Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon ravintolisät » Tutustu kaikkiin ihonhoidon ravintolisiimme »

Arctic Warriors MAHTI väinönputki- yrttishotti 10kpl paketti


Hinta
14.90
+ toimituskulut
Sis. alv 14%

Määrä
pakkaus(ta)Arctic Warriors MAHTI väinönputki-yrttishotti, 4g, 10 kpl

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

"Flunssan ensi oireisiin kun alottaa tämän käytön, olo helpottaa välittömästi. Auttaa tukkoisuuteen ja helpotti itsellä myös kurkkukipuun."

"Auttaa oikeasti pitämään flunssan oireet poissa."


MAHTI väinönputki- yrttishotti on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat vahvistusta vastustuskykyysi ja apua alkavan flunssan kukistamiseen. Se on antibakteerinen ihon ja suoliston suojelija huonoja bakteereja ja tulehdusta vastaan. MAHTI auttaa vahvistamaan ihon ja suoliston immuniteettiä ja tasapainottamaan suoliston toimintaa. Iho peilaa suoliston kuntoa, joten tukemalla suolistosi hyvinvointia vahvistat myös ihosi kykyä suojautua ulkoisilta ärsykkeiltä UV –säteilystä kemikaaliärsytykseen tai sienitauteihin. Väinönputkea on perinteisesti käytetty lieventämään ylävatsan vaivoja, joten se on hyödyllinen ottaa vaikka matkalle mukaan.

MAHTI yrttishotti on buustattu nokkosella, joka on meillä TwistBe:llä päässyt parhaiden sisäisen ihonhoidon yrttien listalle! Nokkonen sisältää runsaasti kollageenituotantoa stimuloivaa C –vitamiinia bioaktiivisessa muodossa. Lisäksi nokkosessa on paljon itse kollageenin rakennusainetta piitä, haavojen paranemista vauhdittavaa rautaa ja kehon happokuormaa vähentävää kalsiumia. Kansanperinteessä nokkonen tunnetaan verta puhdistavana ja vahvistavana rohtona, joka on ollut apu lähes kaikkiin vaivoihin.

MAHTI on täysin vegaaninen ja voidaan nauttia sellaisenaan tai juoman/smoothien joukossa. Tuotteen nestemäinen muoto takaa yrttien sisältämien tärkeiden ravintoaineiden hyvän imeytymisen.

Kasviglyseroli on puhdas luonnon tuote, jonka avulla kasveista saadaan hyödynnettyä sekä rasva- että vesiliukoiset vaikuttavat aineet.

Mahti on tuote, joka meidän mielestä aivan jokaisen kannattaa kokeilla flunssan kukistukseen näin syksyllä. Shotit kulkevat kätevästi mukana ja ovat loistava tapa kokeilla tuotetta.

Saatavilla myös 100ml pullossa ja 500ml pullossa.

INCI
Väinönputki, nokkonen, kasviglyseroli


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 3.10 € verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Maidoton
Kyllä

Munaton
Kyllä

Pähkinätön
Kyllä

Ravintolisän tyyppi
Antioksidantit, Fytoravinteet, Mineraalit, Uutteet, Vitamiinit, Yrtit

Vegaaninen
Vegaaninen

Kommentit
Lisää kommentti