Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Balm Balm


Balm Balm on brittiläinen 100% luomulaatuinen ihonhoitosarja. Balm Balmilta löydät hoitotuotteita kasvoille, keholle sekä ison valikoiman eteerisiä öljyjä.

Balm Balmin perusti vuonna 2005 aromaterapeutti Glenda Taylor. Hänen unelmansa oli perustaa ihonhoitosarja, joka olisi laadukas, 100% luomua ja järkevän hintainen. Tässä tavoitteessaan Glenda on onnistunut tavoitteessaan loistavasti. Vierailimme Glendan ja hänen miehensä Haydenin luona Balm Balmin tiloissa keväällä 2015 missä tapasimme myös heidän muun henkilökuntansa. Voit lukea lisää vierailusta täältä.

Balm Balm pitää huolta yrityksenä toimintansa läpinäkyvyydestä, ympäristöystävällisyydestä sekä eettisyydestä. Heidän tuotteensa on tehty erittäin puhtaista ainesosista, ilman säilöntäaineita.

Balm Balmin tuotteilla on Soil Associationin sertifiointi sekä The Leaping Bunny -merkintä, joka kertoo siitä, että Balm Balm on osana kampanjoimassa eläinten kaltoinkohtelua vastaan ja että mitkään heidän tuotteistaan ei ole testattu eläimillä.

Balm Balmin yksinkertaiset ja toimivat tuotteet sopivat erittäin hyvin osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia, myös lapsille. Kaikki tuotteet täyttävät luonnollisesti TwistBe tiukat tuotekriteerit.Tuotemerkin kaikki tuotteet