Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon ravintolisät » Ihon sisäinen kosteutus »

Flaska Lasipullo 0,5l mustalla neopren suojuksella, saatavilla eri kuvioilla


Hinta
31.00
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Väri
Musta päivänkakkaroilla
Musta päivänkakkaroilla
Musta tangrammi
Musta tangrammi


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Kaunis lasipullo neopren suojuksella. Flaska lasipullot pitävät veden raikkaana ja ovat veden strukturoinnin ansiosta ainutlaatuisia lasipulloja. Halusimme ottaa Flaska lasipullot TwistBe valikoimaan, koska veden juonti on keskeistä ihonkunnon kannalta.

Tämä tuote sisältää lasipullon, neopren suojuksen sekä muovisen korkin, jolle Flaska antaa elinikäisen takuun.

Flaska lasipullot tuovat lähdeveden lähellesi?

Flaska on veden strukturointiominaisuudella varustettu kestävä lasipullo, kuin lähdevettä mukanasi. Veden strukturointiprosissa on ideana muuttaa tavallisen vesijohtoveden rakenne samankaltaiseksi lähdeveden rakenteen kanssa. Veden laadun strukturoinnilla uskotaan olevan veden rakennetta ja imeytyvyyttä parantavia ominaisuuksia.

Lasin käyttö arjessamme on myös lisääntynyt ja olemme tulleet tietoisiksi sen hyödyistä terveydellemme ja ympäristöllemme. Lasi on myös materiaalina turvallinen vaihtoehto, koska siitä ei liukene haitallisia yhdisteitä, hajuja tai makuja juomiin tai ruokiin. Tästä syystä esimerkiksi laadukkaat kosmetiika-, viini-, öljy-ravintolisä ja lääkevalmisteet on pakattu lasipakkauksiin.

Kestävää kehitystä ajateellen lasi on myös ihanteellinen materiaali, sillä siitä voidaan valmistaa yhä uudeleen laadukkaita ja turvallisia tuotteita.


Mikä tekee strukturoidusta Flaska vesipullosta erityisen lasipullon?

Flaska pullot on tehty vahvasta lasista, jotka kestävät kolhuja, eivätkä rikkoonnu herkästi esimerkiksi pudotessaan. Flaska pullot valmistetaan Italiassa ja niissä yhdistyy tyylikäs italialainen suunnittelu ja korkea käyttökestävyys. Pullon suojana on eri materiaaleista valmistettuja suojakuoria, jotka kestävät arjen kolhut. Suojakuori auttaa myös pitämään vetesi viileänä ja tiivis korkki estää vuotamisen. Flaska vesipullot ovat myös kapean muotoilunsa ansiosta käteen, reppuun ja käsilaukkuun sopivia.

Miten Flaska strukturoitu vesipullo syntyi?

Slovelialainen entinen mansikanviljelijä Maks Vrecko teki merkittävän havainnon kastellessaan mansikkaviljelmiään. Hän kasteli mansikkapeltonsa toista puolta strukturoidulla vedellä ja toista tavallisella vesijohtovedellä ja huomasi vaikutuksen sekä mansikkasatoon, että marjojen laatuun.

Strukturoilulla vedellä kastellut mansikat olivat parempia ja niiden taimetkin olivat kasvukauden jälkeen terveempiä ja elinvoimaisempia. Maks innostui kokeilunsa tuloksista ja siirtyi mansikanviljelystä kehittämään Flaska pulloja, jotta strukturoidun veden hyödyt tulisivat mahdollisimman monelle tunnetuksi.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.Pakkausmateriaali
Lasi

Paino
0.3 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
500 Millilitraa

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki