Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

INIKA Organic


NYT kahden INIKA tuotteen ostajalle kaupan päälle upea voidemainen poski- ja huulipuna, Lip & Cheek Cream, arvo 27,50€. Lisäämme kaupanpäällisen automaattisesti kaikkiin yli 2 INIKA tuotetta sisältäviin tilauksiin 12.4.2020 asti tai kunnes kaupanpäällisiä riittää.


INIKA Organic - Laadukkaita luonnollisia meikkejä tinkimättä toimivuudesta, sävyistä tai ympäristön ja eläinten hyvinvoinnista


INIKA Organic on runsaasti ihoa hoitavia raaka-aineita sisältävä meikkisarja Australiasta. INIKA Organic on sitoutunut tekemään laadukkaita meikkejä ilman, että niitä valmistettaessa vahingoitetaan eläimiä tai luontoa.

INIKA Organic meikkisarjalla on Australia's Choose Cruelty Free Organisation, UK Vegan Society sekä Australian National Organic Standard sertifikaatit.

Kun tuotteella on ANO sertifikaatti, tarkoittaa se, että tuotteessa on enemmän kuin 70% luomuraaka-aineita. Kaikki INIKA organic meikkien raaka-aineet ovat eettisiä, luonnollisia ja johdettuja kasveista tai mineraaleista.

INIKA Organic meikkituotteet täydentävät erinomaisesti TwistBen tarkoin kuratoitua tuotevalikoimaa.

Tutustu myös valikoimamme kaikkiin meikkituotteisiin.

Tuotemerkin kaikki tuotteet