Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Meikit » Silmät » Luomivärit »

Lily Lolo Jauhemainen mineraaliluomiväri


Hinta
8.90
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Sävy
Green opal
Green opal
Pixie sparkle
Pixie sparkleTurvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Twistbe:n luomivärien sävyvalikoima on valittu ajatuksella eri sarjoilta, jotta sinun olisi helpompi löytää omaan tyyliisi sopivat sävyt ja välttyisit hutiostoksilta.

Valikoimamme luomiväreistä:

Lily Lolo: Laadukas, runsaspigmenttinen tuote, kaunis pakkaus, pakkaus sisältää peilin, upeat sävyt, joita muilta sarjoita ei löydy, sopii upeasti niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin käyttöön. Kiinteät ja hohteikkaat irtoluomivärit.

Boho: Upea ja laaja sävyvalikoima sekä kirkaita että maanläheisiä luomivärejä. Laadukas ja runsaspigmenttinen. sopii upeasti niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin käyttöön. Vain kiinteät luomivärit.

Inika: Laadukas, runsaspigmenttinen tuote, upeat sävyt, joita muilta sarjoita ei löydy, sopii upeasti niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin käyttöön. Kiinteät ja hohteikkaat irtoluomivärit.


Miksi valita LilyLolo luomiväri?

  • Lily Lolo Mineraaliluomiväri on pitkäkestoinen, kestävä ja runsaspigmenttinen vaihtoehto silmämeikkiin.
  • Lukittava kansi, joka ei vuoda tai aiheuta sotkua
  • Luonnollinen ja hellävarainen koostumus
  • Voimakkaat ja vahvat pigmentit
  • Silkkinen ja helposti levitettävä rakenne
  • Hengittävä koostumus, joka ei tuki ihoa

TwistBe meikkivalmentajan vinkit:

Muistathan aina pohjustaa luomesi ennen luomivärin levittämistä. Kauniin ja siistin lopputuloksen saat levittämällä luomivärit aina laadukkaalla siveltimellä. Mineraaliluomivärejä voi käyttää myös vedellä kostutetulla siveltimellä, jolloin saat intensiivisemmän tuloksen. Mieletön esim. rajausten tekemiseen.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki