Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon valmennukset ja palvelut »

NUORI Masterclass 6.5. klo 16 tai 18


Hinta
10.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Päivämäärä
6.5. klo 16
6.5. klo 18Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus


Tervetuloa osallistumaan NUORI Masterclassiin keskiviikkona 6.5. TwistBen hoitolalle!

Tämän Masterclassin erityisteemana on ihon suojaaminen auringon ennenaikaisesti vanhentavalta UV -säteilyltä ja vapaiden radikaalien haittojen neutralisointi osana ihonhoitorutiiniasi.

Masterclassin aikana Katarina NUORIlta johdattaa sinut tuloksekkaan ihonhoidon saloihin ja opit Katarinalta ainutlaatuista sisäpiirin tietoa kosmetiikasta sekä ihonhoidosta.

Katariina opastaa sinua tekemään ihonhoitorutiinin oikeaoppisesti sekä pääset testaamaan NUORI sarjan tuotteita käytännössä kattavan ihonhoitorutiinin myötä.

Kaikki osallistujat saavat 10€ arvoisen NUORI lahjan ja NUORI tuotteiden ostajille luvassa upea kaupanpäällinen!

Miten Masterclassiin pääsee mukaan?

Varaa paikkasi maksamalla tämä osallistumismaksu. Masterclasseja järjestetään päivän aikana kaksi 6 hengen pienryhmissä: klo 16 ja klo 18.

Paikkoja on rajoitetusti.

Edellinen Masterclass oli loppuunvarattu ja sai huippupalautteet, joten varaa paikkasi pikaisesti <3 Varaa paikkasi maksamalla tämä varausmaksu. 10€ varausmaksu hyvitetään sinulle päivän aikana tehdyistä NUORI ostoksista.

Mitä osallistumismaksu sisältää?

  • 90min ihonhoitoworkshop
  • NUORI tuotelahja, arvo 10€
  • Kasvopyyhe
  • Virvokkeita
  • 10€ ostohyvitys NUORI tuotteista

Tervetuloa mullistamaan ihonhoitorutiinisi sekä se miltä ihosi tuntuu ja näyttää! <3


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Sonja S. kirjoitti 16.2.2020:
Aivan ihana tutustumishetki mielenkiintoiseen brändiin. Parasta oli kun sai itse tehdä ihonhoitorutiinin brändin tuotteilla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki