Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat » 20€ lahjat »

TwistBe Omassa voimassa -kirja, Elina Jaatinen ENNAKKOTILAUS

Elina Jaatinen

Elina Jaatinen
Hinta
28.90
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Arvioitu toimitusaika 3 - 15 vrk tilauksesta.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Onko sinulla tunne, että olet hukassa, tyytymätön elämääsi ja kaipaisit omat voimasi takaisin?

Jokin nykyisessä elämäntilanteessasi hiertää ja et ehkä tiedä mitä tehdä ja muutos tuntemattomaan tuntuu pelottavalle?

Omassa voimassa -kirja on kokoelma tarinoita aidosta sisäisestä voimasta. Kirja on Elina Jaatisen esikoisteos ja se sisältää 12 vahvaa henkilökohtaista tarinaa eri alojen vaikuttajilta aidosta sisäisestä voimasta. Monenlaista kokeneet hyvinvointialan konkarit kertovat, miten oma voima ilmenee elämässä ja mitä aitoon sisäiseen voimaan astuminen on heiltä vaatinut.

280-sivuinen huikea kokonaisuus sisältää vahvoja ja inspiroivia tarinoita, joiden avulla voit aloittaa matkan omaa sisäistä voimaasi kohden.

Kirjaan on haastateltu TwistBen perustaja Veera Brückleriä sekä seuraavia hyvinvoinnin ammattilaisia:

  • Karita Aaltonen, Uskalla parantua - valmentaja, joogaopettaja ja ihmisten inspiroija
  • Jaakko Halmetoja, Biohakkerit - ravinto- ja hyvinvointiasiantuntija, kirjailija, yrittäjä ja puhuja
  • Jukka Erätuli, Nousussa - työ-/työyhteisövalmentaja, luennoitsija, videotuottaja ja lumilautailun kolminkertainen maailmancupin kokonaisvoittaja
  • Henna Länsipää, Natural High Healing - hyvinvointiyrittäjä, kouluttaja, valmentaja, juontaja, tuottaja ja visionääri, jonka tehtävänä on nostaa fiilistä, tuoda ihmiset yhteen ja saada ihmisistä paras esille
  • Mari Rasimus, Magnesia Festival - mindfulness-ohjaaja ja media-alan ammattilainen, entinen supersuorittaja & tunnesyöjä ja nykyinen tietoisen ja myötätuntoisen elämän sanansaattaja
  • Meri Mort, Yoga& Illustrations - kuvittaja, joogi ja elämästä innostuja
  • Kylli Kukk, Shanti - joogaopettaja, luennoitsija ja kirjailija
  • Kirsti Kuosmanen, Sytytä sisäinen tulesi - seksi-, rakkaus- ja parisuhde valmentaja, tantraopettaja, psykoterapeutti, näyttelijä, ja äiti
  • Kirsi Salo, valmentaja
  • Teemu Syrjälä - hyvinvointivalmentaja ja kirjailija

Kirja ilmestyy heinäkuun 2019 alussa ja toimitetaan ennakkoon hankkineille uunituoreena! Tilaa ja varmista, että saat itsellesi kirjan ensimmäisten joukossa.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Paino
0.2 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki