Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

Bio Planete Extra-neitsytoliiviöljy, 1l

Bio Planete Extra-neitsytoliiviöljy, 1l

Hinta
15.90

Hinta sis. alv 14%
Tuotetta ei voi lisätä tällä hetkellä ostoskoriin, saatavuuskatkos valmistajalta.
Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus
Miedon makuinen extra-neitsytoliiviöljy luomulaatua. Pehmeän ja miedon makuisena tämä on erityisen monikäyttöinen extra-neitsytoliiviöljy, joka sopii myös paistamiseen. Korkeaa luomulaatua edulliseen litrahintaan!

Oliiviöljy valmistetaan legendaarisen hopeahohtoisen ja ikivihreän oliivipuun hedelmistä. Oliivit murskataan tahnaksi, ja tahnasta erotetaan öljy separaattorin (sentrifugin) avulla. Öljy suodatetaan ja pullotetaan. Oliiviöljy on keskeinen osa Välimeren maiden asukkaiden ruokavaliota, ja on saavuttanut suosiota muissakin maissa terveyttä edistävänä gourmet-öljynä.

Oliiviöljyistä on olemassa eri laatuluokituksia ja monenlaisia makuja, lähes mauttomasta voimakkaan täyteläiseen. Neitsyt (virgin) -merkintä tarkoittaa mekaanisesti puristettua öljyä, jota ei ole kemiallisesti käsitelty tai raffinoitu. Tämä säilyttää parhaiten öljyn maun, laadun ja ravintoaineet. Extra neitsyt (extra virgin) on harvinaisille huippulaatuisille oliiviöljyille varattu termi.

Käyttöehdotukset:
* Salaatinkastikkeeksi vihreisiin tuoresalaatteihin
* Mausteena erilaisissa ruuissa, täyteläistämään ja pehmentämään makua
* Sämpylä- ja leipätaikinoihin
* Loraus pastan päälle
* Vaalean leivän kanssa

Säilytys:
Säilytä oliiviöljyä valolta ja kuumuudelta suojattuna, esimerkiksi ruokakomerossa. Käytä 1-2 kuukauden sisään avaamisesta, jolloin maku ja ravintoaineet säilyvät parhaimpana.


Tilavuus
1 litra

Kommentit
sab...@...om kirjoitti 23.10.2017 :
Ihana pehmeä maku!

Lisää kommentti ...

Tuotemerkki