Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat » 40€ lahjat »

TwistBe Piparminttu jalkojenhoitosetti


Hinta
45.00
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Flow Cosmetics piparminttu jalkavoi, 130ml

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!Flow Cosmetics suolasaippua, piparminttu, 100g

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!Flow Cosmetics himalajansuolakuorinta, piparminttu, 200ml

Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa Postin jakelussa!

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus

Kehoa ja mieltä hemmotteleva Flow kosmetiikan ihastuttava lahjasetti!

Himalajan suolakuorinta on ihoa ja kehoa tehokkaasti puhdistava, mutta jättää samalla ihon samettisen pehmeäksi. Soveltuu loistavasti myös jalkakylpyyn, liota vain 1-2rkl kuorintaa jalkakylpyveteen.

Flow kosmetiikan piparminttu jalkavoi on täyteläinen, jalkoja rentouttava ja tehokkaasti hoitava jalkavoi, johon ei voi kuin rakastua.

Piparminttuinen palasaippua viilentää ja rentouttaa.

Huom! Himalajansuolakuorinta tulee nykyisin kuvasta poiketen todella kätevässä tuubissa. Settiin kuuluu tällä hetkellä piparmintun sijaan uutuus kahviversio kuorinnasta.


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki