Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » TwistBe hoitola »

TwistBe Esse Skin & Body Detox Natural By Tanja, 90 min


Hinta
138.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana. LisätietoaTurvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito vartalolle ja kasvoille.

Esse Skin & Body Detox hoitokokonaisuus isältää pintaverenkiertoa stimuloivan vartalon kuorinnan, antioksidanttisen detox -naamion ja muokkaavan hieronnan vartalolle sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan. Hoidossa käytetään vartalotuotteita, joten varauduthan siihen helpolla ja väljällä vaatetuksella.

Mitä Esse Skin & Body Detox hoito sisältää?

Hoito aloitetaan vartalon kuorinnalla, joka siloittaa ja stimuloi ihon pintaverenkiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta pehmeän. Kuorinta-aineen rooibos-uute, puhdistava rosmariinin eteerinen öljy, rauhoittava kamomillaöljy sekä virkistävä piparminttuöljy hellivät kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Kuorinta poistetaan lämpöisillä pyyhkeillä asiakkaan maatessa hoitopedillä.

Kuorinnan jälkeen vartalolle levitetään Detox Mask joka sisältää mm bentoniittisavea, jolla on kyky imeä itseensä raskasmetalleja. Naamio aktivoi myös voimakkaasti nestekiertoa ja stimuloi lymfanestekiertoa greipin ja fenkolin eteeristen öljyjen ansiosta.

Naamion levitykseen jälkeen vartalo paketoidaan ja tänä aikana asiakas saa Minikasvohoidon joka sisältää kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan joka jatkuu koko vartalon hierontana ja tämä tarkoittaa sitä naamiota ei poisteta vaan se hierotaan ihoon ihoa hoitavalla eteerisiä öljyjä sisältävällä voiteella.

Emme tee hoitoa raskauden tai imetyksen aikana tai mikäli asiakkaalla on tai on ollut estrogeenitaustainen syöpä.

Kauneudenhoitoa ilman kompromisseja

Tanjan käyttämät tuotteet ovat tarkoin valittu TwistBe ideologian mukaisesti ja voit luottaa siihen, että tuotteet ovat laadukkaita ja aidosti ihoasi ravitsevia eivätkä ne kuormita ihoasi, kehoasi ja ympäristöä. Pääasiallisesti kosmetologimme Tanja tekee hoidot Esse-sarjan tuotteilla.

Kuinka kauan Esse Skin & Body Detox hoito kestää?

Tarkoituksena on antaa sinulle 90 minuutin mittainen tehokas kokovartalohoito, jossa niin iho kuin mieli lepäävät. Tanjalla on ihana motto, jonka mukaan asiakas ei ikinä ole hoidon aikana ilman kosketusta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa siihen, että saat koko hoidon ajan hemmottelua ja hoitoa hieronnan sekä kokonaisvaltaisen ihonhoidon merkeissä.

Miten varaan ajan Esse Skin & Body Detox hoitoon?

Voit varata ajan joko puhelimitse suoraan Tanjalta 0443305372 tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme.

Hoito tehdään TwistBen myymälän hoitohuoneella osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, Helsinki.

Kuka tekee hoidon?

Tämän kasvohoidon tekee Tanja Rantakangas. Tanjalla on hyvä kuva kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta ja hän ottaa tämän aina huomioon hoidoissa. Kun tulet hoitoon sinun ei tarvitse tietää mitä ihosi tarvitsee vaan Tanja pitää sinusta ja tarpeistasi huolta koko hoidon ajan.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitetiedostot
90min personoitu kasvohoito.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki