Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! JOULUKSI TILAA TO 19.12. klo 15 MENNESSÄ <3

Innersense


Innersense joulukampanja: Vähintään kahden täysikokoisen Innersense tuotteen ostajalle I Create Waves suolasuihke 59ml tai I Create Lift muotovaahto 59ml kaupan päälle - kerro tilauksesi viestikentässä kumman kaupanpäällisen toivot <3

Innersensen laadukkaat ja hiuksia hemmottelevat tuotteet ovat täydellinen lahja pukinkonttiin!

Kaupanpäällisiä on rajattu erä ja kampanja on voimassa 23.12.2019 ast tai kunnes kaupanpäällisiä riittää.


Innersense on pitkään Eurooppaan odotettu ammattitason hiustenhoitosarja Greg ja Joanne Starkmannilta, joiden taustat kampaajana ja alan isojen brändien parissa ovat antaneet sarjalle ainutlaatuiset lähtökohdat kehittää vaikuttava ja luonnollinen hiustenhoitosarja.

Gregin ja Joannen unelma oli luoda jotain itseään merkityksellisempää. Merkityksellisempää kuin Joannen ura kampaajana, kouluttajana ja alan vaikuttajana ja merkityksellisempää kuin Gregin pitkä ura suurien brändien parissa, missä hänen intohimonsa tuotekehitystä ja valmistusta kohtaan syttyi.

He lähtivät hiusalan suuresta maailmasta perustaakseen oman brändinsä, jonka keskeisiä arvoja ovat kestävä raaka-ainehankinta, pikkutarkka tuotekehitys puhtaimmista raaka-aineista ja kuluttajan turvallisuus. Brändin ja yrityksen, jonka kautta he ovat halunneet jakaa tietoisuutta perinteisten tuotteiden ongelmista sekä kuluttajille että alan ammattilaisille.

Innersense tuotteet ovat ylellisiä salonkitason tuotteita, joissa taitava tuotekehittely ja sertifioidut luomuraaka-aineet kohtaavat. Sarjan tuotteet kosteuttavat, ravitsevat ja elävöittävät hiuksia luonnollisesti.

Tutustuimme Joanneen ja Gregiin jo vuonna 2015 vieraillessamme heidän salongissaan ja olemme siitä päivästä alkaen odottaneet heidän tuotteitaan EU -alueelle. Tunnemme suurta yhteyttä näiden kahden täydellä sydämellä kuluttajan etua ajavan kauneusalan ammattilaisen kanssa.


Tuotemerkin kaikki tuotteet