Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Flow Cosmetics


JUHLIMME UUTTA UPEAA FLOW - NYT KAHDEN FLOW TUOTTEEN OSTAJALLA KAUPAN PÄÄLLE UPEA ONE WITH UNIVERSE CHAKRASAIPPUA (ARVO 15€).

Kampanja voimassa verkkokaupassa ja myymälällä 30.11.2019 tai kunnes kaupanpäällisiä riittää. Lisäämme saippuan automaattisesti verkkokauppatilauksien mukaan. Kampanja ei koske poistohintaisia tuotteita.

Flow kosmetiikan parhaimmat luomukosmetiikkatuotteet TwistBe verkkokaupasta!

Flow kosmetiikka syntyi useamman vuoden kauneusalalla toimineen aromaterapeutti Riitan halusta luoda jotain uutta, jotain luonnonmukaisempaa. Useita vuosia erilaisten kosmetiikkatuotteiden kanssa päivittäin toimiminen herätti hänen kiinnostuksensa tutustua tarkemmin tuotteiden sisältämiin ainesosiin. Erityisesti Riittaa kiinnosti tieto siitä, miten nuo aineet vaikuttavat kehoomme, ihoomme ja ympäristöömme.

Flow kosmetiikan tehokkaat tuotteet ravitsevat ihoa

Puhtaat, ravinteikkaat ja aidot raaka-aineet varmistavat ihosi kauneuden ja pehmeyden. Flow kosmetiikka ei lisää tuotteisiin mitään ylimääräisiä ainesosia, eikä myöskään poista niistä mitään luonnollista ja kauneudelle tärkeää.

Flow kosmetiikan tuotteet ovat koostumukseltaan tiivistetyssä muodossa. Useimmissa voiteissa ei ole lainkaan vettä, joten ne ovat todella riittoisia ja täynnä vaikuttavia aineita. Todella pieni määrä tuotetta riittää hoitamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Iholle päätyy vain todellista, puhdasta superravintoa luonnosta, mikä näkyy ja tuntuu pehmeänä, sileänä ja terveenä ihona.

Flow kosmetiikka - Suomalaista, ekologista kauneudenhoitoa

Flow kosmetiikan tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa, ehdottoman tarkkoja luonnonkosmetiikan laatustandardeja noudattaen. Kaikki tuotteet täyttävät luonnollisesti myös TwistBe:n tiukat tuotekriteerit.

Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman Flow kosmetiikan parhaimpia tuotteita. Tutustu esimerkiksi Katin suosikkiin mustikka kasvojen puhdistusvoiteeseen, Veeran suosikki ruusuveteen tai Susannan rakastamaan piparminttujalkavoihin!
Tuotemerkin kaikki tuotteet