Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Kasvoille » Seerumit »

BYBI Blueberry Booster, 15ml


Hinta
24.90
(1660.00 € / l) + toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
BYBI Blueberry Booster on BYBIn uusin tulokas sinisen valon haittoja vastaan!

Altistumme päivittäin auringon, älypuhelimien, tietokoneiden ja televisioiden johdosta alati kasvavalle määrälle sinistä valoa, joka rasittaa ihoamme. Blueberry Booster erityisen tehokas ja aktiivinen vapaiden radikaalien neutralisoija, joka auttaa ihoa taistelemaan näitä haittoja vastaan ja suojaa ihoa.

BYBI Blueberry Booster on 100% kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä mehuteollisuuden ylijäämäsiemenistä. Mustikansiemenöljy sisältää runsaasti omega -3, -6, ja -9 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Mustikansiemenöljy on antioksidanttinen, ihoa rauhoittava ja suojaava sekä ikääntymistä hidastava.

Mitä on sininen valo?

Sininen valo on valitettavasti todellinen riski ihon kunnon kannalta ja altistumme sille päivittäin jatkuvasti. Sininen valo voi heikentää ihon kuntoa, altistaa ihoa tulehduksille sekä aiheuttaa pigmenttimuutoksia iholla.

Keskiverto ihminen käyttää päivästään 4 tuntia päivästä puhelimen parissa, lisäksi moni meistä altistuu lukuisia tunteja vuorokaudessa tietokoneen siniselle valolle. Lisäksi aurinko on yksi keskeinen sinisen valon lähde, vaikka auringosta on paljon hyötyäkin.

BYBI Blueberry Booster neutralisoi sinisen valon epäsuotuisia vaikutuksia iholla, toimien iholle 100% luonnollisena suojana sinisen valon haittoja vastaan.

Mitä sinun tulisi tietää BYBI Blueberry Boosterista?

  • Tehty mehuteollisuuden ylijäämistä, joten tämä on todellinen kestävän kehityksen tuote!
  • 100% luonnollinen
  • Vegaaninen
  • Cruelty Free

Kenelle BYBI Blueberry Booster sopii?

BYBI Blueberry Booster sopii kaikille ihotyypeille. Eniten sen käytöstä hyötyvät paljon päätetyötä tekevät, kännykkää käyttävät ja auringossa oleskelevat ihmiset.

Suosittelemme BYBI Blueberry boosteria kaikille, jotka altistuvat paljon siniselle valolle.

Miten BYBI Blueberry Boosteria käytetään?

BYBIn boosterit on suunniteltu sopimaan nykyiseen ihonhoitorutiiniisi. Lisää muutama tippa seerumiin, voiteeseen, öljyyn tai balmiin ja levitä normaalisti kasvoille ja dekolteelle. Voit levittää boosteria myös sellaisenaan seerumin tapaan.

BYBI Blueberry Boosteria kannattaa käyttää aamuin illoin suojaamaan ja hoitamaan ihoa. Aamuisin sillä voi tehostaa SPF tuotteen tehoa lisäämällä sitä 1-2 tippaa aurinkovoiteen tai suojakertoimillisen kasvovoiteen sekaan.

INCI
Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Vegaaninen
Vegaaninen

Allergiat
Säilöntäaineeton

Sertifikaatti
Leaping Bunny

Pakkausmateriaali
Lasi

Paino
0.01 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
15 Millilitraa

Valmistusmaa
Iso-Britannia

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki