Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Alima Pure


ALIMA PURE MINERAALIMEIKIT


Alima Pure on yhdysvaltalainen laadukas ja täysin luonnollinen mineraalimeikkisarja.

Alima Puren mineraalimeikkivalikoimaan kuuluu laaja kirjo korkealaatuisia mineraalimeikkipuutereita pohjustuspuutereista meikkipuutereihin, korostuspuutereihin ja viimeistelypuutereihin, sekä tietenkin poskipunat ja aurinkopuuterit. Alima Purelta mineraalimeikkeihin kuuluu myös upean luonnolliset huulisävytteet
, kattava valikoima hohtavia ja mattaluomivärejä sekä muita silmämeikkejä kuten parhaimman löytämämme luonnollisen ripsivärin! Löydät valikoimastamme myös Alima Puren korkealaatuiset meikkisiveltimet, jotka soveltuvat täydellisesti mineraalimeikkien levitykseen.

Alima Purella uskotaan, että iho on linkki sisäisen ja ulkoisen kauneuden välillä. Miksi siis laittaa mitään iholle, joka ei tue kokonaisvaltaista mielen, kehon ja sielun terveyttä ja hyvinvointia! Alima Pure tuotteet valmistetaan puhtaimmista mineraalipigmenteistä ja erittäin korkealaatuisista raaka-aineista. Tuotteet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja, ihoa ärsyttäviä aineita eivätkä säilöntäaineita.

Alima Puren mineraalimeikeissä ei ole parabeeneja, sulfaatteja, synteettisiä värejä, ftlaatteja, talkkia, bismuth oxycloridia, nano partikkeleita eikä mineraalöljyä. Täältä voit lukea lisää Alima Puren käyttämistä aineista.

Alima Puren mineraalimeikeillä on korkealaatuinen eurooppalainen BDIH -sertifikaatti. Voit siis todella luottaa, että Alima Puren mineraalimeikit ovat puhtaita turvallisia, ympäristöystävällisiä eikä niitä ole testattu eläimillä.

Kävimme tutustumassa Alima Puren tiloissa Portlandissa Oregonissa mineraalimeikkien valmistukseen, voit lukea lisää vierailustamme täältä.

Tutustu alla ja osta Alima Pure mineraalimeikit verkkokaupastamme, saat tuotteet nopeasti kotiovellesi. Jos asut pääkaupunkiseudulla voit tulla kokeilemaan sävyjä myymälällemme. Autamme mineraalimeikkisävyjen valinnassa myös Facebookin chatissa, sähköpostilla sekä puhelimitse 040 1969 604.Tuotemerkin kaikki tuotteet