Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat » 30€ lahjat »

TwistBe Kasvojen puhdistus ja kosteutus -setti


Hinta
34.70
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Akamuti Sweet Orange kasvojen puhdistusbalsami, 50ml

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!Balm Balm Ruusunmarjaseerumi, 10ml

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!Balm Balm Kasvojenpuhdistusliinat, 3kpl

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus
BALM BALM MUSLIINILIINA

Liinan avulla saa poistettua kasvoilta puhdistusaineet, naamiot ja kuorintavoiteet. Musliiniliina jättää ihon silkkisen sileäksi ja pehmeäksi. Liinat on valmistettu 100% luomupuuvillasta ja ne ovat värjäämättömiä ja valkaisemattomia.

AKAMUTI KASVOJENPUHDISTUS BALSAMI

Appelsiinin öljyn virkistävät vaikutukset sopivat erinomaisesti poistamaan kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia iholta. Elävöittää ja kirkastaa sameaa ihoa samalla pehmentäen karheutta. Tämä raikas ja hedelmäinen ihonpuhdistaja on sekoitus appelsiinia, pelargoniaa sekä nuorentavaa mirhaa, jättäen iholle terveen hehkun sekä raikkaan lopputuloksen.


BALM BALM RUUSUNMARJA SEERUMI

Tämä Balm Balmin laadukkaista luomuöljyistä valmistettu kasvoseerumi imeytyy tehokkaasti jättämättä iholle öljyistä tunnetta, se sopii hyvin kaikille ihotyypeille korkealaatuisten kylmäpuristettujen öljyjensä ansiosta. Se ei ole turhaan yksi TwistBe bestsellereistä!

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki