Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Blogi »

Suomen ensimmäinen ihonhoidon podcast on täällä!Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 07.03.2018
Halusimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, joten päätimme lanseerata Suomen ensimmäisen ihonhoidon podcastin! Kaikki ihonhoidosta -podcastissa ihonhoidon asiantuntijamme Kati Partanen ja Veera Brückler keskustelevat kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta, jakavat sinulle ihonhoidon vinkkejä ja kutsuvat mukaan keskusteluun kiinnostavia asiantuntijavieraita.

Podcastimme voit kuunnella alla olevan Soundcloud soittimen kautta.Jos haluat saada tiedon aina kun uusi podcast julkaistaan, kannattaa laittaa kanavamme tilaukseen haluamastasi palveluntarjoalta!

Tästä löydät suorat linkit kanavillemme sekä RSS feediimme:
iTunes: https://itunes.apple.com/…/kaikki-ihonhoidosta/id1347696417…
SoundCloud: https://soundcloud.com/user-43195157
Kieku: https://www.kieku.com/channel/RSS_Kaikki%20ihonhoidosta
RSS: http://feeds.soundcloud.com/…/soundcloud:users:3…/sounds.rssHaluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Miksi (nyt) on tärkeää suosia kotimaista?

Ajankohtaista, Ihonhoidon podcast, 27.03.2020

Olet varmasti törmännyt “support your local” -postauksiin sosiaalisessa mediassa, mutta tiedätkö oikeasti mitä kaikkea tämän taustalla on ja MIKSI se on tärkeää myös SINUN itsesi kannalta?

Kuivat kädet? 5 vinkkiä nopeaan apuun!

Ihonhoitovinkit, Iho-ongelmien hoito, 25.03.2020

Vaivaavatko kuivat kädet sinua? Olipa käsiesi kuivuus pitkään jatkunutta tai yllättäen tullutta saat näistä vinkeistä varmasti apua!

Kosmetiikkatuotteiden kierrätys, eräpäivät ja vanhentuminen

Kosmetiikkatietoutta, Ajankohtaista, Ihonhoidon podcast, 20.03.2020

Voiko kosmetiikkaa kierrättää ja kuinka tehdä se oikeaoppisesti? Entä mistä tietää milloin tuote pitää heittää pois ja kuinka vakavasti purkkeihin merkatut eräpäivät tulisi ottaa? Millainen kosmetiikka menee pilalle nopeiten, entä hitaiten?