Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, NYT yli 60€ tilauksiin 0€!
Hhh

Kahina


New Yorkilainen Kahina Giving Beauty on luomulaatuinen luksusihonhoitosarja. Sen teho perustuu superravitsevaan marokkolaiseen arganöljyyn. Kahinan perustaja Katharine L'Heureux on kehittänyt sarjan Marokossa yhdessä paikallisten naisten kanssa, joilta hän oppi vuosisatoja vanhat kauneudenhoidon vinkit. Näihin kuuluvat muun muassa se, että arganöljy palauttaa ihon tasapainoon ja kosteuttaa, rhassoul -savi puhdistaa, vihreä tee kirkastaa ja ruusu rauhoittaa ihoa.

Tapasimme Katharinen toukokuussa New Yorkissa. Voit lukea lisää vierailustamme täältä.

Kahinan tuotteet ovat todella yksinkertaisia, mutta äärimmäisen laadukkaita ja ympäristöystävällisiä. Ihailtavaa Kahinan yritysfilosofiassa on se, että Katharine todella pitää huolta yhteistyökumppaneistaan Marokossa. Yksi hänelle tärkeimmistä asioista on se, että tuotannossa mukana olevat naiset saavat heille siitä kuuluvan korvauksen ja pääsevät siten osallistumaan perheensä elätykseen. Laatu on Kahinalle myös ensisijaisen tärkeää ja sen vuoksi arganöljyn tekoon käytetyt pähkinät kerätään puista ennen kuin ne ehtivät tippua maahan. Näin voidaan varmistua siitä, että pähkinät saadaan kerättyä talteen laadukkaina ja niihin ei tule joissain tapauksissa arganöljyyn yhdistettävää pistävää hajua. Lue lisää arganöljyn valmistamisesta täältä.

Kahina -tuotesarjaan kuuluvat: kasvojen puhdistusaine, virkistävä kasvosuihke, arganöljy, kirkastava seerumi, kasvovoide ja silmänympärysvoide. Kaikissa tuotteissa on todella mieto tuoksu, joten ne sopivat hyvin myös meistä hajuherkimmillekin. Tuotteilla on EcoCert -sertifikaatti.

Kahinan kauniissa pakkauksessa näkyvät mustat merkit ovat tuotteiden tekoon osallistuneiden naisten allekirjoituksia.www.kahina-givingbeauty.com

Kahina kirkastava seerumi kasvoille, 30ml
Vähentää sävyeroja, lisää ihon hehkua
75.00 €
(3)
Heti varastossa
Tuotemerkin kaikki tuotteet