Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat alk. 5€ » 10€ lahjat »

TwistBe Minilahja kasvojen hoitoon


Hinta
11.50
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Nourish London Probioottinen, monimineraali hoitonaamio, 5ml

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.Luin Living Spapyyhe, 25x25cm, useita eri värejä

Sävy
Harmaa
Harmaa
Helmenharmaa
Helmenharmaa
Hiekka
Hiekka
Musta
Musta
Valkoinen
Valkoinen


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus
Tämä on loistava lahja pienelle budjetille.

Settiin kuuluu:

Innovatiivinen hoitonaamio Nourish Londonilta - elvyttää, vahvistaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä.
Tämän Nourishin mineraalinaamion tehoraaka-aineina toimivat probioottisen fermentoinnin läpikäyneet mineraalit, jotka auttavat korjaamaan ja elvyttämään ihoa. Tehostaa kollageenin tuotantoa ja taistelee ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä vastaan.

"Mainio tuote, sai ihoni näyttämään freesiltä ja tasaisemmalta heti seuraavana päivänä."

Luin Living Spa pyyhe - Tässä pyyhkeessä on täydellinen pinta kasvojen pyyhkimiseen. Pyyhe ei rasita herkintäkään ihoa ja sitä on kätevä käyttää meikkien ja naamioiden puhdistukseen. 100% pehmeää ja imukykyistä low twist -puuvillaa, paino 450 g/m2.

"Niin pehmeä pyyhe, odotan aina iltaa ja meikkien pesua, että pääsen pyyhkimään kasvot tällä!"

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki