Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Setit »

Esse Ikääntyvän ihon probioottinen ihonhoitosetti


Tarjoushinta
214.19
USD $
+ toimituskulut
Tarjous on voimassa 31.05.2020 asti.
Tarjouksen päättymiseen

Normaalihinta 318.63 $
Sis. alv 0%

Määrä
pakkaus(ta)Esse Sensitive Cleanser, 200ml

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.Esse Toner Plus, 100ml

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.Esse Restorative Moisturiser+, 50ml

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.Esse Probioottiseerumi +, 30ml

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus

Täydelliset tuotteet ikääntyneen ja stressaantuneen ihon hoitoon!


Tämän paketin tuotteiden avulla voit hidastaa ikääntymisprosessia ja vahvistaa ihoa. Auringon aiheuttamat vauriot ja rypyt saat näillä tuotteilla haalistumaan jättäen vain kimmoisan ja kirkkaan ihon. Kaikki paketin tuotteet ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia.

Ostamalla tämän paketin saat Essen ainutlaatuisen eläviä probiootteja sisältävän seerumin kaupan päälle ja säästät 118€ eli 33%!

Paketti sisältää:

- Sensitive Cleanser 200 ml
- Toner Plus 100 ml
- Restorative moisturiser 50 ml
- Probiotic Serum kaupan päälle!

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 104.45 $ verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki