Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Lahjaideat alk. 5€ » 15€ lahjat »

TwistBe Teen ystävälle


Hinta
15.50
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
pakkaus(ta)TwistBe Beauty Honey hunaja, 275g

Toimitusaika arviolta 7 - 14 vrk.Frantsila Lähde-yrttitee, 30g

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Tuotteen kuvaus
Tämä lahjasetti on täydellinen luonnon ystävälle. Molemmat tuotteet ovat kotimaisia, erittäin laadukkaita ja lähituotantona tehtyjä.

Frantsilan yrttitee edistää nesteiden virtailua sekä tukemaan munuaisten toimintaa ja sen kautta kehon omaa puhdistautumista. Yrttiteen teho perustuu koivun, kultapiiskun, peltokorteen, nokkosen ja mesiangervon lehtiin sekä kehäkukan kukkiin ja juolavehnän juuriin.

TwistBe Beauty hunaja on kukkaishunaja, joka saa ainutlaatuisen herkullisen makunsa mehiläisten pölytettyä vesimelonin kukkia, hunajakukkaa ja apilaa. Beauty Honeymme on yhden vuosikerran, yhden kasvupaikan korkealaatuinen hunaja, joka on valmistettu minimaalisella prosessoinnilla ja mehiläisiä kunnioittaen.

Beauty Honey hunaja on ainoastaan kerran kylmäsiivilöity, jolloin hunajassa on mukana runsaasti siitepölyä ja mehiläisvahan kappaleita. Hunajaa ei kuumenneta, hämmennetä eikä sen kiderakennetta rikota. Tietyn alueen kasvillisuuden mukaan muodostuu aina erityinen kiderakenne, joka tekee suutuntumaan ja sitäkautta makuun oman lisänsä. Mehiläisille jätetään myös oma osansa hunajasta ja siitepölystä, näin varmistetaan myös mehiläisten hyvinvointi pitkän ja usein myös erittäin ankaran talven yli aina seuraavaan kesään asti.

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki