Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! JOULUKSI TILAA TO 19.12. klo 15 MENNESSÄ <3
Blogi &raquo;

Ihonhoidon UKK: Tuleeko voide vai seerumi ensin?Ihonhoidon UKK, 05.07.2019
Meille asiakkaan aidosti huomioiva asiakaspalvelu on kaikki kaikessa ja haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Saamme paljon kysymyksiä ihonhoidosta ja kosmetiikatuotteista sähköpostitse, verkkokaupan chatissa ja eri somekanavissa. Myymälällämme autamme ihmisiä päivittäin erilaisten iho-ongelmien ja kysymysten kanssa. Ihonhoitorutiinin -analyysi palvelumme ulkoisen ihonhoidon ja ravinnon puolelta on ollut supersuosittu asiakkaidemme keskuudessa.

Parasta työssämme on saada palautetta säännöllisesti siitä kuinka “en voi uskoa, että ihonhoitorutiinini on yksinkertaisempaa, käytän vähemmän rahaa tuotteisiin ja ihoni on paremmassa kunnosa kun ikinä”. Kaikesta saamastamme palautteesta tiedämme, että työmme on onnistunut. Tämänkaltainen palaute on itseasiassa myös syy sille, miksi perustimme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksemme, sillä halusimme, että kaikilla olisi mahdollisuus päästä käsiksi ihonhoitometodimme saloihin ja nauttimaan hyvistä tuloksista ihonsa kanssa.

Saamme paljon samankaltaisia kysymyksiä ihonhoitoon liittyen ja ajattelimme ryhtyä käsittelemään niitä täällä blogissamme. Tervetuloa siis mukaan ihonhoidon UKK-sarjaan, jossa pureudumme aina johonkin spesifiin kysymykseen tai aiheeseen kerrallaan ja jonka avulla voit matkata kohti parempaa ihonhoitorutiinia :)

Kysymys: Tuleeko voide vai seerumi ensin?


Tämä on todella usein kysytty kysymys ja hämmennystä aiheuttavat erilaiset suositukset asian tiimoilta sekä se, että usein kaikki seerumit laitetaan samalle lähtöviivalle. Opiskeltuamme ihon biologiaa, kosmetiikan raaka-aine tuntemusta sekä kosmetiikan valmistusta, lähdemme aina liikkeelle siitä mitä iho tarvitsee ja miten se toimii sekä siitä mitä raaka-aineita kussakin tuotteessa on. Tuotteet, jotka ovat erilaisia koostumukseltaan toimivat eri tavalla ja niitä käytetään eri tavalla. Tämä pätee myös seerumeihin sillä niitäkin on olemassa eri tyylisiä.

Kosteutustuotteiden oikeaoppiseen käyttöön on kuitenkin hyvä ohjenuora, jonka avulla pystyt helposti levittämään tuotteet AINA oikeassa järjestyksessä:

Kosteutustuotteet levitetään kasvoille "kevyimmästä raskaimpaan"

Kasvojen kosteutusrutiini aloitetaan aina laadukkaasta suihkutettavasta kasvovedestä. Jos seerumisi on nestepohjainen lisätään se kasvoille kasvoveden jälkeen ja sitten kasvovoide ja viimeiseksi mahdollinen kasvoöljy. Jos kyseessä on öljyseerumi se kannattaa levittää kasvoille vasta voiteen jälkeen (mikäli käytät samaan aikaan voidetta ja öljyä).

Tuotteet, jotka ovat vedettömiä ja sisältävät vain erilaisia öljyjä muodostavat enemmän okklusiivista kalvoa, joka lukitsee allensa kosteuden ja ihoa ravitsevat aineet. Öljyt myös blokkaavat veden ja vettä rakastavien raaka-aineiden pääsyä allensa, joten tästä syystä vesipitoinen voide levitetään ennen öljyseerumia. Jos levittäisit tuotteet toisessa järjestyksessä et saisi tuotteistasi haluamasi hyötyjä irti.

Oikeaoppisesta ihon kosteutusrutiinista voit lukea kokonaisuudessaan ihonhoidon UKK-sarjamme edellisestä osasta. Jos olet kiinnostunut optimoimaan ihonhoitorutiiniasi ja saamaan parhaan hyödyn irti tuotteistasi tutustu Kaikki ihonhoidosta -podcastiimme ja Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseemme <3

Pysy kuulolla ihonhoidon UKK-sarjasta seuraamalla meitä Facebookissa!Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Ihonhoidon UKK: Mitä tarkoittaa kasvoveden kerrostaminen?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon UKK, 12.11.2019

Tämän päivän ja vuodenajan trendinä on kasvoveden kerrostus. Mutta mitä se tarkoittaa? Eikö kasvovesi ole turha tuote? Ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera kertovat mitä kasvoveden kerrostus tarkoittaa ja mitä sinä voit siitä hyötyä.

Ihonhoidon UKK: Mikä on hyvä pesuaine päivittäiseen käyttöön intiimialueelle?

Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon UKK, 08.11.2019

Intiimialueen hoidossa ihmiset tekevät erittäin paljon huonoja päätöksiä - tietämättään. Nämä päätökset koskevat lähinnä pesutuotteita, sekä liukuvoiteita. Huonot päätökset voivat johtaa alapään kutinaan, kuivuuteen ja tulehduksiin. Tässä blogissa käymme läpi sen mitä sinun tulis...

Ihonhoidon UKK: Ruokavaliomuutokset eivät auta iho-ongelmiin, onko apu kosmetiikassa?

Ihonhoidon UKK, 06.07.2019

Saamme paljon kysymyksiä samoista ihonhoidossa ihmisiä askarruttavista asioista. Tässä blogisarjassa käsittelemme yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä ihon biologian näkökulmasta. Tervetuloa mukaan!