Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, NYT yli 60€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » TwistBe hoitola »

TwistBe Tyttöjen ilta TwistBe Myymälällä


Hinta
0.00
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl

Tyylikkään lahjakortin lähetys postitse suoraan lahjansaajalle sekä halutessasi personoitu viesti lahjakortin mukana.Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Haluaisitko ihanaa ohjelmaa ja yhdessäoloa ystäviesi kesken?

Vietä rentouttava ja hauska hetki TwistBe myymälällä ystäväporukan kesken. Se on loistava osa polttaripäivää, pikkujoulun viettoa, vauvakutsuja, synttäriyllätystä tai ihan vain itsensä ja ystävien hemmottelua.

Järjestämämme tapahtumat sisältävät yleensä miniluennon, sopivien ihonhoidontuotteiden läpikäymistä sekä virvokkeiden nauttimista. Tilaisuus järjestetään TwistBe Myymälällä. Halutessanne järjestämme tilaisuuksia myös muissa tiloissa.

Tilaisuuteen on mahdollisuus tilata kuohuviiniä, virvokkeita ja naposteltavaa. Räätälöimme aina tapahtuman teeman toiveidenne mukaan. Alla olevasta listasta voi valita muutaman aiheen miniluennon teemaksi.

Esimerkkejä miniluennon teemoista:

* Kosmetiikan vaikutus terveyteemme
* Mitä on laadukas kosmetiikka?
* Mistä tunnistat hyvän tuotteen?
* Opi tietämään mistä maksat
* Käytännön vinkit miten ostat laadukkaampaa ja puhtaampaa kosmetiikkaa
* Käydään läpi osallistujien ihonhoidon haasteet ja rutiinit. Käydään läpi sopivat tuotteet.
* Ihonhoidon perusteet
* Miten saan ihoni hehkumaan?


Tilaisuuteen on mahdollista saada myös vierailevia asiantuntijoita, esim:

* Ravintoterapeutti -> luento esim. ravinnon vaikutuksesta ihon kuntoon
* Hieroja -> minihierontoja
* Kosmetologi -> minikasvohoitoja
* Hyvinvointivalmentaja -> luento esimerkiksi stressinhallinnasta
* Valokuvaaja
* Meikkaaja

Tai kysy lisää ideoita toiveidenne mukaan!

Tilaisuuden hintaan vaikuttaa osallistujamäärä, tilaisuuden kesto, ohjelma, sijainti sekä mahdollisesti tarjottavat virvokkeet ja ruoat - kysy tarjous asiakaspalvelustamme!

Osallistujamäärä tilaisuuteen TwistBen omissa tiloissa vähintään 6 ja enintään 15.


Kiinnostuitko?

Tule suunnittelemaan ja sopimaan tapahtumasta paikanpäälle myymäläämme Lapinlahdenkadulle tai vaihtoehtoisesti laita sähköpostia osoitteeseen letstalk@twistbe.fi

Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
10 0

Tuotemerkki

Koska kiinnostuit tästä, suosittelemme sinulle myös:

TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus
Aloita heti!
127.00 €
(47)
Heti varastossa