Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

Palvelut

Teemme yhteistyötä eri alojen pienyritysten kuten eko-kosmetologien, kampaajien ja ravintoneuvojien kanssa ympäri Suomea. Nämä palveluntarjoajat ovat oman alansa huippuammattilaisia ja jakavat näkemyksemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Olemme valinneet heidät yhteistyökumppaneiksi, koska koemme, että heidän palvelunsa on "They Way It's Supposed To Be".

Voit ostaa lahjakortteja näille palveluntarjoajille sekä myymälästämme että verkkokaupastamme tästä "palvelut"-kategoriasta. Palvelut maksavat saman verran, ostit ne sitten meidän kauttamme tai suoraan palveluntarjoajalta.

Kun olet ostanut lahjakortin, sinulle toimitetaan automaattisesti elektroninen lahjakortti suoraan sähköpostiisi. Mikäli haluat, voimme toimittaa sinulle myös "oikean" lahjakortin postissa. Kortti voidaan toimittaa joko sinulle, tai suoraan lahjansaajalle haluamasi tervehdyksen kanssa. Voit lähettää pyynnön tästä sähköpostilla asiakaspalveluumme osoitteeseen: letstalk@twistbe.fi. Kortin postitusta varten tarvitsemme lahjakortin numeron, osoitteen mihin haluat kortin toimitettavan sekä mahdollisen tervehdyksen mikäli postitamme kortin suoraan lahjansaajalle.