Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

TwistBe Sekaihon hoitosetti

TwistBe Sekaihon hoitosetti
Hinta
49.90

Hinta sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Apeiron hoitoöljy, jojoba teepuu, 50mlAkamuti Kasvovesi, laventeli, 100mlOlivia Klein Deep Peel kuorintajauhe, 30gOlivia Klein Oil Wash pesu-, hoito- ja intiimiöljy, 100ml

Tuotteen kuvaus

Huom kuvassa eri puhdistusöljy kun pakettiin kuuluu. Kuvassa näkyy S.W.Basics öljy, mutta pakettiin kuuluu nykyään Olivia Kleinin Oil Wash.

Kokosimme tähän valmiin ihotyypillesi sopivan setin helpottaaksemme oikeiden tuotteiden löytämistä. Setissä on kaikki perusihonhoitoon tarvittava ja tällä pärjäät jo pitkälle!


Iho tulisi puhdistaa maitomaisia, balsameja tai öljymäisiä puhdistustuotteita käyttäen, kuorinnaksi ei kannata valita rakeellista kuorintaa vaan sen sijaan suosia mietoja entsyymikuorintoja. Valitse kasvovedeksi tuote, joka tasapainottaa talineritystä ja kosteuttaa ihoa. Ihoa kannattaa kosteuttaa sekaiholle sopivan laadukkaan kylmäpuristetun kasviöljyjen seoksella aamuin illoin ja lisäksi aamuisin voi käyttää kevyttä voidetta. Jos haluat lukea lisää tämän ihotyypin ominaisuuksista, löydät lisää tietoa täältä

Settiin kuuluu puhdistustuote, kasvovesi, kuorintajauhe sekä ihotyypille sopiva kasvoöljy. 


Ostamalla tämän tuotepaketin säästätte 5.50 € verrattuna siihen, jos ostaisitte tuotteet yksitellen.

Kommentit
Lisää kommentti ...

Tuotemerkki