Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

TwistBe Perioraalidermatiittiin hoitosetti

TwistBe Perioraalidermatiittiin hoitosetti
Hinta
66.90

Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Olivia Klein Sensitive Cream hoitovoide, 50mlFlow kosmetiikka ruusuvesi, 100mlThe Konjac Sponge Company 100% pure konjac -sieniOlivia Klein Oil Wash pesu-, hoito- ja intiimiöljy, 100ml

Tuotteen kuvaus
Kokosimme tähän valmiin ihotyypillesi sopivan setin helpottaaksemme oikeiden tuotteiden löytämistä. Setissä on kaikki perusihonhoitoon tarvittava ja tällä pärjäät jo pitkälle!

Vaikka POD:n synnyn syistä ollaan epävarmoja, yksi asia on kuitenkin suhteellisen varma ja se on ihonhoitorutiinin yksinkertaistaminen mikäli epäilee altistuneesta PODille. POD iholle sopivimpia puhdistustuotteita ovat puhdistusmaidot ja -voiteet. Halutessasi voit tehostaa puhdistusta hellävaraisella konjac sienellä, vältä kuitenkin musliiniliinan käyttöä. Iho on usein niin herkkä, että kuorinnatkin ovat sille liikaa. POD:in hoitoon valittavan kasvovoiteen tulisi olla kevyt, mutta hyvin kosteutta iholle sitova. Suosi sen vuoksi raaka-aineissa esimerkiksi kaakaovoita ja sheavoita, jotka ovat hellävaraisia raaka-aineita kosteutta sitomaan. Jos haluat lukea lisää tämän ihotyypin ominaisuuksista, löydät lisää tietoa täältä

Settiin kuuluu puhdistustuote, kasvovesi, kasvovoide, sekä konjac sponge.

Huom! Kuvassa näkyy Balm Balmin puhdistustuote, mutta settiin kuuluu Olivia Kleinin vastaava puhdistustuote. 


Ostamalla tämän tuotepaketin säästätte 7.50 € verrattuna siihen, jos ostaisitte tuotteet yksitellen.

Kommentit
mat...@...om kirjoitti 15.01.2018 :
Tämä oli ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan! Huippu juttu että tällaisia hoitosettejä tehdään, helpompi aloittaa tästä kokeilu. Olen monelle tutullekin ja ystäville suositellut tätä! Kaikki tuotteet sopivat täydellisesti minulle. Vakiokäyttöön jäi Flow ruusukasvovesi ja coconut cleanser!

Lisää kommentti ...

Tuotemerkki