Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

TwistBe Atooppisen ihon hoitosetti

TwistBe Atooppisen ihon hoitosetti
Hinta
98.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Olivia Klein Mineral Toner hoitoneste, 150mlApeiron Kiinteyttävä silmänympärysvoide, 15mlApeiron Tasapainottava päivävoide, 50mlOlivia Klein Oil Wash pesu-, hoito- ja intiimiöljy, 100mlAkamuti Hamppuöljy sekoitus, 100ml

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus
Olemme listanneet atooppiselle iholle sopivia tuotteita atooppinen iho-kategorian alle.

Kokosimme tähän valmiin ihotyypillesi sopivan setin helpottaaksemme oikeden tuotteiden löytämistä. Setissä on kaikki perusihonhoitoon tarvittava ja tällä pärjäät jo pitkälle!

Atooppisessa ihossa ihon kosteuden haihtumista estävä suojamuuri on lähes olematon, joten on tärkeää keskittyä ihon luontaisten mekanismien vahvistamiseen.

Setistä löydät öljyputsarin joka puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti, samalla kun laadukkaat öljyt hoitavat ihoasi. Pehmentävän ja rauhoittavan hoitosuihkeen joka hillitsee tehokkaasti ihon kuivuutta ja kutinaa, hoitavan ja elvyttävän silmänympärysvoiteen, tehokkaasti kosteuttavan ja hyvin imeytyvän voiteen sekä ravitsevan ja tehokosteuttavan kasvoöljyn.

Kaikki tuotteet ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia, tukien ihon omia mekanismeja sitomalla kosteutta iholle.


Ostamalla tämän tuotepaketin säästätte 10.80 € verrattuna siihen, jos ostaisitte tuotteet yksitellen.

Kommentit
ssa...@...om kirjoitti 13.02.2018 :
Tämä on NIIN hyvä! <3Täydellinen palvelu tällaiselle laiskalle, ei niin kosmetiikasta kiinnostuneelle, joka ei jaksa itsekseen ottaa erikseen jokaisesta tuotteesta selvää. Hoitosetistä löysin itselleni erittäin toimivat ja edulliset tuotteet, jotka toimivat atooppiselle iholleni ja joiden käyttämistä jatkan edelleen. Kiitos!!! <3

Lisää kommentti ...

Tuotemerkki