Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

SunSpelt


Aitoja makuelämyksiä puhtaasta Suomen luonnosta.

Kotimainen SunSpelt on erikoistunut alkuperäiskasvien tuotekehitykseen ja markkinointiin. Tarjontaan kuuluu monipuolisesti laadukkaita spelttituotteita sekä suomalaista gluteenitonta kvinoaa ruuanlaittoon, leivontaan, herkutteluun ja lisukkeiksi. SunSpeltin toimintaa ohjaavat arvot ovat alkuperäisyys, eettisyys, ekologisuus, aitous ja puhtaus. Heidän koko tuotantoketju toimii reiluuden periaatteen mukaan ja kaikki tuotteet ovat luomua.

Sunspelt sai alkunsa vuonna 2000, kun yrityksen perustaja Kari Kaipainen sai käteensä pussillisen spelttihiutaleita ja totesi, että ”tämä on mun juttu”. Speltti on vienyt miehen mennessään ja tuonut mukanaan maukkaan ja monipuolisen tuoteperheen, jossa kaikki edustaa puhtainta luontoa. Alkuperäisyys, aitous ja vilpitön tapa toimia paremman ravitsemuksen puolesta ovat sisäänrakennettuja arvoja SunSpeltin toiminnassa. Nuoruuden ja luovuuden sekä käytännön ja kokemuksen yhdistäminen toimivaksi kokonaisuudeksi ajan hengessä on Karille pyhä periaate.

SunSpelt toimii yhteiskuntavastuullisesti. SunSpeltillä ympäristövastuun peruspilari on luonnon kunnioittaminen, alkuperäisyys ja tuotantomallin kestävyys. Kaikilla tuotteilla on luomusertifikaatti. Sosiaalisen vastuun ytimenä on kunnioitus ihmisiä kohtaan, tasa-arvoisuus ja yksilöllisyys. SunSpelt tukee kaikessa toiminnassaan innovatiivisuutta ja luonnollisuutta.

SunSpeltin motto "Elämän täytyy maistua ja tuntua hyvälle" kuulostaa meistä TwistBe:llä juuri oikealle! <3

-75%
SunSpelt Spelt naturally better kirja, Kari Kaipainen
Poistohinta 8.00 €
(1)
Heti varastossa
Tuotemerkin kaikki tuotteet