Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

TwistBe Couperosa ihonhoitosetti

TwistBe Couperosa ihonhoitosetti
Hinta
88.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Flow kosmetiikka ruusuvesi, 100mlApeiron Hellävarainen puhdistusmaito, 150mlThe Konjac Sponge Company Unicorn konjac -sieni+ripustuskoukkuNeal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm, 15gApeiron Uudistava ja elvyttävä kasvovoide, 50ml

Arvostelut
Yleisarvosana (2 arvostelua)

Tuotteen kuvaus
Kokosimme tähän valmiin ihotyypillesi sopivan setin helpottaaksemme oikeiden tuotteiden löytämistä. Setissä on kaikki perusihonhoitoon tarvittava ja tällä pärjäät jo pitkälle!

Couperosan hoidossa oleellista on hoitaa ihoa mahdollisimman hellävaraisesti ja olla käyttämättä liian hankaavia tuotteita.

Setistä löydät hellävaraisen puhdistusmaidon, jolla peset kasvot tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, herkälle iholle sopivan ruusuveden, täyteläisen mutta nopeasti imeytyvän voiteen, ravitsevan ruusubalsamin sekä hellävaraisen konjac-sienen.

Olemme listanneet couperosa iholle sopivia tuotteita couperosa-kategorian alle.


Ostamalla tämän tuotepaketin säästätte 10.10 € verrattuna siihen, jos ostaisitte tuotteet yksitellen.

Kommentit
lin...@...om kirjoitti 18.05.2017 :
On hyvä idea koota tuotteita seteiksi ihotyypeittäin. Se helpottaa paljon tällaisia, jotka eivät osaa/jaksa tutkia itse jokaista tuotetta läpi ennen ostoa.
Asiakaspalvelija Veera B. vastasi 13.07.2017 :
Heippa! Tosi kiva kuulla, että näistä seteistä on ollut hyötyä! Idea oli nimenomaan tehdä setit tätä tarkoitusta varten.

Lisää kommentti ...

Tuotemerkki