Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon valmennukset ja palvelut »

TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus


Hinta
127.00
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
UUTTA! Valmennus nyt saatavilla juuri sinulle sopivimpaan aikaan, vaikkapa heti tänään! Kun ostat nyt, saat valmennuksen audioversion kaupan päälle!

"Todella hyvä tietopaketti ihonhoitoon, jossa selitetään teoria ymmärrettävästi ja kumotaan monta väärinkäsitystä ihosta ja ihonhoidosta. Mutta ei homma siihen jää, vaan kurssi opettaa myös valitsemaan sopivat tuotteet käytännössä. Kurssin kruunaa facebook-ryhmä, jossa saa jopa henkilökohtaista ohjeistusta tuotteiden valintaan tai muuhun askarruttavaan. Suosittelen kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa ja erityisesti niille joille oikeiden tuotteiden löytäminen tuntuu haastavalta :)" Liinu K.


Uusi Alku Ihollesi on maailman ensimmäinen ihonhoidon verkkovalmennus! Se on joka naisen ja miehen opas oikeasti toimivaan ihonhoitoon! Valmennuksen ovat kehittäneet kolme suomalaista naista: Veera, Susanna ja Kati, jotka ovat opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta sekä ovat kauppatieteiden maistereita. Lisäksi heillä on vuosien kokemus kosmetiikka-alalla työskentelystä. He tietävät mitä iho biologian näkökulmasta oikeasti kaipaa ja mitkä raaka-aineet ja elintapavalinnat täyttävät tämän tarpeen. He myös ymmärtävät, mistä kosmetiikkatuotteista kannattaa maksaa ja mitkä aidosti hoitavat ihoasi eivätkä vain jätä tunnetta hoitavuudesta. Lisäksi valmennus sisältää neljän vierailevan eri alojen hyvinvointivalmentajan valmennussessiot ravinnon, stressin, unen ja liikunnan vaikutuksesta ihoosi.

Veera, Susanna ja Kati ovat koonneet tähän valmennukseen kaikki parhaat oppinsa helposti ymmärrettävään muotoon Materiaali perustuu näkemykseen, jossa ihon kuntoa tarkastellessa huomioidaan myös elintapojen, unen, stressin sekä ruokavalion vaikutus ja se, miten sinä voit ihosi kuntoa parantaa muutakin kuin pelkkien kosmetiikkatuotteiden avulla.

"Kosmetiikka on ihonhoidossa pelkkä kakun kuorrutus, kaikki muu ihonhoitoon liittyvä tulee sisältäpäin ja omista elintavoista." Veera Brückler, yksi Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksen kehittäjistä

Tämän verkkovalmennuksen aikana opit sen mitä sinun olisi aina tullut tietää ihonhoidosta ja kosmetiikasta.

Opit ostamaan juuri sinulle sopivaa kosmetiikkaa ja hoitamaan ihoasi oikein loppuelämäsi ajan.

"Uskomattoman laaja tietopaketti erilaisista ihonhoitoon vaikuttavista tekijöistä ja tuotteista itsestään. Voin lämpimästi suositella myös niille, joilla ei ole ihon kanssa mitään erityisiä ongelmia, vaan haluavat siirtyä turvallisempiin, terveellisempiin ja laadukkaampiin tuotteisiin." Sari T.

Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä. Käytitpä sitten vain kosmetologeilta saatavaa tai selektiivistä kosmetiikkaa, tai edullista markettikosmetiikkaa, sillä ei ole väliä. Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

Valmennuksemme ei ole millään tavalla kosmetiikkabrändien tukema. Tämä on puolueeton valmennus, jonka avulla haluamme auttaa sinua tekemään parempia valintoja ihosi ja terveytesi puolesta.

Tämä valmennus on sinua varten jos tunnistat itsesi seuraavista asioista:
 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein
 • Haluat oppia helposti ja nopeasti tulkitsemaan tuotteiden INCI listoja
 • Haluat säästää rahaa ja oppia tunnistamaan, mistä juuri sinun kannattaa maksaa
 • Haluat oppia välttämään suurimmat virheet ihonhoidossa, joita kuluttajat ympäri maailmaa tekevät päivittäin
 • Haluat oppia tunnistamaan helposti mikä oikeasti on laadukas kosmetiikkatuote
 • Olet kyllästynyt kamppailemaan ihosi ongelmien kanssa
 • Haluat nauttia kauniista ja terveestä ihosta
 • Haluat oppia näkemään kosmetiikan markkinointilauseiden läpi
 • Haluat oppia tunnistamaan kaikki ne tekijät, jotka vaikuttavat ihon kuntoon
 • Haluat oppia tekemään päätöksiä ihon hyvinvointisi optimoimiseksi ilman, että sinun tarvitsee luottaa jonkun muun apuun ja maksaa siitä
 • Haluat tietää, miten ja millä tuotteilla sinun kannattaa omaa ihoasi hoitaa
 • Olet kyllästynyt käyttämään rahasi kosmetiikkatuotteisiin, jotka eivät kuitenkaan tee, mitä mainoslauseet lupaavat (tai vain pahentavat tilannetta)

Valmennuksen materiaali on jaettu neljään eri osioon, joista jokaisessa on oma teemansa. Niiden aikana käymme läpi ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti kosmetiikan ostamisen, ihonhoidon, elintapojen ja ruokavalion näkökulmasta. Tämän valmennuksen tarkoitus ei ole ainoastaan kertoa, mitä sinun tulee ostaa.

Tämän valmennuksen tarkoitus on antaa sinulle eväät loppuelämäksesi, jotta sinä itse pystyt tekemään harkittuja päätöksiä, etkä enää tuhlaa rahojasi mainoslauseisiin.

Kosmetiikkamaailmassa liikkuu valtava määrä höpö-höpö -juttuja ja myyttejä, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tässä valmennuksessa ne on heitetty romukoppaan ja kerromme sinulle ne asiat, joilla oikeasti on merkitystä!

Me kerromme ne asiat mitkä aidosti liittyvät ihosi biologian kannalta järkevään hoitoon. Perustamme mielipiteemme tieteeseen ja käytäntöön, emme uskomuksiin.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Käytännönläheisin ja innostavin esimerkein rakennetun valmennusmateriaalin.
 • Opit ymmärtämään miten voit vaikuttamaan ihoosi ja tekemään juuri sinulle oikeita valintoja.
 • Vinkit, jotta voit välttyä suurimmilta virheiltä ihonhoidossa, joita suurin osa ihmisistä tekee päivittäin.
 • Opit ostamaan juuri itsellesi sopivaa kosmetiikkaa.
 • Opit säästämään rahaa kosmetiikkaostoksilla.
 • Kattavan tietopaketin, kaiken mitä kuluttajan tarvitsee tietää (olemme suodattaneet olennaisimmat asiat yksinkertaiseen ja helposti sisäistettävään muotoon).
 • Helposti ymmärrettävän (emme hukuta sinua ammattijargoniin) valmennuksen.
 • Opit tunnistamaan kauppojen hyllyiltä tuotteet, joissa maksat enemmän brändistä kun siitä mitä tuote todella sisältää.
 • Yhdeksän hyvinvointiin, kosmetiikkaan ja ihon hoitoon erikoistuneen Suomen huipputason valmentajan valmennussessiot kosmetiikan, ravinnon, stressin, unen ja liikunnan vaikutuksesta ihoosi.
 • Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin niiden julkaisutahdissa.
 • Pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook ryhmään valmennuksen ammattilaisten pariin, jossa saat kysyä ihon kuntoon askarruttavista asioista. Kaikki 9 ammattilaiset vastaavat sinulle puolueettomasti ilman kosmetiikkabrändien sponsorointia ja ottavat aina huomioon kokonaisvaltaisen lähestymistavan.
 • 100 % tyytyväisyystakuun valmennuksen ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että innostut tavastamme kertoa ihonhoidon parhaimmat vinkit ja että olet tyytyväinen oppimaasi.
Miten homma toimii käytännössä?

1. Osta valmennus

2. Saat automaattisesti tunnukset valmennusalustalle, jossa sinua odottaa tervetulomateriaali, infoa kurssista sekä ensimmäinen kurssimateriaali. Voit aloittaa kurssin heti.

3. Tämän jälkeen valmennusmateriaalia julkaistaan yksi kerrallaan. Kurssi jakautuu neljään eri osioon, joista jokainen koostuu kolmesta eri materiaalista. Materiaalia julkaistaan joka toinen päivä ja osioiden välissä on kahden päivän tauko. Tämä tarkoittaa, että yhden osion materiaalien julkaisu jakautuu viikon ajanjaksolle. Kun uusi materiaali on luettavissa, saat meiltä ilmoituksen tästä sähköpostiisi.

4. Koko materiaali julkaistaan siis 28 päivän kuluessa aloituksesta. Kun kaikki materiaali on julkaistu, on se vielä sinun nähtävilläsi seuraavat 5 kk.


Valmennus ei sido sinua tiettyyn aikaan eikä paikkaan. Voit käydä valmennuksen täysin omaan tahtiisi. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi olemme mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.


Jos haluat, voit lukea lisää infoa valmennuksesta täältä.


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitetiedostot
Tervetulo_ohjeet_UusiAlkuIhollesi.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Minna M. kirjoitti 12.01.2020 :
Ruoka-, liikunta- ja stressiosuudet olivat mielenkiintoisimmat ja antoisimmat. Niistä opin eniten uutta. Myös ihoon keskittyvät luvut olivat hyviä. Inci-luetteloita en vieläkään osaa (=jaksa) tutkia, mutta se ei ole valmennuksen syy 🙂 Onneksi on TwistBe 😄

Niina H. kirjoitti 04.01.2020 :
Hyvä ja mielenkiintoinen valmennus. Monipuolista tietoa ihonhoidosta. Suosittelen!

Anu K. kirjoitti 03.01.2020 :
Todella paljon mielenkiintoista tietoa tuli! Osa vanhaa, osa uutta. Inci-listojen lukemisen opettelu ehkä koulutuksen paras anti. Tällä hinnalla en ostaisi silti uudelleen.

Jenni R. kirjoitti 03.01.2020 :
Aivan huikea kurssi ja silmiä avaava, suosittelen kaikille!

Tia K. kirjoitti 28.12.2019 :
Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta kaikille!

Maj-Len G. kirjoitti 19.12.2019 :
Super mielenkiintoinen valmennus!

Sini M. kirjoitti 17.12.2019 :
Suosittelen. Hyviä vinkkejä, mitkä jokaisen kosmetiikkaa käyttävän olisi hyvä tiedostaa. Sai kipinän tarkastella omien tuotteiden laatua tarkemmin.

Elina R. kirjoitti 17.12.2019 :
Erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen!

Jonna-Riikka A. kirjoitti 15.12.2019 :
Todella kattava tietopaketti ihon hoidosta. Kurssi sisälsi paljon asiaa ihan perusteista lähtien. Ihoni voi nyt paljon paremmin kun tiedän mitä ainesosia kannattaa vältellä ja ymmärrän mitä ihon hoidossani on aikaisemmin mennyt mönkään. Nyt osaan kaupassa katsoa, onko tuotteista oikeasti hyötyä vai määrittääkö merkki hinnan. Olen saanut kuivan, herkän, atooppisuuteen taipuvaisen couperosaihoni nyt parempaan kuntoon ja lisäksi TwistBen naiset auttavat sopivien tuotteiden löytämisessä. Tämä valmennus on todella tehty suurella sydämellä ja se auttaa aidosti ihmisiä ratkaisemaan iho-ongelmansa. Ainut miinuspuoli oli että valmennus loppui niin äkkiä, tiedonjano lisääntyi kurssin loppua kohti. Kurssin materiaaleihin tulee palattua useasti kurssin jälkeenkin.

Jenny J. kirjoitti 12.12.2019 :
Valmennus on nyt puolessa välissä, mutta se on jo nyt auttanut ymmärtämään, missä olen mennyt aiemmin vikaan ihon hoidon kanssa. Jo nämä vinkit ovat auttaneet hoitamaan ihoa muutenkin kuin lättäämällä siihen rasvoja! Plussaa siitä, että tekstit on kirjoitettu helposti ymmärrettävästi, eikä sisällä kapulakieltä. Asiat on kerrottu esimerkkien ja kuvien avulla. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan mutta myös voida paremmin muutenkin - siihen kokonaisvaltainen ihonhoito tosissaan tähtää.

Näytä kaikki (65) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Koska kiinnostuit tästä, suosittelemme sinulle myös:

Alima Pure Balancing Primer pohjustuspuuteri, medium
Parantaa meikin pysyvyyttä, must-tuote rasvoittuvalle iholle!
29.90 €
(5)
Heti varastossa
Flow Cosmetics Touch of Love vartalovoidepala, 60g
”I Am Open to Love”
26.00 €
Heti varastossa
TwistBe Iho-ongelmien hoito sisäisesti: lähtötilanteen määritys ja starttiohjeet
Starttiohjeet iho-oireiden sisäiseen hoitoon
59.00 €
(2)
Heti varastossa
Nourish London Kale 3D kasvojen puhdistusvoide, 100ml
Vaihtaa väriä kun iho on puhdas!
25.90 €
(42)
Heti varastossa
Olivia Klein Oil Wash & Care pesu-, hoito- ja intiimiöljy, 100ml
Monitoimituote ihon puhdistukseen ja kosteutukseen!
20.50 €
(64)
Heti varastossa
TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi
Asiantuntijan sinulle räätälöimä ihonhoitorutiini
39.00 €
(21)
Heti varastossa
TwistBe led-valohoito, 45 minuuttia
Tehokas hoito eri iho-ongelmiin!
alkaen 60.00 €
(1)
Heti varastossa


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

BYBI Buffer huulikuorinta, 10ml
Hoitaa ja siloittaa, rohtuneiden huulien pelastus
12.90 €
(4)
Heti varastossa
BYBI Plumper huulivoide, 10ml
Ravitsee, pehmentää, suojaa
12.90 €
(6)
Heti varastossa