Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Suomen ensimmäinen ihonhoidon podcast on täällä!Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 07.03.2018
Halusimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, joten päätimme lanseerata Suomen ensimmäisen ihonhoidon podcastin! Kaikki ihonhoidosta -podcastissa ihonhoidon asiantuntijamme Kati Partanen ja Veera Brückler keskustelevat kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta, jakavat sinulle ihonhoidon vinkkejä ja kutsuvat mukaan keskusteluun kiinnostavia asiantuntijavieraita.

Podcastimme voit kuunnella alla olevan Soundcloud soittimen kautta.Jos haluat saada tiedon aina kun uusi podcast julkaistaan, kannattaa laittaa kanavamme tilaukseen haluamastasi palveluntarjoalta!

Tästä löydät suorat linkit kanavillemme sekä RSS feediimme:
iTunes: https://itunes.apple.com/…/kaikki-ihonhoidosta/id1347696417…
SoundCloud: https://soundcloud.com/user-43195157
Kieku: https://www.kieku.com/channel/RSS_Kaikki%20ihonhoidosta
RSS: http://feeds.soundcloud.com/…/soundcloud:users:3…/sounds.rssHaluatko ihonhoitovinkkiemme ja parhaiden tarjousten sisäpiiriimme?

TwistBen takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle nettisivujemme, Kaikki ihonhoidosta podcastimme sekä Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennuksemme kautta.

Liity alta postituslistallemme! Saat vinkit ja tarjoukset ensimmäisenä sähköpostiisi. Lupaamme, että emme spämmää <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Miten tiedämme mitä tiedämme ihonhoidosta?

Ihonhoidon podcast, 22.05.2020

Moni asiakkaamme kutsuu meitä ihonhoidon pioneereiksi ja meiltä kysytäänkin usein mistä olemme haalineet kaiken sen tiedon ja näkemykset ihosta ja ihonhoidosta mitä meillä on. Koska kysymykseen ei ole yhden lauseen mittaista vastausta päätimme raottaa taustaamme ja osaamisemme ta...

Kaikki aurinkovoiteista

Ajankohtaista, Ihonhoitovinkit, Ihonhoidon podcast, 24.04.2020

Mitkä ovat eri ihotyypeille soveltuvia aurinkovoiteita, mikä on hyvä määrä aurinkovoidetta, miten aurinkovoidetta tulisi käyttää meikin kanssa ja oikeastaan kaiken mitä kannattaa aurinkosuojaan liittyen tietää.

Miten alapäätä kuuluu hoitaa ja millainen vuoto on normaalia?

Ihonhoidon podcast, 19.04.2020

Käytämme paljon aikaa etenkin kasvojen ihon hoitoon ja erilaisten ihonhoitotuotteiden miettimiseen, mutta entä sitten alapää ja sen hoitaminen? Ihonhoidon asiantuntijamme Veera ja Kati Kehtaanko kysyä podcastin vieraina keskustelemassa alapääasioista.