Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, NYT yli 60€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat » 60€ ja yli lahjat »

Neal's Yard Remedies Ylellinen hyvinvointilahja


Hinta
60.00
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Karita Tykkä Hyvää Huomenta kirja, Karita Tykkä

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!Neal's Yard Remedies Beauty Boost, 60 kaps.

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus

Ylellinen ja hyvää tekevä lahja. Hyvää huomenta kirja antaa energiaa ja hyvinvointia arkeen ja Neal's Yard Remedies Beauty Boost on erityisen monipuolinen ravintolisä ihon hyvinvoinnille.

HYVÄÄ HUOMENTA KIRJA, KARITA TYKKÄ, 242s
Hyvää Huomenta -raakaruokaa ihaniin hetkiin kirjasta löytyvät ihanat ja helpot reseptit johdattelevat raakaruoan maailmaan. Raakaruoan ja hyvän olon herkkujen kokkaaja Karita Tykkä kannustaa aloittamaan päivän maukkaasti. Aamiais-, välipala- ja brunssireseptit kannustavat kokeilemaan hyvän omantunnon herkkuja, niin kiireisenä arkiaamuna kuin rentona sunnuntaina.

Rouskuttele siemen-näkkileivällä, lusikoi herkullista kookosjogurttia tai leivo kaunis sekä maistuva porkkanakakku – monipuoliset raakaruokareseptit löydät kaikki Hyvää huomenta -kirjasta. Helppoja reseptejä on mukava kokeilla kotona ja herkulliset kuvat houkuttelevat testaamaan uusia makunautintoja!

NEAL'S YARD REMEDIES BEAUTY BOOST
Ravintolisä tukemaan kollageenin tuotantoa sekä luonnollista ikääntymistä.

  • Ravintolisä joka tukee kauneutta sisältäpäin
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista
  • Biotiini ja sinkki auttavat ylläpitämään tervettä ihoa
  • Seleeni ja sinkki auttavat ylläpitämään hiusten ja kynsien terveyttä
  • Kupari edistää ihon tervettä väriä
  • Ei lisä- tai täyteaineita
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.


Kommentit
Lisää kommentti