Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Verkkokauppaan » TwistBe hoitola »

Annina Francioso Ravintoneuvojan konsultaatio 60min

Annina Francioso Ravintoneuvojan konsultaatio 60min

Hinta
75.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana. LisätietoaTurvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Tämä konsultaatio sopii kaikille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan luonnollisesti ravitsemuksen avulla.

Ravintoneuvojan opastuksella opit tunnistamaan kriittisimmät parannusalueet ruokavaliossasi, sekä havaitsemaan mistä muutos on helpoin lähteä toteuttamaan. Hintaan sisältyy ruokavaliokartoitus sekä oirekartoitus.

Ostettuasi tuotteen saat lahjakortin sähköpostitse ja voit varata aikasi osoitteesta annina (at) francioso.com tai numerosta 040 771 9960. Konsultaatio tehdään TwistBen tiloissa osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, 00180 HELSINKI.


Lahjakortti tulee käyttää 6kk:n aikana lahjakortin hankkimisesta. Lahjakorttia ei voida vaihtaa rahaksi.

Annina Francioso on Diplomiravintoneuvoja ja terveellisten sekä luonnollisten elintapojen puolestapuhuja. Hänen kannustava ja pitkäjänteinen ote ravintoneuvojan työhön on yksilöllinen ja innostava.

Ostettuasi lahjakortin, saat heti automaattisesti sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jonka liitteenä on pdf-lahjakortti. Voit tulostaa lahjakortin ja antaa lahjansaajalle.

Mikäli haluat, että postitamme tyylikkään lahjakortin suoraan postissa lahjansaajalle, on tämä mahdollista. Voimme myös lisätä kortin mukaan personoidun viestin hänelle.

Mikäli haluat kortin postituksen suoraan lahjansaajalle, valitse ”lisää ostoskoriin” -napin yläpuolella olevasta alasvetovalikosta kyllä ja kirjoita alle tulevaan kenttään lahjansaajan nimi ja postitusosoite. Mikäli haluat, että lisäämme kortin mukaan myös viestin, kirjoita viestisi osoitteen perään samaan kenttään.


Liitetiedostot
Diplomiravintoneuvoja_Annina_Francioso_RAVINTONEUVOJAN_KONSULTAATIO_LAHJAKORTTI.pdf(voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Nimimerkki jutta haarti-katajainen kirjoitti 11.12.2017 :
Annan kaksi Annina Francioson konsultaatiota lahjaksi miehelleni. Toivoisin saavani ne annettavaksi lahjakortin muodossa. Teillä lienee yksinkertaisia kortteja, kukka-aiheiset saattavat miestä vähän ihmetyttää.

Lisää kommentti

Mielipiteet
1 0