Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat alk. 5€ » 40€ lahjat »

TwistBe Flow kosmetiikka vartalon pesu ja kosteutus "touch of love"


Hinta
41.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Flow Cosmetics Touch of Love- chakrasaippua

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.Flow Cosmetics Touch of Love vartalovoidepala, 60g

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus
Kotimaisuutta, hemmottelua ja laadukasta käsintehtyä kosmetiikkaa arvostavalle. Etenkin joogasta ja hyvinvoinnista kiinnostunut osaa varmasti arvostaa tätä ihanaa lahjaa.


Kotimaisen Flow kosmetiikan suolasaippua sisältää ihoa kosteuttavia kasviöljyjä, mineraalipitoista Himalajan vuorisuolaa ja vitamiinipommina tunnettua tyrniöljyä hoitavat ihoa. Saippua on monikäyttöinen

Huippulaadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu suolasaippua sopii kaikille ihotyypeille, myös erityisesti aknelle ja tulehtuneelle iholle.

Saman sarjan voidepala puolestaan kosteuttaa vartaloa tehokkaasti ja sen huumaava tuoksu jättää raikkaan kukkaisen tuoksun iholle.

Nämä tuotteet kuuluvat Flow kosmetiikan uudistettuun kehon chakroja tasapainottavaan tuotesarjaan. Jos olet joskus käynyt joogatunnilla, olet ehkä kuullut puhuttavan chakroista.

Touch of Love tuotteet tasapainottavat sydänchakraa, joka on kehon neljäs energiakeskus, ja se sijaitsee keskellä rintaa.

Chakran värejä ovat vihreä ja vaaleanpunainen, ja sitä kutsutaan myös sielunportiksi.

Sydänchakra on rakkauden, myötätunnon, hyväksynnän ja luottamuksen keskus.

Sydänchakran epätasapaino ilmenee empatian puutteena, kovasydämisyytenä, mustasukkaisuutena, katkeruutena, pitkävihaisuutena, kateutena, omistushaluna ja tunteiden ailahteluna.

Molemmat tuotteet ovat erittäin riittoisia, eivätkä jätä jälkeensä roskaa, sillä se on pakattu kierrätettävään pahvipakkaukseen.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki