Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Diplomiravintoneuvoja Annina Francioso

Miltä kuulostaisi: energinen, kevyt olo ja omassa kehossa on hyvä olla?

Fokus on asioiden tekemisessä, eikä siinä, miten elää kolotusten ja vaivojen kanssa. Sitä on Annina mielestä terveys - siis muutakin kuin sairauden loitolla pitämistä. Hyvän terveydentilan saavuttaminen on monen asian summa: fyysinen aktiivisuus, palautuminen, mielen tasapaino - ja ravitsemus. Ravintoneuvojana tehtävä on auttaa asiakasta saavuttamaan optimaalinen terveydentila juuri hänelle parhaalla tavalla, sekä ylläpitämään tämä tila. Ravintovalmennuksen avulla voidaan saada aikaan monta muutosta: energisyyden lisääminen, ihannepainon saavuttaminen, aineenvaihdunnan vilkastuttaminen ja terveyttä edistävien elintapojen oppiminen. Olipa tavoite mikä tahansa, ratkaisu löytyy parhaiten yksilöllisesti räätälöidyllä ravinto-ohjelmalla.

Annina on koulutukseltaan Diplomiravintoneuvoja (Suomen Terveysopisto Salus) sekä Hallintotieteiden maisteri (Tampereen yo.). Annina on ollut aina aktiivinen liikkuja, sekä terveellisten ja luonnollisten elintapojen puolestapuhuja. Kiinnostus ravitsemukseen heräsi hänen työskennellessä EU-virkamiehenä Madridissa, jossa uusi työ ja täydellinen elämänrytmin muutos haastoivat jaksamista. Työssään muutosjohtamisen tehtävissä Annina on tottunut, että suunnitelmien toteutumista seurataan ja tuloksia mitataan. Tavoitteellisuus lisää motivaatiota ja motivaatio edistää tuloksellisuutta. Tätä Annina hyödyntää myös auttaessaan asiakkaitaan kohti terveellisempiä elintapoja: ravintoneuvonnan tarkoituksena on ohjata asiakasta kuuntelemaan omaa kehoaan ja tekemään pysyviä elintapamuutoksia. Se vie oman aikansa, ja siksi onkin tärkeää edetä pienin muutoksin, realistisessa aikataulussa, asiakkaan elämäntilanne huomioiden.

Ravintoneuvojana Annina on kannustava ja pitkäjänteinen osaten huomioida asiakkaansa yksilöllisesti. Anninan mukaan koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa ruokailutottumuksiaan.

Asiakkaan kommentti: "Anninalta sain selkeät ja juuri omaan arkeeni räätälöidyt ravinto-ohjeet. Anninan avulla tutustuin moniin uusiin ja hyvää tekeviin raaka-aineisiin. Myös vanhoille tutuille raaka-aineille sain uusia valmistustapoja, jotka tukevat ravintoarvojen säilymistä ravinnossa. Tuloksiakin olen jo ruokavaliosta saanut; hyvä olo ja senttejä pois lantiolta ja vyötäröltä. Suosittelen!" (Tiina 37v)

Yhteystiedot:
Lääkäriasema Sofianova, Simonkatu 12 A Helsinki - Puh. 09 612 6520
info@francioso.com
Puh: 040 - 771 99 60
http://www.francioso.com