Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

Arctic Warriors SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri, 100ml

Arctic Warriors SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri, 100ml
Hinta
24.90

Hinta sis. alv 14%

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus

SINNI ruusujuuri-yrttieliksiiri kestopullossa on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat lisää elinvoimaa ravinnosta helposti nautittuna.

Sen sisältämä ruusujuuri vahva pohjoisen yrtti, joka auttaa tasapainottamaan kehoa niin fyysisissä kuin psyykkisissä stressitilanteissa. Uupunutta se virkistää, hermostunutta rauhoittaa. Ruusujuuren vaikutusta tukee nokkonen, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia, piitä, lehtivihreää ja aminohappoja. Kansanperinteessä nokkonen tunnetaan verta puhdistavana ja vahvistavana rohtona, joka on ollut apu lähes kaikkiin vaivoihin.

Kasviglyseroli on puhdas luonnontuote, jonka avulla kasveista saadaan hyödynnettyä sekä rasva- että vesiliukoiset vaikuttavat aineet. Miellyttävän makuinen geelishotti voidaan nauttia sellaisenaan tai esimerkiksi smoothien seassa.Käyttöohje
Uute voidaan nauttia sellaisenaan tai sekoittamalla esimerkiksi smoothieen tai teehen. Suositeltu päiväannos 3 pipetillistä (ml), max 6 pipetillistä. 12 kcal / 3 ml. Huom! Yksi pipetillinen tarkoittaa yhtä pipetin kumipään puristusta, ei täyttä pipettiputkea. Max. ruusujuuriuutteen päiväannoksessa on rosavineja 8,1 mg ja salidrosidia 4,4 mg. Ruusujuuriuute ei nosta verensokeria. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille.

Vegaani
Kyllä

Inci
Ruusunjuuri, Nokkonen, Kasviglyseroli

Paino / tilavuus
100ml

Munaton
Kyllä

Pähkinätön
Kyllä

Maidoton
Kyllä, Kyllä

Valmistusmaa
Suomi

Kommentit
Saija H. kirjoitti 22.09.2017 :
Minun pelastajani!! Luonnollinen tapa rauhoittaa mieltä, mutta samalla myös piristää. Tän voimalla saan voimaa päivään!

Lisää kommentti ...