Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! JOULUKSI TILAA TO 19.12. klo 15 MENNESSÄ <3

S.W. Basics of Brooklyn


S.W. Basics of Brooklyn on upean yksinkertainen luomukosmetiikkasarja. Sarja on saanut alkunsa yrityksen perustaja Adina Grigoren keittiöstä, missä nuori nainen ryhtyi sekoittamaan omia ihonhoitotuotteitaan vaikean iho-ongelmansa seurauksena. Adinan tarinan ja paljon kotona tehtävien tuotteiden reseptejä löydät hänen kirjastaan Skin Cleanse, joka on myös saatavilla meiltä.

Skincare might not change the world,
but shouldn’t it at least try?
-Adina Grigore-

S.W. Basics of Brooklyn sarja lanseerattiin, sillä moni meistä valitsee kuitenkin ostaa käyttämämme kosmetiikkatuotteet vaikka tee-se-itse -ohjeet olisivatkin saatavilla. Sarjan lähes kaikki tuotteet ovat 100% luomua (kaikki 100% luonnollisia) sekä vegaanisia. Huolellisesti valittuja ja eettisesti tuotettuja raaka-aineita tuotteissa on aina vain 3-5, ihanan simppeliä! Kaikki raaka-aineet ovat sertifioitua luomua, Reilun Kaupan tuotteita ja/tai pientilallisten valmistamia.

Adina on halunnut tuotteisiin mahdollisimman vähän raaka-aineita, jotta allergisien reaktioiden todennäköisyys on mahdollisimman alhainen. Tämän hän on kuitenkin tehnyt tuotteiden toimivuudesta tinkimättä. Tuotteita tehdään suurella sydämellä ja niiden halutaan mahdollistavan käyttäjän terveyden lisäksi hyvinvointia myös raaka-aineita valmistaville pientilallisille ja eettiset arvot omaaville kumppaneille.

Tutustu tuotteista esimerkiksi Katin suosikkiin, silmämeikinpuhdistusaineeseen tai Veeran rakastamaan vartalokuorintaan.

S.W. Basicsin omilla sivuilla pääset tutustumaan myös raaka-aineiden valmistajiin.

Tuotteita ei löytynyt.