Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

TwistBe Couperosa ihonhoitosetti

TwistBe Couperosa ihonhoitosetti
Hinta
87.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Balm Balm Ruusunmarjaseerumi, 30mlLux Me Konjac-sieni liinaApeiron Hellävarainen puhdistusmaito, 150mlOlivia Klein Sensitive Toner hoitoneste, 150mlOlivia Klein Sensitive Cream hoitovoide, 50ml

Arvostelut
Yleisarvosana (2 arvostelua)

Tuotteen kuvaus
Olemme listanneet couperosaiholle sopivia tuotteita Couperosa-kategorian alle.

Kokosimme tähän valmiin ihotyypillesi sopivan setin helpottaaksemme oikeden tuotteiden löytämistä. Setissä on kaikki perusihonhoitoon tarvittava ja tällä pärjäät jo pitkälle!

Couperosan hoidossa oleellista on hoitaa ihoa mahdollisimman hellävaraisesti ja olla käyttämättä liian hankaavia tuotteita.

Setistä löydät hellävaraisen puhdistusmaidon, jolla peset kasvot tehokkaasti, mutta hellävaraisesti, Olivia Klein Sensitive Tonerin, jossa on runsaasti ruusuvettä, joka on erityisen hyvä herkälle ja punoittavalle iholle tasoittain sekä myös ihon sävyä, ravitsevan ruusunmarjaseerumin, täyteläisen mutta nopeasti imeytyvän voiteen sekä hellävaraisen konjac-sieni liinan.

Kaikki tuotteet ovat hellävaraisia mutta tehokkaita, ihon omia mekanismeja rasittamatta.


Ostamalla tämän tuotepaketin säästätte 9.60 € verrattuna siihen, jos ostaisitte tuotteet yksitellen.

Kommentit
lin...@...om kirjoitti 18.05.2017 :
On hyvä idea koota tuotteita seteiksi ihotyypeittäin. Se helpottaa paljon tällaisia, jotka eivät osaa/jaksa tutkia itse jokaista tuotetta läpi ennen ostoa.
Asiakaspalvelija Veera B. vastasi 13.07.2017 :
Heippa! Tosi kiva kuulla, että näistä seteistä on ollut hyötyä! Idea oli nimenomaan tehdä setit tätä tarkoitusta varten.

Lisää kommentti ...

Tuotemerkki