Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima »

Meikit


Ainutlaatuisesti kuratoitu valikoima toimiva, ihoa hoitavia meikkejä, jotka eivät kuormita ihoasi

Olemme valikoineet tarkasti ja yksitellen jokaisen meikkituotteen valikoimiimme lukemalla ainesosaluettelon läpi ja testaamalla tuotteet itse.

Meikkituotteet ovat iholla monella meistä suurimman osan päivästä. Tästä syystä haluamme ajatella meikeistä aivan uudella tavalla. Haluamme, että tarjoamamme tuotteet ovat aidosti ihoa hoitavia sen lisäksi, että niillä saa loihdittua laadukkaita meikkejä, jotka säilyvät hyvännäköisinä koko päivän. Olisi järjetöntä levittää iholle tuotteita, jotka tukkivat ihohuokosia tai muuten kuormittavat ihon herkkää tasapainoa. Mielestämme ei ole myöskään järkevää suosia tuotteita, jotka muulla tavoin kuormittavat kehoamme, sen hormonitoimintaa tai ympäristöä.

Nämä kaikki ovat asioita, joita olemme huomioineet ottaessamme tuotteita valikoimiimme.
NYT minkä tahansa meikkituotteen ostajalle meikkisi kiinnittävä hehkun kasvoillesi antava Alima Pure Radiant Finishing Powder näyte veloituksetta <3 Kerro tilauksen kommenttikentässä haluatko vaalean Olympia vai hieman päivettyneemmän Augusta sävyn <3

Inika Organic Masterclass meikkaaja Maria Norrmanin opastuksella
Meikkipussi ja meikkaustaidot kerralla kuntoon!
45.00 €
Heti varastossa