Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat alk. 5€ » 60€ ja yli lahjat »

TwistBe Setti rauhattomalle ja unettomalle


Hinta
62.90
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Neal's Yard Remedies Goodnight Pillow Mist tyynysuihke, 45ml

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.BYBI Silkkiset silmälaput

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.Flow Cosmetics Spirit Awakens vartalovoidepala, 60g

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus
Tämä lahjaidea on omiaan kiireisen arjen kesken elävälle ja univaikeuksista kärsivälle. Tyynysuihke auttaa rentoutumaan, silkkiset silmälaput auttavat sulkemaan ympäristön häiriötekijöitä pois ja kotimaisen Flow kosmetiikan rauhoittava vartalovoipala auttaa rentouttamaan kehoa ennen nukkumaan menoa.

Neal's Yard remedies pillow mist - Rauhoittava sekoitus laventelin, vetiverin ja mandariinin eteerisiä öljyjä auttaa heräämään levänneenä.

100 hengen testiryhmän perusteella auttaa parantamaan unenlaatua jo ensimmäisestä yöstä alkaen!

Flow kosmetiikka Spirit Awekeness Chakra voidepala - Jos olet joskus käynyt joogatunnilla, olet ehkä kuullut puhuttavan chakroista. Spirit Awekenss pala on suunniteltu otsachakraa varten. Se on kehon kuudes energiakeskus ja sijaitsee kulmakarvojen välissä keskellä otsaa. Voidepala on tarkoitettu koko vartalon kosteutukseen. Se on hyvin riittoisa ja sopii kaikille ihotyypeille.

Se on intuition, luovuuden, henkisten päämäärien, unien ja meditaation keskus.

BYBI Silkkiset silmälaput - Ylelliset silkkiset silmälaput Cruelty-Free 100% silkkiä. Täydellinen päiväunille tai pitkälle lentomatkalle.

"Ihanat, en tulisi toimeen ilman näitä enää. Paras ostos!"

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki