Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Ihonhoidon UKK: Onko kasvovesi turha tuote?Ihonhoidon UKK, 04.07.2019
Meille asiakkaan aidosti huomioiva asiakaspalvelu on kaikki kaikessa ja haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Saamme paljon kysymyksiä ihonhoidosta ja kosmetiikatuotteista sähköpostitse, verkkokaupan chatissa ja eri somekanavissa. Myymälällämme autamme ihmisiä päivittäin erilaisten iho-ongelmien ja kysymysten kanssa. Ihonhoitorutiinin -analyysi palvelumme ulkoisen ihonhoidon ja ravinnon puolelta on ollut supersuosittu asiakkaidemme keskuudessa.

Parasta työssämme on saada palautetta säännöllisesti siitä kuinka “en voi uskoa, että ihonhoitorutiinini on yksinkertaisempaa, käytän vähemmän rahaa tuotteisiin ja ihoni on paremmassa kunnosa kun ikinä”. Kaikesta saamastamme palautteesta tiedämme, että työmme on onnistunut. Tämänkaltainen palaute on itseasiassa myös syy sille, miksi perustimme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksemme, sillä halusimme, että kaikilla olisi mahdollisuus päästä käsiksi ihonhoitometodimme saloihin ja nauttimaan hyvistä tuloksista ihonsa kanssa.

Saamme paljon samankaltaisia kysymyksiä ihonhoitoon liittyen ja ajattelimme ryhtyä käsittelemään niitä täällä blogissamme. Tervetuloa siis mukaan ihonhoidon UKK-sarjaan, jossa pureudumme aina johonkin spesifiin kysymykseen tai aiheeseen kerrallaan ja jonka avulla voit matkata kohti parempaa ihonhoitorutiinia :)

Kysymys: Onko kasvovesi turha tuote?


Monet ajattelevat, että kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, mutta itseasiassa sen tärkeämpi tarkoitus on kosteuttaa ihoa. Kasvovesi onkin yksi väärinymmärretyimmistä tuotteista ihonhoidossa eikä ole itsestään selvää, että on helppo löytää laadukas kasvovesi.

Kasvoveden tärkeyttä osana ihonhoitorutiinia ei voi ylikorostaa. Sen tulisi olla yksi ihonhoitorutiinisi peruspilareista. Kasvovesi on mahtava tapa tarjota ihollesi kosteutta, jota se epätoivoisesti tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. Kasvovesi on lisäksi erinomainen keino tasapainottaa ihon liika- ja vajaatoimintoja. Kasvoveden käytöstä on kuitenkin myös toinen hyöty. Sen lisäksi, että kasvovesi itsessään kosteuttaa, se myös tehostaa sen jälkeen levitettävien hoitavien aineiden imeytymistä.

Raaka-aineiltaan laadukas kasvovesi auttaa viemään kasvovoiteen, -öljyn tai -balsamin sisältämät hoitavat ainesosat syvemmälle ihoosi, mikä tekee koko kosteutusrutiinista tehokkaamman, etenkin kun se käytetään edellämainitun tavoin.

Miten kasvovettä sitten käytetään oikeaoppisesti?


Jos olet tottunut käyttämään kasvovettä “puhdistuksen viimeistelyyn”, olet ehkä tottunut levittämään sitä vanulappuun ja pyyhkimään tällä kasvot. Tällä tavalla et kuitenkaan saa parasta hyötyä irti käyttämästäsi tuotteesta. Tuotetta menee myös usein tällä tavalla paljon hukkaan ja myös vanulappuja kuluu turhaan. Tästä syystä kaikki TwistBe valikoiman kasvovedet ovat suihkutettavia.

Kasvovesi kannattaa siis käyttää niin, että se SUIHKUTETAAN KASVOILLE ja kosteutustuote levitetään iholle kasvojen ollessa vielä hieman kosteat. Jos haluat perehtyä aiheeseen lisää, suosittelemme lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme tai tutustumaan Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseemme.

Pysy kuulolla ihonhoidon UKK-sarjasta seuraamalla meitä Facebookissa! Seuraavalla kerralla käsittelemme oikeaoppista ihonhoidon kosteutusrutiinia.Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Ihonhoidon UKK: Mistä tietää että iho on varmasti puhdas?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon UKK, 07.01.2020

Oikeaoppisen ihonhoitorutiinin perusta on oikeanlainen puhdistus. Tässä tehdään varmasti eniten virheitä ja siitä on olemassa hyvin paljon ristiriitaista tietoa. Lue ihonhoidon asiantuntijamme vastaus uusimaan UKK kysymykseen.

Ihonhoidon UKK: Mitä tarkoittaa kasvoveden kerrostaminen?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon UKK, 12.11.2019

Tämän päivän ja vuodenajan trendinä on kasvoveden kerrostus. Mutta mitä se tarkoittaa? Eikö kasvovesi ole turha tuote? Ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera kertovat mitä kasvoveden kerrostus tarkoittaa ja mitä sinä voit siitä hyötyä.

Ihonhoidon UKK: Mikä on hyvä pesuaine päivittäiseen käyttöön intiimialueelle?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, Ihonhoidon UKK, 08.11.2019

Intiimialueen hoidossa ihmiset tekevät erittäin paljon huonoja päätöksiä - tietämättään. Nämä päätökset koskevat lähinnä pesutuotteita, sekä liukuvoiteita. Huonot päätökset voivat johtaa alapään kutinaan, kuivuuteen ja tulehduksiin. Tässä blogissa käymme läpi sen mitä sinun tulis...