Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat » Kirjat »

Karita Tykkä Lautasellinen Kauneutta Kirja, Karita Tykkä


Poistohinta
15.00
+ toimituskulut
Sis. alv 10%

Määrä
(max 7 kpl)

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Karita Tykän Lautasellinen kauneutta -opus kannustaa panostamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kirjasta löytyy niin itseä hellivät ja hoivaavat ruokareseptit kuin myös vinkit parempaan arkeen.

Hyvinvointivalmentajaksi opiskeleva Karita on itse omassa elämässään oivaltanut sen, että keho ja hyvä mieli ovat yhtä. Kun syömme hyvin, voimme kokonaisvaltaisesti hyvin. Pelkkä ruoka ei riitä, tarvitaan myös unta, sopivasti liikuntaa, nautintoja ja myönteinen asenne elämään.

Resepteissään Karita panostaa siihen, että raaka-aineiden hyvät ainesosat säilyvät myös ruuanvalmistuksessa. Terveellinen ruokavalio ei tarkoita nautinnoista kieltäytymistä. Jokaisessa arjessa on paikkansa myös suussa sulaville herkuille – niidenkin ohjeet löytyvät Lautasellinen kauneutta –kirjasta. Aloita ateria kermaisella siitakesienikeitolla, jatka lehtikaalibataattihöystöllä ja maustetulla uunilohella ja nauti jälkiruoaksi raakatiramisu lasissa. Karita kertoo ohjeet hyvän elämän, olon ja hehkeän peilikuvan saavuttamiseksi.

Lautasellinen kauneutta on Karita Tykän kolmas kirja. Hyvinvointiyrittäjän raakaruokakirjat Raakaa ja makeaa sekä Hyvää huomenta ovat suomalaisten keittokirjasuosikkeja ja toimivat osana hyvää ruokavaliota. Lautasellinen kauneutta kokoaa yhteen reseptit, jotka tekevät todeksi sanonnan: todellinen kauneus tulee sisältäpäin – siitä, mitä ja miten syömme ja elämme.

Kirjassa on 244 sivua. Kustantaja Cozy Publishing.


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Tiina S. kirjoitti 19.06.2019 :
Ihana karitan kirja, nämä kirjat ovat kauniita katsella ja sisältö pelkkää kultaa ❤️

Anna K. kirjoitti 02.04.2019 :
Kirja oli visuaalisesti kaunis ja muutama mielenkiintoinen reseptikin löytyi.

Lisää kommentti