Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

TwistBe HCA hyvinvointi- ja ravintoainemittaus

TwistBe HCA hyvinvointi- ja ravintoainemittaus
TwistBe HCA hyvinvointi- ja ravintoainemittausTwistBe HCA hyvinvointi- ja ravintoainemittaus
Hinta
39.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Säästä ja osta samalla seurantamittaus


Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!


Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus

Haluaisitko tehdä parempia ja tietoisempia valintoja oman terveytesi ja hyvinvointisi edistämiseksi? 

HCA -mittauksen ja analyysin avulla näet mitä puutostiloja kehossasi ja saako kehosi hyödynnettyä sille antamasi ravintoaineet ruokavaliostasi ja ravintolisistä. Näin sinun ei tarvitse syödä ravintolisiä vain summamutikassa tai trendien ohjailemana. Säästät rahaa ja saat parempia tuloksia terveyden- ja ihonhoidossasi.

Täysi, 100% tyytyväisyystakuu
Annamme tekemillemme mittauksille täyden tyytyväisyystakuun, sillä uskomme mittauksen ja analyysin aidosti hyödyttävän sinua arjessasi ihon- ja terveydenhoidossa. Mikäli et ole tyytyväinen mittaukseen ja analyysiin maksamme rahasi takaisin heti mittaustapaamisen yhteydessä.

Täysi tyytyväisyystakuu

Niin ihosi kuin koko kehosi terveys ja hyvinvointi ovat vahvasti yhteydessä ruokavalioosi ja elintapoihisi. Jotta pystyt valitsemaan paremmin on sinun nähtävä mitä kehossasi tapahtuu tällä hetkellä. HCA eli Health Concept Analyzer -ravintoainemittaus on tähän loistava apu! 

HCA -ravintoainemittauksella saamme tietoa kehon 13 eri osa-alueelta, joista tässä analyysissä keskitymme seuraaviin: 
- Vitamiinit
- Kivennäis- ja hivenaineet
- Happo- ja emästasapaino
- Ihon hyvinvointi (mm. vapaat radikaalit, kollageeni, kosteus ja rasvaisuus)
- Ruoansulatus
- Haitta-aineet

Mittauksen ja analyysin kesto on noin 30 minuuttia. Saat analyysin aikana asiantuntijan vinkit ja neuvot, joiden pohjalta voit tehdä hyvinvointiasi edistäviä valintoja ruokavalion, ravintolisien ja elintapojen saralla. Saat itsellesi myös koosteraportin, jotta saat täyden hyödyn mittauksestasi. Tarvittaessa saat meiltä myös syvällisemmän ja räätälöidyn ravinto- ja hyvinvointikonsultaation. 

Tämän mittauksen ja analyysin avulla pystyt hienosäätämään ruokavaliotasi kehollesi ja ihollesi hyödyllisempään suuntaan. Parhaan hyödyn saat ostaessasi heti edullisempaan hintaan kaksi mittauskertaa (1. mittaus + seurantamittaus), jolloin voit seurata tekemiesi ruokavalio- ja elintapamuutoksien vaikutuksia. HCA -mittaus on parhaimmillaan juuri nykytilanteen kartoitukseen ja muutoksien vaikutusten seurantaan. Saat meiltä nyt tutustumistarjouksena seurantamittauksen erityisen edulliseen 15€ hintaan.

Miksi ja milloin tehdä HCA -ravintoainemittaus? 

Yksi yleisimpiä syitä erinäisille ravintoainepuutoksille on vatsan ja ruoansulatuksen heikko toiminta, joka estää ja heikentää ravintoaineiden imeytymistä. Toisinaan tarvitsemasi ravintoaineet eivät puolestaan imeydy mikäli et saa niiden imeytymistä edistäviä ravintoaineita. Moni ei myöskään tiedä mistä puutoksista mahdollisesti kärsii. 

Näihin kaikkiin edellä mainittuihin tapauksiin on HCA -mittaus erinomainen apuväline. Mittauksen avulla pystyt tekemään dataan perustuvia muutoksia ruokavalioosi ja elintapoihisi ja seurantamittauksen avulla seuraamaan kehitystä. Suosittelemme lämpimästi tekemään 1. mittauksen ja seurantamittauksen, jotta näet miten tekemäsi muutokset vaikuttavat. Sen vuoksi tarjoamme nämä sinulle yhdessä ostettuna edullisemmin. 

Missä HCA -ravintoainemittauksen voi tehdä? 

HCA -ravintoainemittaus tehdään TwistBe myymälällä osoitteessa Lapinlahdenkatu 7, 00180 Helsinki ennalta varattuna ajankohtana tai mahdollisuuksien mukaan ilman ajanvarausta. 

Voit ostaa HCA -ravintoainemittauksen verkkokaupastamme lisäämällä tämän tuotteen ostoskoriisi tai maksaa mittauksen myymälällämme. HCA -ravintoainemittaus ja hyvinvointianalyysi on myös loistava lahja! 

Miten varaan ajan HCA -ravintoainemittaukseen? 

Osta HCA -mittaus verkkokaupastamme tai myymältämme ja varaa sitten aikasi mittaukseen:

- Sähköisestä ajanvarauskalenteristamme
- Puhelimitse Susannalta: 040 1969 604
- TwistBe myymälältä: Lapinlahdenkatu 7, 00180 Helsinki

Teemme mittauksia TwistBe myymälän aukioloaikoina tiistaista perjantaihin. Aukioloaikamme löydät sivun alalaidasta.

Taustaa HCA -ravintoainemittauksesta

HCA-laite on magneettiresonanssimittaukseen perustuva mittausmenetelmä, jolla on pitkä historia. Magneettiresonanssi on Nikola Teslan vuonna 1902 patentoima sähköenergian siirtotekniikka, joka mahdollistaa sähköenergian siirron johdottomasti lyhyellä etäisyydellä. Juuri tätä menetelmää HCA-laite hyödyntää.

HCA-mittauksen tulokset muunnetaan luettavaan muotoon tietokoneen avulla käyttäen Fourierin muunnos-laskukaavaa.
Muunnosta käytetään signaalinkäsittelyssä erilaisiin taajuusanalyysiä vaativiin sovelluksiin. Fourierin muunnoksen
avulla kehon signaalit jaetaan taajuuskomponentteihin, jotta signaalit eri kehon osista voidaan erotta toisistaan.

Kämmenellä pidettävä sensori kokoaa muutamassa minuutissa tietoja elimistön eri osien toiminnoista. Voimme nähdä laiteen antamista tuloksista mm. onko kehossamme riittävästi ravintoaineita, miten ruoansulatuksemme toimii sekä asioita ihomme hyvinvoinnista. 

Mittaustarkkuus on 70-80 %. Mittaus antaa riittävää tietoa terveyden ylläpitämiseen. Health Concept Analyzer on suuntaa antava terveydentarkkailulaite. Sillä ei voi diagnosoida sairauksia, mutta se sopii ravintoainetarpeiden kartoitukseen.

Verikokeen ja HCA-mittauksen tulokset ovat hyvin samansuuntaiset. On hyvä kuitenkin muistaa, että verikoe mittaa aineen määrää litrassa verta. HCA-laite mittaa aineen sähkösignaaleja. HCA-laite seuraa ja mittaa eri aineiden läsnäoloa ja liikkumista soluista sisään ja ulos. Myöskään HCA-laitteen ja toisen, eri menetelmällä mittaavan mittalaitteen tuloksia ei voi verrata suoraan keskenään varsinkin jos mittausmenetelmät poikkeavat toisistaan.Kommentit
lni...@...om kirjoitti 23.02.2018 :
Tuntui, että tulos oli oikean suuntainen. Katsotaan, mitä seurantatulos kertoo kun olen tarkistanut ravintoani ohjeistuksen mukaan.

eev...@...om kirjoitti 23.01.2018 :
- ei kokemusta vielä

Lisää kommentti ...

Tuotemerkki