Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).

Innersense

Innersense

Innersense on pitkään Eurooppaan odotettu ammattitason hiustenhoitosarja Greg ja Joanne Starkmannilta, joiden taustat kampaajana ja alan isojen brändien parissa ovat antaneet sarjalle ainutlaatuiset lähtökohdat kehittää vaikuttava ja luonnollinen hiustenhoitosarja.

Gregin ja Joannen unelma oli luoda jotain itseään merkityksellisempää. Merkityksellisempää kuin Joannen ura kampaajana, kouluttajana ja alan vaikuttajana ja merkityksellisempää kuin Gregin pitkä ura suurien brändien parissa, missä hänen intohimonsa tuotekehitystä ja valmistusta kohtaan syttyi.

He lähtivät hiusalan suuresta maailmasta perustaakseen oman brändinsä, jonka keskeisiä arvoja ovat kestävä raaka-ainehankinta, pikkutarkka tuotekehitys puhtaimmista raaka-aineista ja kuluttajan turvallisuus. Brändin ja yrityksen, jonka kautta he ovat halunneet jakaa tietoisuutta perinteisten tuotteiden ongelmista sekä kuluttajille että alan ammattilaisille.

Innersense tuotteet ovat ylellisiä salonkitason tuotteita, joissa taitava tuotekehittely ja sertifioidut luomuraaka-aineet kohtaavat. Sarjan tuotteet kosteuttavat, ravitsevat ja elävöittävät hiuksia luonnollisesti.

Tutustuimme Joanneen ja Gregiin jo vuonna 2015 vieraillessamme heidän salongissaan ja olemme siitä päivästä alkaen odottaneet heidän tuotteitaan EU -alueelle. Tunnemme suurta yhteyttä näiden kahden täydellä sydämellä kuluttajan etua ajavan kauneusalan ammattilaisen kanssa.

Innersense I Create Finish viimeistelysuihke, 295ml ENNAKKOTILAUS
Käsiteltävää pitoa & kiiltoa
Hinta 27.00 €
Innersense Refresh Dry Shampoo kuivashampoo, 70ml ENNAKKOTILAUS
Freesaa hiukset pesujen välissä
Hinta 25.00 €
Innersense Color Awakening Hairbath shampoo, 295ml ENNAKKOTILAUS
Normaalit & värjätyt hiukset
Hinta 29.00 €
Innersense Hydrating Cream Conditioner hoitoaine, 295ml ENNAKKOTILAUS
Paksut, karheat & kuivat hiukset
Hinta 32.00 €
Innersense Color Radiance Daily Conditioner hoitoaine, 295ml ENNAKKOTILAUS
Värjätyt, kuivat ja keskivahvat hiukset
Hinta 32.00 €
Innersense Hydrating Cream Hairbath shampoo, 295ml ENNAKKOTILAUS
Paksut, karheat & kuivat hiukset
Hinta 29.00 €
Innersense Hydrating Hair Masque hiusnaamio, 118ml ENNAKKOTILAUS
Paksut, karheat & kuivat hiukset
Hinta 32.00 €