Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat » 50€ lahjat »

TwistBe Kasvovoide + pyyhe


Hinta
55.00
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Luin Living Käsi-/kasvopyyhe 50x80cm, eri värejä

Väri
Harmaa
Harmaa
Hiekka
Valkoinen
ValkoinenNeal's Yard Remedies Age Defying miesten kasvovoide, 50ml

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus
Hemmottele isää muhkealla LuinSpa kasvo- ja käsipyyhkeellä ja Neal's Yard Remedies kasvovoiteella.

LuinSpa pyyhkeet ovat erityisen imukykyisiä ja uskomattoman pehmeitä. Juuri täydellisiä rakkaan isän kasvoille. Valitse mieluinen sävy kolmesta vaihtoehdosta: hiekka, harmaa tai valkoinen.

Neal's Yard Remedies elvyttävä ja kiinteyttävä miesten kasvovoide suojaa ihoa tehokkaasti. Syväkosteuttava, antioksidanttipitoinen vihreä kahvi ja uurteita silottava kierumatara uudistavat ja suojelevat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Auttaa juonteiden syntymistä vastaan.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 16.50 € verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki