Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoito » Ihonhoidon tarvikkeet »

Tapu Tapu Premium Hellä kestovanulappu, 1-5kpl


Hinta
4.35
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Määrä
1kpl
5kpl - säästä 20%! +12.44 $Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Tapu Tapun Premium Hellä kestovanulappu on 100% luomupuuvillasta Suomessa käsin tehty tuote iho- ja ympäristöystävälliseen meikin puhdistukseen.

Tapu Tapun Premium Hellä kestovanulappu on kaksipuoleinen ja siinä on "otenauha" jonka avulla lapun käyttö on näppärää ja ketterää. Otenauhan voi kääntää puolelta toiselle ja sen avulla voi myös merkitä muistiin käytetyn puolen, mikäli puhdistaa aamulla toisella ja illalla toisella puolella.

Premium Pehmo kestovanulapun pörröinen puoli puhdistaa tehokkaammin ja sileä sopii kevyempään puhdistamiseen, silmänympärysalueelle ja kasvovesien levittämiseen.

Tapu Tapun kestovanulapuilla saat poistettua silmämeikin ilman turhaa hankausta ja venytystä.

Vanulapun halkaisija on n. 8,5 cm eli hieman isompi kuin perinteinen vanulappu, joten se soveltuu täydellisesti monenlaiseen käyttöön!

Tapu Tapun kestovanulaput valmistetaan käsin Suomessa!

Miten kestovanulappua käytetään?

Kestovanulappuja käytetään kertakäyttöisten vanulappujen tapaan kaikessa ihon puhdistuksessa ja hoidossa joko yksinään tai puhdistusaineiden kanssa.

Säästääksesi ihonpuhdistustuotettasi kannattaa lappu ensin kastella vedellä, puristaa nihkeäksi ja lisätä tuote vasta sitten.

Huom: Ethän käytä kuitenkaan kynsilakanpoistoainetta tms. liuottimia).

Kenelle Tapu Tapun kestovanulappu sopii?

Kestovanulappujen molemmat puolet ovat 100% GOTS sertifioitua luomupuuvillaa, joten ne sopivat hyvin kaikille ihotyypeille - myös herkkäihoisille.

Kokeile myös vauvoille ja lemmikeille esim. silmien tai ihopoimujen puhdistamiseen!

Miten kestovanulappu puhdistetaan?

Pese kestovanulappu ennen käyttöönottoa. Käytön jälkeen kestovanulaput pestään koneessa muun pyykin seassa.

Konepesu 60 °C, jotta rasvat ja meikkien pigmentit puhdistuvat pois ja laput pysyvät hygieenisinä. Rumpukuivausta ei suositella.

Kangaskuitujen avautuminen vaatii useamman pesun, joten malttia - ominaisuudet paranevat käytön myötä. Premium-kestovanulaput säilyttävät pehmeytensä, mutta imukyky ja pörröisyys lisääntyvät. Kutistuu hieman pesussa. Otenauha saattaa kutistua kireämmäksi, mutta se ei haittaa käyttöä - päinvastoin se parantaa otetta lapusta.

Huom: Kestovanulapun pinta saattaa pestessä hieman tiivistyä, mutta se ei vaikuta käyttöön tai hellävaraisuuteen.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki