Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 60€ tilaukset 0€).

TwistBe Beauty Honey hunaja, 275g

TwistBe Beauty Honey hunaja, 275g

TwistBe Beauty Honey hunaja, 275g
Hinta
8.90

Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
TwistBe Beauty Honey on korkealaatuinen, mehiläisystävällinen hunaja täynnä ravintoaineita ja makua.

Beauty Honey auttaa sisäisesti nautittuna ylläpitämään kirkasta ja hehkuvaa ihoa korkean antioksidanttipitoisuutensa ja antibakteerisien ominaisuuksiensa ansiosta. Se on myös erinomainen kosteuttaja ja finnien nitistäjä ulkoisesti käytettynä.

TwistBe Beauty Honey tulee Isokyröstä, Länsi-Suomesta. Se on kukkaishunaja, joka saa erityisen makunsa mehiläisten pölytettyä vesimelonin kukkia, hunajakukkaa ja apilaa. Beauty Honeymme on yhden vuosikerran ja yhden kasvupaikan korkealaatuinen hunaja, joka on valmistettu minimaalisella prosessoinnilla ja mehiläisiä kunnioittain.

Beauty Honey hunaja on ainoastaan kerran kylmäsiivilöity, jolloin hunajassa on mukana runsaasti siitepölyä ja mehiläisvahan kappaleita. Hunajaa ei kuumenneta, hämmennetä eikä sen kiderakennetta rikota. Siitepölyä ei erikseen kerätä pesistä lainkaan pois.

AINESOSAT
100% suomalaista hunajaa - ei mitään lisättyä eikä poistettua.

KÄYTTÖOHJE
Käytä kaikessa mihin kaipaat hieman ravintorikasta makeutusta: sellaisenaa, ruoanlaitossa, leivonnassa ja makeuttajana vaikkapa jogurtin kanssa. Vältä lämmittämästä hunajaa korkeisiin lämpötiloihin säilyttääksesi hunajan ravintoarvot. Säilytä kuivassa ja viileässä. Ei alle 1-vuotiaille.

Mikäli haluat hunajan pehmeämpänä, poista kansi ja laita hunaja lämpimään vesihauteeseen. Hunaja muuttaa pehmeäksi minuuteissa.

Hunaja kristallisoituu ajan myötä. Se tarkoittaa, että se on korkealaatuinen, prosessoimaton hunaja <3

DIY reseptejä hunajan käyttöön:
www.twistbe.com/beautyhoneyDIY

Paino
0.275 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.30 kg)

Valmistusmaa
Suomi

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki