Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).
Verkkokauppaan » Kosmetiikka » Aurinkotuotteet »

TwistBe Auringonottajan setti

TwistBe Auringonottajan setti

Hinta
61.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Solgar Oceanic Beetakaroteeni, 60 kaps.

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!Olivia Klein Aloe Berry Jelly hoitohyytelö, 50ml

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!Acorelle Aurinkosuojaspray, SPF30, 100ml

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!Ekovista luomu porkkanaöljy, 100ml

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus
Tähän settiin olemme keränneet kaikki ne tuotteet, jotka tarvitset joko aurinkolomalla tai aurinkoa ottaessasi.

Porkkanaöljy - valmistaa ihoasi auringonottoon, antaa hieman sävyä sekä karoteenin, joka on voimakas antioksidantti sekä A-, B-, C-, D-, E- ja F-vitamiinien ansiosta auttaa neutralisoimaan auringon iholle aiheutuneita vahinkoja sekä tämän avulla estämään ihon ennenaikaista vanhenemista.

Betakaroteeni kapselit - Ovat karotenoidi ja kuten kaikki karotenoidit, nämäkin ovat hyvä antioksidantti. Ne suojaavat kehoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vahingoilta, joita syntyy esimerkiksi auringossa oleskellessa. Lisäksi ihmiskeho prosessoi betakaroteenia retinoliksi (A-vitamiini), joka on avainasemassa terveen ihon hyvinvoinnissa. Tutkimusten mukaan karotenoideillla voi myös saada iholle kultaisen, rusketusta muistuttavan sävyn, joten kapselit ovat hyvä keino boostata auringon oton vaikutuksia ihon sävyyn.

Acorelle aurinkosuoja spray - Auttaa sinua suojelemaan ihoasi silloin kun haluat oleskella auringossa pidempiä aikoja iho paljaana. Tuote on tehty 100% mineraalisuojalla ilman nanohiukkasia, sinkkiä tai kemiallisia filttereitä, joten se on parempi vaihtoehto myös vesistöjen kannalta.

Olivia Kleinin Aloe Vera geeli - Sisältää korkealaatuista lääkealoeta 90%. Geeli on ihoa rauhoittava ja se kosteuttaa, viilentää sekä suojaa ihoa.


Ostamalla tämän tuotepaketin säästätte 11.20 € verrattuna siihen, jos ostaisitte tuotteet yksitellen.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki