Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Meikit » Meikkisiveltimet »

INIKA Organic Viuhkasivellin


Hinta
21.97
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Ammattitasoinen Inika Vegan Fan viuhkasivellin on superpehmeä ja helppokäyttöinen viuhkamainen meikkisivellin, joka sopii erityisesti korostustuotteiden levitykseen ja sillä saa korjattua myös meikkimokia kevyesti häivyttämällä.

Miten Inika Organic viuhka sivellintä käytetään?

Sopii hyvin Inikan Baked Mineral Bronzer, Illuminisor tai Blush-tuotteiden kanssa. Dippaa Inikan sivellintä valitsemaasi meikkituotteeseen ja taputtele ylimääräiset pois. Lisää meikkiä kevyin vedoin ja toista tarvittaessa halutessasi vahvemman lopputuloksen tai peittävyyden. Lisää tällä siveltimellä korostustuotteet, poskipunat, aurinkopuuterit. Voit käyttää tätä myös poskille pudonneiden luomivärihippusten pois pyyhkäisyyn!

Miten puhdistan Inika Organic meikkisiveltimen?

Suosittelemme puhdistamaan meikkisivellintä säännöllisesti, jotta sillä saataisiin aina optimaalinen meikkaustulos. Meikkivälineen käyttöikä myös pitenee, kun siitä pitää huolta. Sivellin kannattaa puhdistaa ainakin kaksi kertaa kuukaudessa miedolla, hyvälaatuisella luonnonmukaisella shampoolla ja lämpimällä vedellä. Kun pesuveden väri on kirkasta, purista meikkisiveltimestä ylimääräinen vesi pois ja jätä se lappeelleen kuivumaan.

Mistä Inika Organic meikkisiveltimet on valmistettu?

Kaikki Inika Organic meikkisiveltimet on valmistettu pehmeimmistä synteettisistä kuiduista ja puu hankitaan kestävän metsätalouden kautta, mikä takaa 100% vegaanisen ja täysin eettisen tuotteen laadusta tinkimättä.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 185 x 45 x 25 mm.

Sertifikaatti
Certified Organic, Choose Cruelty Free, Halal, Vegan

Siveltimen tyyppi
Kasvot

Vegaaninen
Vegaaninen

Paino
0.01 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Lisää kommentti