Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Verkkokauppaan » TwistBe hoitola »

Annina Francioso Ravintoneuvojan konsultaatio 60min

Annina Francioso Ravintoneuvojan konsultaatio 60min
Palautumiseen ja stressiin erikoistunut diplomiravintoneuvoja Annina Francioso

Hinta
75.00
+ toimituskulut
Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana.Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus

Tämä konsultaatio sopii kaikille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan luonnollisesti ravitsemuksen avulla.

Ravintoneuvojan opastuksella opit tunnistamaan kriittisimmät parannusalueet ruokavaliossasi, sekä havaitsemaan mistä muutos on helpoin lähteä toteuttamaan. Hintaan sisältyy ruokavaliokartoitus sekä oirekartoitus.

Ostettuasi tuotteen saat lahjakortin sähköpostitse ja voit varata aikasi osoitteesta annina (at) francioso.com tai numerosta 040 771 9960. Konsultaatio tehdään TwistBen tiloissa osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, 00180 HELSINKI.

Lahjakortti tulee käyttää 6kk:n aikana lahjakortin hankkimisesta. Lahjakorttia ei voida vaihtaa rahaksi.

Annina Francioso on Diplomiravintoneuvoja ja terveellisten sekä luonnollisten elintapojen puolestapuhuja. Hänen kannustava ja pitkäjänteinen ote ravintoneuvojan työhön on yksilöllinen ja innostava.

Ostettuasi lahjakortin, saat heti automaattisesti sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka liitteenä on pdf-lahjakortti. Voit tulostaa lahjakortin ja antaa lahjansaajalle.

Mikäli haluat, että postitamme tyylikkään lahjakortin suoraan postissa lahjansaajalle, on tämä mahdollista. Voimme myös lisätä kortin mukaan personoidun viestin hänelle.

Mikäli haluat kortin postituksen suoraan lahjansaajalle, valitse ”lisää ostoskoriin” -napin yläpuolella olevasta alasvetovalikosta kyllä ja kirjoita alle tulevaan kenttään lahjansaajan nimi ja postitusosoite. Mikäli haluat, että lisäämme kortin mukaan myös viestin, kirjoita viestisi osoitteen perään samaan kenttään.


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Meidän ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti se, että hoidetaan ihoa kokonaisvaltaisesti ja iho-ongelmien juuri-syyt huomioiden sen sijaan, että laastaroidaan oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitetiedostot
Diplomiravintoneuvoja_Annina_Francioso_RAVINTONEUVOJAN_KONSULTAATIO_LAHJAKORTTI.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Nimimerkki jutta haarti-katajainen kirjoitti 11.12.2017 :
Annan kaksi Annina Francioson konsultaatiota lahjaksi miehelleni. Toivoisin saavani ne annettavaksi lahjakortin muodossa. Teillä lienee yksinkertaisia kortteja, kukka-aiheiset saattavat miestä vähän ihmetyttää.

Lisää kommentti


Koska kiinnostuit tästä, suosittelemme sinulle myös: