Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

Miten hoitaa akuuttia iho-ongelmaa?Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, Iho-ongelmien hoito, 22.03.2019
Onko ihosi mennyt huonoon kuntoon joko äkillisesti tai pidemmän ajan seurauksena? Kärsitkö ihon kuivuudesta, punoituksesta, kirvelystä, kuumotuksesta tai kiristelevästä tunteesta? Ehkä allerginen reaktio horjutti ihosi kunnon äkillisesti? Tai ehkä tuntuu, että olet jo kokeillut kaikkea, mutta mistään ei ole löytynyt helpotusta?

Näin asiakkaamme Minna 45v kertoi meille tämän podcastin teemaa sopivasti sivuten:

"Ihoni on aina ollut kuiva ja kaapit täyttyneet jos jonkinlaisista puteleista. Olin siis kokeillut kaikkea mahdollista miselleistä Korean ihmeisiin! Törmäsin teihin TwistBen mimmeihin joulumarkkinoilla ja piipahdin myöhemmin ihanassa myymälässä. Veeran neuvoilla ihoni korjaantui parissa viikossa. Olen enemmän kuin tyytyväinen ja ihon hoito näillä kamoilla on oikeasti helppoa. Kiitos❤️"

Tämän kertaisessa podcastissä käymme siis läpi miten hoitaa akuuttia iho-ongelmaa sekä annamme sinulle yksinkertaiset ja käytännönläheiset vinkit siihen, mitä sinun kannattaa tehdä tällaisessa tilanteessa. Tämä podcast on erityisesti sinulle, joka kärsit atopian ja perioraalidermatiitin kaltaisista iho-oireista kuten ihon kuivuudesta, punoituksesta, ärsytyksestä ja mahdollisista pienistä näpyistä. Jos ihoasi kiusaa enemmänki tulehdukselliset iho-oireet kuten akne tai ruusufinni suosittelemme sinua kuuntelemaan erityisesti podcast jakson 43: Mitä tehdä kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?Muita blogikirjoituksia, joista voit saada apua:

1) Mistä apua iho-oireisiin?

2) Miten opin hoitamaan sekaihoani

3) Mitä tehdä kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?


Kaipaatko apua INCIen tulkintaan ja oman ihonhoitorutiinisi läpikäyntiin?

Haluatko tietää ovatko omat ihonhoitorutiinisi kunnossa? Tsekkaa tämä podcastissä mainittu palvelumme:

TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi
Asiantuntijan sinulle räätälöimä ihonhoitorutiini
39.00 €
(15)
Heti varastossa


Onko Kaikki ihonhoidosta -podcast sinulle uusi tuttavuus?

TwistBen sekä tämän podcastin takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Lue lisää TwistBestä ja siitä mitä voit odottaa meillä asioidessasi täältä.

Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle Kaikki ihonhoidosta -podcastissä, nettisivuillamme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksessa.


Haluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Päänahan kutina, kuivuus ja hilse - mikä avuksi?

Ihonhoidon podcast, Hiustenhoito, Iho-ongelmien hoito, 03.12.2019

Netti, keskustelupalstat ja blogit ovat täynnä erilaisia vinkkejä päänahan hoitoon. Osa vannoo kookosöljyn nimeen, osa valkosaven tai tiettyjen shampoiden. Tuntuuko vaikealta päättää mihin uskoa? Tästä blogista ja siihen liittyvästä podcastistä saat avun!

Tiedätkö mitä ihonhoitotuotteesi sisältää?

Kosmetiikkatietoutta, Ihonhoitovinkit, 19.11.2019

Mitä sinulle tarkoittaa laatu? Kosmetiikkaa ostetaan helposti fiilisten mukaan: se mikä tuntuu hyvälle, näyttää hyvälle tai tuoksuu hyvälle. Sinulla saattaa myös olla mielikuva jostain tuotteesta ja sen laadukkuudesta, mutta oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan miksi miellät jonku...

Mitä laatu on sinulle -podcast

Ihonhoidon podcast, 13.11.2018

Mitä laatu tarkoittaa sinulle ja miten huomioit sen omassa arjessasi? Onko laadukas kallista? Onko kaikki laadukkaalta vaikuttava oikeasti laadukasta? Koetko ansaitsevasi laatua? Tässä podcastissa ihonhoidon asiantuntijan Veera Brücklerin vieraana on tunneterapeutti Elina Jaatine...