Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

Mikä ihmeen TwistBe?Ajankohtaista, 06.11.2019
Taas on I love me -messut takana ja olemme saaneet paljon uusia asiakkaita. Halusimme kirjoittaa blogiimme lyhyen esittelyn siitä, mitä me voimme tehdä hyväksesi ja miksi TwistBe on olemassa.

Myymme TwistBellä kaikkea kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon.

Tämä tarkoittaa ihonhoitotuotteita, meikkejä, ravintolisiä, jotka auttavat ihon kuntoon sekä pesuaineita, sillä nekin ovat monelle allergiselle oleellinen osa ihon kunnossa pitämistä.

Mutta miten TwistBe poikkeaa mistään muusta kaupasta? Ja mitä edes on kokonaisvaltainen ihonhoito?

TwistBen on perustanut kolme suomalaista naista ja äitiä: Veera, Kati ja Susanna. Syy miksi perustimme TwistBen oli se, että kun olimme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta, raaka-ainetuntemusta sekä hyvinvointia, huomasimme erään keskeisen asian, mitä emme olisi ikinä tulleet ajatelleeksi ilman opintojamme.

On todella vaikeaa oli ostaa AIDOSTI hyviä ihonhoitotuotteita, joissa maksaa saamastaan tuotteen sisällöstä.

Tarkoitamme tällä tuotteita, jotka palvelivat kuluttajan etua ja ihon hyvää kuntoa.

Järkytyimme siitä kuinka paljon markkinoilla oli tuotteita, jotka eivät olleet ollenkaan hyviä ihon biologian kannalta.

Myynnissä on paljon esimerkiksi vaahtomaisia ja geelimäisiä puhdistusaineita, jotka aiheuttavat ihmisille iho-ongelmia kuten finnejä, ihon kuivumista ja rasvoittumista. Muovia tuntui löytyvän lähes joka tuotteesta ja lain mukaan on ok käyttää kosmetiikassa hormonihäirikköjä ja karsinogeenejä.

Mietimme, että eihän asioiden näin pitäisi olla?!

Täytyisi olla paikka, johon voisit vain kuluttajana marssia sisään ja ostaa juuri sitä mitä sillä hetkellä tarvitset murehtimatta siitä saako rahoilleen vastinetta ja tuleeko vahingossa ostaneeksi tuotteen mikä ei olekaan hyväksi itselle.

Huomasimme myös toisen keskeisen asian. Ihonhoitoon tunnuttiin suhtautuvan kaikkialla oireiden laastarointi "edellä".

Kuivaan ihon tarjottiin tuhtia voidetta, ilman, että mietittiin mistä ihon kuivuus alunperin johtuu. Tai akneen ajateltiin automaattisesti tarvittavan lääkekuuri, vaikka me tiesimme, että aknen syyt johtavat paljon syvemmälle (kirjaimellisesti), nimittäin suoliston ja hormonien toimintaan.

Ymmärsimme opintojemme kautta, että ihonhoito on vain kakun kuorrutus ja kaikki muu elämässäsi on itse kakku.

Voimme hoitaa ja vahingoittaa ihoamme niin ulkoisesti (vääränlaiset ihonhoitorutiinit ja tuotteet) kuin sisäisesti (esim stressi, huono ruokavalio ja unen puute).

On järjetöntä yrittää korjata sisäisesti tullutta ongelmaa ulkoisesti ja toisinpäin.

Tästä syntyi idea TwistBe:lle, joka tulee sanoista “The Way It’s Supposed To Be”

Paikka, jossa kaikki olisi kuten asioiden pitäisikin olla: myynnissä olisi aidosti ihoa hoitavia tuotteita, joiden laatuvertailutyön joku olisi tehnyt ihmisten puolesta heidän etu silmällä pitäen. Valikoima, joka sisältäisi tuotteita, jossa itsestäänselvyytenä olisi se, että olisi tarkkaan tutkittu, että ne eivät kuormittaisi omaa kehoamme, ihoamme, lapsiamme, ympäristöä tai hormonitoimintaamme. Ja mikä tärkeintä, että niiden valmistuksesta on maksettu reilu korvaus kaikille osapuolille.

Paikka, jossa tarjottaisiin hyvä asiakaspalvelua ja jossa asiakkaan etu ja hyvinvointi olisi laitettu kaiken edelle.

Paikka, jossa ihonhoitoon suhtauduttaisiin ratkaisukeskeisesti ja ongelmien juurisyyt tunnistaen sekä ihonhoidon kokonaisvaltaisuus huomioiden. Tätä kaikkea voit siis luottaa saavasi TwistBeltä.

Löydät sivuiltamme sekä myymälältämme Helsingistä tarkkaan valitun kokoelman tuotteita, jotka on kaikki valittu sinun paras sydämessä.Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

I love me 2019 messutarjoukset TwistBe verkkokaupassa

Ajankohtaista, 16.10.2019

TwistBe on mukana vuoden 2019 I Love Me -messuilla Helsingin Messukeskuksessa osastolla 7k130 Voit shoppailla kaikki messutarjouksemme helposti myös verkkokaupastamme niin kauan kun tavaraa riittää, olemme koonneet kaikki tarjoukset alle. Postitamme messutilaukset pikimmiten mess...

5 valintaa kesään kotimaiselta Flow kosmetiikalta

Ajankohtaista, 20.06.2019

Riihimäellä laadukasta luonnonkosmetiikkaa valmistava Flow Cosmetics eli meille vielä kotoisemmin Flow kosmetiikka on kotimaisen luomukosmetiikan pioneereja. Valitsimme nyt Flown valikoimasta 5 mahtavaa tärppiä kesään -20% juhannushintaan!

5 huippulaadukasta Olivia Klein tuotetta, joista haluat kuulla!

Ajankohtaista, Ihonhoitovinkit, 29.05.2019

Oletko kuullut näistä Olivia Kleinin huippulaadukkaista tuotteista? Esittelyssä 5 tuntemattomampaa, mutta ehdottomasti huomion arvoista Olivia Klein tuotetta!