Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

Ihonhoidon UKK: Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet laitetaan?Ihonhoidon UKK, 05.07.2019
Meille asiakkaan aidosti huomioiva asiakaspalvelu on kaikki kaikessa ja haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Saamme paljon kysymyksiä ihonhoidosta ja kosmetiikatuotteista sähköpostitse, verkkokaupan chatissa ja eri somekanavissa. Myymälällämme autamme ihmisiä päivittäin erilaisten iho-ongelmien ja kysymysten kanssa. Ihonhoitorutiinin -analyysi palvelumme ulkoisen ihonhoidon ja ravinnon puolelta on ollut supersuosittu asiakkaidemme keskuudessa.

Parasta työssämme on saada palautetta säännöllisesti siitä kuinka “en voi uskoa, että ihonhoitorutiinini on yksinkertaisempaa, käytän vähemmän rahaa tuotteisiin ja ihoni on paremmassa kunnosa kun ikinä”. Kaikesta saamastamme palautteesta tiedämme, että työmme on onnistunut. Tämänkaltainen palaute on itseasiassa myös syy sille, miksi perustimme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksemme, sillä halusimme, että kaikilla olisi mahdollisuus päästä käsiksi ihonhoitometodimme saloihin ja nauttimaan hyvistä tuloksista ihonsa kanssa.

Saamme paljon samankaltaisia kysymyksiä ihonhoitoon liittyen ja ajattelimme ryhtyä käsittelemään niitä täällä blogissamme. Tervetuloa siis mukaan ihonhoidon UKK-sarjaan, jossa pureudumme aina johonkin spesifiin kysymykseen tai aiheeseen kerrallaan ja jonka avulla voit matkata kohti parempaa ihonhoitorutiinia :)

Ihon oikeaoppisesta puhdistuksesta olemme kirjoittaneet todella paljon. Blogistamme löydät muun muassa tietoa erilaisista öljypuhdistusaineista ja siitä miksi ne ovat iholle hellävarainen ja tehokas vaihtoehto, korealaisesta ihonhoitorutiinista tutusta kaksoispuhdistuksesta sekä miten välttää 3 suurinta virhettä ihon puhdistuksessa.

Saamme kuitenkin paljon kysymyksiä liittyen myös ihon oikeaoppiseen kosteutukseen ja siksi ajattelimme tällä kertaa käydä läpi ohjeet oikeaoppisen ihon kosteutusrutiinin luomiseen.

Kysymys: Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet laitetaan?


Tämä rutiini on siitä kätevä, että voit muokata sitä täysin itsellesi sopivaksi sen mukaan miltä ihosi tuntuu ja mitä se kulloinkin tarvitsee. Jos kaipaat apua tuotteiden valinnassa, ole yhteydessä meihin tai tule asiakkaidemme rakastamaan ihonhoitorutiinin analyysiin, joka voidaan myös tehdä etänä.

Ihon kosteutus aamuisin


Aamulla kosteutus kannattaa aloittaa kasvovedestä, joka suihkutetaan ja painellaan puhtaalle iholle. (Jos vielä, ajattelet, että kasvovesi on turha tuote, suosittelemme lukemaan UKK -sarjamme edellisen postauksen). Kun iho on vielä kostea, levitetään kasvoille voide ja silmänympärysvoide. Ihon omat puolustusmekanismit ovat aamulla vahvimmillaan, joten aamuisin ihoa ei ole useimmiten syytä tehohoitaa vaan ennemminkin kosteuttaa ja suojata päivän aikana vastaantulevilta haasteilta. Jos kärsit kuivasta ihosta (talvella tai muutenkin), voit käyttää aamulla kosteutukseen myös balsamimaisia tai öljymäisiä kosteutustuotteita.

Mikäli ihollasi on erityisiä tarpeita kuten voimakasta kuivuutta tai tulehdusta voit käyttää seerumia myös aamuisin, kasvoveden ja voiteet välissä.

Ihon kosteutus iltaisin


Iltaisin puhdistuksen jälkeen on jälleen kasvoveden vuoro. Samoin kuin aamullakin kannattaa iho suihkauttaa kosteaksi ja sitten levittää hoitotuotteet. Iltaisin iho on vastaanottavaisimmillaan, joten silloin kannattaa panostaa aktiivisiin tehoaineisiin. Kostealle iholle levitetään ensin silmänympärysvoide ja sitten kasvoöljy tai kasvovoide sekä lisäksi tarpeen mukaan hoitoseerumi. Voidemainen seerumi levitetään kasvoille ennen kasvovoidetta ja öljyseerumi kasvovoiteen jälkeen. Yöksi voi käyttää myös tehokosteuttavia balsameita sellaisenaan.
Jos haluat perehtyä aiheeseen lisää, suosittelemme lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme tai tutustumaan Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseemme.

TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus
Aloita heti!
127.00 €
(78)
Heti varastossa


Pysy kuulolla ihonhoidon UKK-sarjasta seuraamalla meitä Facebookissa!Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Ihonhoidon UKK: Mistä tietää että iho on varmasti puhdas?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon UKK, 07.01.2020

Oikeaoppisen ihonhoitorutiinin perusta on oikeanlainen puhdistus. Tässä tehdään varmasti eniten virheitä ja siitä on olemassa hyvin paljon ristiriitaista tietoa. Lue ihonhoidon asiantuntijamme vastaus uusimaan UKK kysymykseen.

Ihonhoidon UKK: Mitä tarkoittaa kasvoveden kerrostaminen?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon UKK, 12.11.2019

Tämän päivän ja vuodenajan trendinä on kasvoveden kerrostus. Mutta mitä se tarkoittaa? Eikö kasvovesi ole turha tuote? Ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera kertovat mitä kasvoveden kerrostus tarkoittaa ja mitä sinä voit siitä hyötyä.

Ihonhoidon UKK: Mikä on hyvä pesuaine päivittäiseen käyttöön intiimialueelle?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, Ihonhoidon UKK, 08.11.2019

Intiimialueen hoidossa ihmiset tekevät erittäin paljon huonoja päätöksiä - tietämättään. Nämä päätökset koskevat lähinnä pesutuotteita, sekä liukuvoiteita. Huonot päätökset voivat johtaa alapään kutinaan, kuivuuteen ja tulehduksiin. Tässä blogissa käymme läpi sen mitä sinun tulis...