Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat alk. 5€ » 40€ lahjat »

TwistBe Setti vartalon kuorintaan ja kosteutukseen


Hinta
48.90
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)Eliah Sahil Ruusu&Argan kuorintajauhe vartalolle ja jaloille, 256g

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.Flow Cosmetics Touch of Love vartalovoidepala, 60g

Heti saatavilla! Tilaa tänään ja saat pakettisi seuraavassa mahdollisessa Postin jakelussa. Toimitus 4,90€, yli 100€ tilaukset ilmaiseksi.

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus
Tämä lahja sopii erinomaisesti hemmottelua kaipaaville!

Raikkaan tuoksuinen Eliah Sahilin kuorintajauhe on riittoisa vartalokuorinta, joka saa ihosi hehkumaan. Ruusu&Argan kuorintajauhetta on myös kätevä käyttää jalkakylpyihin! Ripottele jauhe vain jalkakylpyastiaan ja sinulla on valmis jalkakylpy, joka tuoksuu ruusulle, kuorii ihoasi ja saa sen tuntumaan raikkalta ja kosteutetulta.

Kotimaisen Flow kosmetiikan voidepala puolestaan kosteuttaa vartaloa tehokkaasti ja sen huumaava tuoksu jättää raikkaan kukkaisen tuoksun iholle. Se on erittäin riittoisa eikä jätä jälkeensä roskaa, sillä se on pakattu kierrätettävään pahvipakkaukseen.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki