Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon ravintolisät » Kuivan ihon kosteutus sisäisesti »

Terranova Ihon sisäisen kosteutuksen tehopaketti


Hinta
63.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Terranova Hyaluronihappo Complex, 50 kaps.

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.Terranova Organic Omega 3-6-7-9 oil blend, 250ml


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Tehokosteuta ihoasi ja kehoasi sisältäpäin tällä tehoduolla! Setti sisältää Terranovan Hyaluronihappo Complexin sekä Omega 3-6-7-9 Oil Blendin, joista saat monipuolisesti ihosi kimmoisuutta ja hyvinvointia tukevia ravinteita, tärkeitä rasvahappoja sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa.

Terranova Hyaluronihappo Complex

Terranovan Hyaluronihappo Complex on täyden spektrin hyaluronihappovalmiste, jossa on monipuolisesti eri kokoisia hyaluronihappomolekyyleja, myös erityisesti ihon käyttöö tehokkaimmin imeytyviä pienempiä molekyylirakenteita. Terranovan Hyaluronihappo Complex on markkinoiden monipuolisin hyaluronihappovalmiste, jossa on hyaluronihapon lisäksi ihon hyvinvointia edistäviä marja- ja kasvijauheita.

Noin puolet kehomme luonnollisesta hyaluronihaposta on ihossamme ja se auttaa ihoamme pysymään nuorekkaana ja kimmoisena. Ikääntyminen sekä muun muassa auringon oton, ruokavalion ja ympäristön aiheuttamat rasitteet ja stressi aiheuttavat kuitenkin hyaluronihapon luonnollisen määrän vähenemistä kehossamme ja ihossamme.

Hyaluronihappo on kehomme sidekudoksessa luonnostaan esiintyvä molekyyli, jolla on kyky sitoa vettä jopa 1000 kertaisesti omaan painoonsa nähden. Hyaluronihappoa käytetään ihonhoidossa ja kosmetiikassa juuri sen vettä sitovien ominaisuuksiensa ansiosta kosteuttamaan ja ehkäisemään ihon ikääntymistä. Hyaluronihaposta voi olla apua myös kuivasilmäisyyteen ja nivelkipuihin.

Sisäisesti nautitun pienimolekyylisen hyaluronihapon on 120-240mg päiväannoksena todettu tutkimuksissa jo neljän viikon käytön jälkeen parantavan ihon kosteustasapainoa merkittävästi.


Terranova Omega 3-6-7-9 Oil Blend

Terranova luomusertifioitu omegaöljy on laadukas ja erittäin terveellinen. Se sisältää Omega-3, 6 ja 9 rasvahappoja ihanteellisessa 2:1:1-suhteessa.

"Kaikki tarpeelliset öljyt samassa purkissa. Huippu ostos. Iho ollut paremmassa kunnossa."

Omega rasvahapot tukevat solujen elastisuutta ja auttavat:
- Pitämään ihon pinnan sileänä
- Ihosoluja ylläpitämään kosteustasapainoa
- Vahvistamaan ja suojaamaan ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä
- Hidastamaan ikääntymisen merkkejä

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 0.40 € verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Vegaaninen
Vegaaninen

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki