Tervetuloa kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden verkkokauppaan! Nopea toimitus ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon valmennukset ja palvelut »

TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus


Tarjoushinta
97.00
+ toimituskulut
Tarjous on voimassa 21.07.2019 asti.
Normaalihinta 127.00 €
Sis. alv 24%

Määrä
kpl


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
UUTTA! Valmennus nyt saatavilla juuri sinulle sopivimpaan aikaan, vaikkapa heti tänään! Kun ostat nyt, saat valmennuksen audioversion kaupan päälle!

"Todella hyvä tietopaketti ihonhoitoon, jossa selitetään teoria ymmärrettävästi ja kumotaan monta väärinkäsitystä ihosta ja ihonhoidosta. Mutta ei homma siihen jää, vaan kurssi opettaa myös valitsemaan sopivat tuotteet käytännössä. Kurssin kruunaa facebook-ryhmä, jossa saa jopa henkilökohtaista ohjeistusta tuotteiden valintaan tai muuhun askarruttavaan. Suosittelen kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa ja erityisesti niille joille oikeiden tuotteiden löytäminen tuntuu haastavalta :)" Liinu K.


Uusi Alku Ihollesi on maailman ensimmäinen ihonhoidon verkkovalmennus! Se on joka naisen ja miehen opas oikeasti toimivaan ihonhoitoon! Valmennuksen ovat kehittäneet kolme suomalaista naista: Veera, Susanna ja Kati, jotka ovat opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta sekä ovat kauppatieteiden maistereita. Lisäksi heillä on vuosien kokemus kosmetiikka-alalla työskentelystä. He tietävät mitä iho biologian näkökulmasta oikeasti kaipaa ja mitkä raaka-aineet ja elintapavalinnat täyttävät tämän tarpeen. He myös ymmärtävät, mistä kosmetiikkatuotteista kannattaa maksaa ja mitkä aidosti hoitavat ihoasi eivätkä vain jätä tunnetta hoitavuudesta. Lisäksi valmennus sisältää neljän vierailevan eri alojen hyvinvointivalmentajan valmennussessiot ravinnon, stressin, unen ja liikunnan vaikutuksesta ihoosi.

Veera, Susanna ja Kati ovat koonneet tähän valmennukseen kaikki parhaat oppinsa helposti ymmärrettävään muotoon Materiaali perustuu näkemykseen, jossa ihon kuntoa tarkastellessa huomioidaan myös elintapojen, unen, stressin sekä ruokavalion vaikutus ja se, miten sinä voit ihosi kuntoa parantaa muutakin kuin pelkkien kosmetiikkatuotteiden avulla.

"Kosmetiikka on ihonhoidossa pelkkä kakun kuorrutus, kaikki muu ihonhoitoon liittyvä tulee sisältäpäin ja omista elintavoista." Veera Brückler, yksi Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksen kehittäjistä

Tämän verkkovalmennuksen aikana opit sen mitä sinun olisi aina tullut tietää ihonhoidosta ja kosmetiikasta.

Opit ostamaan juuri sinulle sopivaa kosmetiikkaa ja hoitamaan ihoasi oikein loppuelämäsi ajan.

"Uskomattoman laaja tietopaketti erilaisista ihonhoitoon vaikuttavista tekijöistä ja tuotteista itsestään. Voin lämpimästi suositella myös niille, joilla ei ole ihon kanssa mitään erityisiä ongelmia, vaan haluavat siirtyä turvallisempiin, terveellisempiin ja laadukkaampiin tuotteisiin." Sari T.

Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä. Käytitpä sitten vain kosmetologeilta saatavaa tai selektiivistä kosmetiikkaa, tai edullista markettikosmetiikkaa, sillä ei ole väliä. Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

Valmennuksemme ei ole millään tavalla kosmetiikkabrändien tukema. Tämä on puolueeton valmennus, jonka avulla haluamme auttaa sinua tekemään parempia valintoja ihosi ja terveytesi puolesta.

Tämä valmennus on sinua varten jos tunnistat itsesi seuraavista asioista:
 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein
 • Haluat oppia helposti ja nopeasti tulkitsemaan tuotteiden INCI listoja
 • Haluat säästää rahaa ja oppia tunnistamaan, mistä juuri sinun kannattaa maksaa
 • Haluat oppia välttämään suurimmat virheet ihonhoidossa, joita kuluttajat ympäri maailmaa tekevät päivittäin
 • Haluat oppia tunnistamaan helposti mikä oikeasti on laadukas kosmetiikkatuote
 • Olet kyllästynyt kamppailemaan ihosi ongelmien kanssa
 • Haluat nauttia kauniista ja terveestä ihosta
 • Haluat oppia näkemään kosmetiikan markkinointilauseiden läpi
 • Haluat oppia tunnistamaan kaikki ne tekijät, jotka vaikuttavat ihon kuntoon
 • Haluat oppia tekemään päätöksiä ihon hyvinvointisi optimoimiseksi ilman, että sinun tarvitsee luottaa jonkun muun apuun ja maksaa siitä
 • Haluat tietää, miten ja millä tuotteilla sinun kannattaa omaa ihoasi hoitaa
 • Olet kyllästynyt käyttämään rahasi kosmetiikkatuotteisiin, jotka eivät kuitenkaan tee, mitä mainoslauseet lupaavat (tai vain pahentavat tilannetta)

Valmennuksen materiaali on jaettu neljään eri osioon, joista jokaisessa on oma teemansa. Niiden aikana käymme läpi ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti kosmetiikan ostamisen, ihonhoidon, elintapojen ja ruokavalion näkökulmasta. Tämän valmennuksen tarkoitus ei ole ainoastaan kertoa, mitä sinun tulee ostaa.

Tämän valmennuksen tarkoitus on antaa sinulle eväät loppuelämäksesi, jotta sinä itse pystyt tekemään harkittuja päätöksiä, etkä enää tuhlaa rahojasi mainoslauseisiin.

Kosmetiikkamaailmassa liikkuu valtava määrä höpö-höpö -juttuja ja myyttejä, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tässä valmennuksessa ne on heitetty romukoppaan ja kerromme sinulle ne asiat, joilla oikeasti on merkitystä!

Me kerromme ne asiat mitkä aidosti liittyvät ihosi biologian kannalta järkevään hoitoon. Perustamme mielipiteemme tieteeseen ja käytäntöön, emme uskomuksiin.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Käytännönläheisin ja innostavin esimerkein rakennetun valmennusmateriaalin.
 • Opit ymmärtämään miten voit vaikuttamaan ihoosi ja tekemään juuri sinulle oikeita valintoja.
 • Vinkit, jotta voit välttyä suurimmilta virheiltä ihonhoidossa, joita suurin osa ihmisistä tekee päivittäin.
 • Opit ostamaan juuri itsellesi sopivaa kosmetiikkaa.
 • Opit säästämään rahaa kosmetiikkaostoksilla.
 • Kattavan tietopaketin, kaiken mitä kuluttajan tarvitsee tietää (olemme suodattaneet olennaisimmat asiat yksinkertaiseen ja helposti sisäistettävään muotoon).
 • Helposti ymmärrettävän (emme hukuta sinua ammattijargoniin) valmennuksen.
 • Opit tunnistamaan kauppojen hyllyiltä tuotteet, joissa maksat enemmän brändistä kun siitä mitä tuote todella sisältää.
 • Yhdeksän hyvinvointiin, kosmetiikkaan ja ihon hoitoon erikoistuneen Suomen huipputason valmentajan valmennussessiot kosmetiikan, ravinnon, stressin, unen ja liikunnan vaikutuksesta ihoosi.
 • Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin niiden julkaisutahdissa.
 • Pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook ryhmään valmennuksen ammattilaisten pariin, jossa saat kysyä ihon kuntoon askarruttavista asioista. Kaikki 9 ammattilaiset vastaavat sinulle puolueettomasti ilman kosmetiikkabrändien sponsorointia ja ottavat aina huomioon kokonaisvaltaisen lähestymistavan.
 • 100 % tyytyväisyystakuun valmennuksen ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että innostut tavastamme kertoa ihonhoidon parhaimmat vinkit ja että olet tyytyväinen oppimaasi.
Miten homma toimii käytännössä?

1. Osta valmennus

2. Saat automaattisesti tunnukset valmennusalustalle, jossa sinua odottaa tervetulomateriaali, infoa kurssista sekä ensimmäinen kurssimateriaali. Voit aloittaa kurssin heti.

3. Tämän jälkeen valmennusmateriaalia julkaistaan yksi kerrallaan. Kurssi jakautuu neljään eri osioon, joista jokainen koostuu kolmesta eri materiaalista. Materiaalia julkaistaan joka toinen päivä ja osioiden välissä on kahden päivän tauko. Tämä tarkoittaa, että yhden osion materiaalien julkaisu jakautuu viikon ajanjaksolle. Kun uusi materiaali on luettavissa, saat meiltä ilmoituksen tästä sähköpostiisi.

4. Koko materiaali julkaistaan siis 28 päivän kuluessa aloituksesta. Kun kaikki materiaali on julkaistu, on se vielä sinun nähtävilläsi seuraavat 5 kk.


Valmennus ei sido sinua tiettyyn aikaan eikä paikkaan. Voit käydä valmennuksen täysin omaan tahtiisi. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi olemme mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.


Jos haluat, voit lukea lisää infoa valmennuksesta täältä.


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitetiedostot
Tervetulo_ohjeet_UusiAlkuIhollesi.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Sonja T. kirjoitti 31.05.2019 :
Paljon materiaalia ja laajasti selitetty, opin paljon uutta ja intoudun yhä lukemaan materiaaleja uudestaan ja uudestaan!

Anna-Liisa M. kirjoitti 22.05.2019 :
Paljon todella hyvää tietoa, etenkin INCI-listojen lukeminen sujuu nyt paljon helpommin ja ymmärrys kosmetiikan eri ainesosista on aivan eri tasolla.

Tytti H. kirjoitti 13.05.2019 :
Paras valmennus ikinä! Oppii todella paljon, avaa silmiä ja jatkossa säästää paljon rahaa meikki- ja ihonhoito-ostoksilla! Suosittelen!

Heli K. kirjoitti 10.05.2019 :
Oli kiva, että eri kappaleet tulivat näkyville joka toinen päivä. Ei tullut ahmittua liikaa tietoa kerralla. Uusia tietoja ihon toiminnasta ja kiva oppia edes hiukan lukemaan incejä.

Anna A. kirjoitti 09.05.2019 :
Kattava paketti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ihon hoitoon. Osiot olivat mielenkiintoisia ja käsittelivät mielestäni oleellisia aiheita. Myös normaali ihoisena sain hyviä vinkkejä viilata elintapoja parempaan suuntaan, mikä on näkyny hehkuvampana ihona ;) Ainoa miinus tulee siitä, ettei materiaalia saa omaksi, jolloin siihen voisi palata myöhemminkin uudestaan jos esimerkiksi ihon kuntoon tulee muutoksia.

Jenni P. kirjoitti 09.05.2019 :
Lämmin suositus tälle verkkokurssille! Tietoa tulee paljon mutta itse koen sen olevan vain vastinetta rahoilleni. Tutustuminen TwistBe:hin ja verkkokurssiin on muuttanut käsitykseni ihonhoidosta ja kosmetiikasta. Täältä olen saanut ratkaisuja ja toimivia käytäntöjä omaan elämään sekä lisäksi valmiuksia toimia kriittisenä kuluttajana. Vastaisuudessa pystyn itse arvioimaan tuotteiden sisältöä ja sitä, että onko se minulle ja ympäristölle todella hyväksi!

Sanna S. kirjoitti 23.04.2019 :
Loistava, monipuolinen valmennus. Suosittelen ehdottomasti! Valmennuksen myötä olen siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan.

Pipsa A. kirjoitti 10.04.2019 :
Loistava, kattava ja kokonaisvaltainen opas antaa uudet eväät ihon hoitoon ja sen näkee - oma ihoni on parempi kuin koskaan, kun aloin hyödyntämään oppimaani käytännössä. Ihana koulutus<3 harmi vaan, kun pääsy loppuu - asiaa on niin paljon ja haluaisi jatkossakin palata lukemaan uudelleen.

Jaana S. kirjoitti 24.03.2019 :
Voin suositella kaikille! Paljon hyvää ja kattavasti tietoa ihonhoidosta.

Jenny P. kirjoitti 19.03.2019 :
Tilasin kurssin vähän huonoon ajankohtaan, kun samaan aikaan muutin ulkomaille. Tuli välillä useita päiviä ettei ehtinyt paneutumaan teksteihin. Kurssi oli silti oikein loistava ja sain varmistuksia käsityksilleni siitä miten iho ja suolisto on yhteydessä toisiinsa. Sain myös hyviä vinkkejä, miten huoltaa ihoa paremmin. Inci-listoista on vielä paljon opeteltavaa. En ehtinyt paneutua niihin niin paljon, että muistaisin mitkä ovat hyviä ja huonoja kemikaaleja.

Linda L. kirjoitti 26.02.2019 :
Kiva valmennus, kätevää kun voi edetä omaan tahtiin ja joko lukea tai kuunnella osiot.

Sini K. kirjoitti 17.02.2019 :
Paljon hyvää asiaa mm. Tuotteiden sisällöistä ja ihon hoidon periaatteista. Jonkin verran aluksi toistetaan samoja asioita eei lauseilla, mutta kaiken ainiaan kiva valmennus!

Annemaria K. kirjoitti 16.02.2019 :
Kattava ja mielenkiintoinen paketti kaikesta, mitä pitää tietää ihonhoidosta ja vielä vähän enemmänkin

Ella P. kirjoitti 30.01.2019 :
Sain hyviä vinkkejä valmennuksen aikana ja olen nykyään tarkka ostamastani kosmetiikasta.

Henri L. kirjoitti 16.01.2019 :
Hyödyllinen, ihonhoidon mullistava valmennus!

Marjukka F. kirjoitti 12.01.2019 :
Pidin kurssista paljon, se oli selkeä ja innostava. Jos on tulossa jatkoa kurssille olen kiinnostunut siitä.

Maiju S. kirjoitti 05.01.2019 :
Hyvää perustietoa terveydestä ja ihonhoidosta. Mainio aloituspaketti henkilölle, joka vasta aloittelee perehtymistä hyvinvointiin ja ihonhoitoon. Iso plussa Facebook-ryhmästä!

Anniina L. kirjoitti 28.12.2018 :
Olen joku joka on aina rakastanut kosmetiikkaa ja meikkejä. Olen seurannut tiiviisti jo pitkään youtubesta Lisa Eldridgeä ja Pixiwoota yms. ja googlaan säännöllisesti eri tuotteita ja näin ollen pidän itseäni valveutuneena kuluttajana. Minulle kaunis iho on tärkeää mutta valitettavasti ihoni on herkkä ja vuosi sitten minulle todettiin ruusufinni. Kun vaihdoin viime kesänä luonnonkosmetiikkaan, olin haltioissani kaikista ihanista öljyistä ja voiteista yms. ja mielikuva täydellisestä terveestä ihosta alkoi hahmottua silmissäni. Mutta kun ilmat kylmenivät, ihoni meni huonompaan kuntoon ja lopulta suuttui kokonaan ja ruusufinni lehahti kasvoille, niin päätin ostaa ihovalmennuspaketin ystäväni suosituksen myötä. Ihovalmennus oli erittäin hyvä. Tietämystä tuli roppakaupalla lisää ja uskon, että nyt osaan hoitaa ihoani vieläkin paremmin. Erityisen mielenkiintoinen oli ihon biologia osio sekä miten ulkoiset tekijät vaikuttavat ihon kuntoon. Olin myös aika hämmästynyt, miten paljon markkinoilla on kaikenlaisia uskomuksia ihonhoitoon liittyen ja moni kuluttaja menee näissä lankaan. Nautin todella paljon valmennuksesta, innoissani odotin jokaista osiota jo etukäteen! Suosittelen valmennusta kaikille, sillä on tärkeää pitää huolta ihosta kuten kehostakin ja kohdella sitä hyvin ja hellävaraisesti.

Kaisa L. kirjoitti 16.12.2018 :
Loistavaa infoa koko paketti täynnä. Mielenkiintoisia uudenlaisia näkökulmia kosmetologin työhön. Jotkut asiat olivat hieman ristiriitaisia oman koulutuksen rinnalla. Oma iho on ollut ongelmallinen vuosia ja näiden uusian näkökulmien myötä muutin hieman ihonhoitorutiineja ja tuotteita ja iho-ongelmat rauhoittuivat huomattavasti. Joka ikisen euron arvoinen valmennus<3

Anne L. kirjoitti 08.12.2018 :
Kattava tietopaketti, josta sain paljon hyviä vinkkejä

Kaisa P. kirjoitti 28.11.2018 :
Paljon hyvää tietoa ihon toiminnasta. Erityiskiitos kokonaisvaltaisesta näkökulmasta ihon hoitoon. Materiaalit olivat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Sain paljon uusia vinkkejä oman ihon hoitooni ja nyt ymmärrän käyttämieni tuotteiden merkityksen ja osaan myös olla kriittisempi tuotteiden ainesosien suhteen. :)

Anne M. kirjoitti 07.11.2018 :
Valmennus on saanut ajattelemaan ihon hoitoa kokonaisvaltaisemmin, eikä vain kosmetiikkatuotteiden kautta.

Aino L. kirjoitti 27.10.2018 :
Ihan huippu! Sai paljon uutta tietoa ihonhoidosta. Mielenkiintoinen ja tarkkaan harkittu kokonaisuus.

Sari H. kirjoitti 14.07.2018 :
Iho- ja ihotuoteasiat ei jostain syystä ole ikinä kiinnostaneet. Kuitenkin tarvitsin ihoni takia tietoja joten ostin valmennuksen. Kurssin kautta tietoa tulee mukaansatempaavasti, olen tyytyväinen.

Kristiina S. kirjoitti 11.07.2018 :
Kaiken kaikkiaan hirmuisen hyödyllinen verkkovalmennus. Omaan ihonhoitooni olen saanut paljon uutta puhtia valmennuksen käytyäni ja hahmotan paremmin mitkä kaikki (osa itsestäänselviltäkin tuntuvat, mutta helposti unohtuvat)tekijät ihoni kuntoon ja hyvinvointiin vaikuttavat. Ihoni on myös huomattavasti paremmassa kunnossa nyt kurssin käytyäni ja pieniä muutoksia elintapoihini tehtyäni, kuin myös iholleni sopivampia hoitotuotteita kurssin opeilla hankittuani. Suosittelen <3

Satu R. kirjoitti 08.07.2018 :
Täältä sai paljon hyviä vinkkejä ja aivan uusia tuulia omaan ihonhoitoon. Tuotteiden INCIt oppi lukemaan tarkemmin ettei maksa pelkästä hötöstä.

bos...@...om kirjoitti 01.07.2018 :
Ehottomasti suosittelen, luulin tietäväni jo paljon mutta ehdottomasti tämä sai oppimaan uutta ja ennenkaikkea pohtimaan ja ymmärtämään hirmu paljon lisää. Viisi tähteä

ruo...@...om kirjoitti 23.06.2018 :
Mielenkiintoinen valmennus, jossa runsasti asiaa etenkin viimeisillä kahdella viikolla. Olisin toivonut että kurssilla olisi keskitytty näiden kyseisten viikkojen asioihin vieläkin enemmän, ja tiivistetty ensimmäisten viikkojen asiat vaikkapa ihan ensimmäiselle viikolle. Sain kurssin puoleen hintaan, joka oli sopiva summa.

pau...@...om kirjoitti 13.06.2018 :
Verkkovalmennus oli hyvä. Opin paljon uutta ja tuntuu, että nykyään pystyn paremmin arvioimaan itselleni hyviä tuotteita.

arj...@...om kirjoitti 11.06.2018 :
Laadukkaan tuntuiset tuotteet, hinta kohdallaan.

Lotta A. kirjoitti 07.06.2018 :
Hyvä valmennus jota voisin ehdottamasti suositella muillekkin joilla on ongelmia ihon hoidon kanssa. Plussaa se että suositellut tuotteet on todella ihoa hoitavia. Sain paljon uutta tietoa jota olen hyödyntänyt

Elina K. kirjoitti 06.06.2018 :
Suosittelen melkein kelle vain - hyvää asiaa sopivissa paketeissa. Varmasti jokaiselle iho-ongelmista kärsiville jotain hyödyllistä vinkkiä/ajatusta.

Merja P. kirjoitti 05.06.2018 :
Loistopaketti! <3

Tina P. kirjoitti 04.06.2018 :
Olisi kiva, jos materiaali jäisi itselle sovellukseen luettavaksi. Hyvää asiaa on niin paljon, ettei kaikkea voi muistaa.

Merja L. kirjoitti 04.06.2018 :
Hyvä valmennus. Sen myötä menee tuotevalikoima vähitellen uusiksi.

pii...@...om kirjoitti 04.06.2018 :
Ihana ja hyödyllinen kurssi. Vastasi odotuksia enemmän kuin niitä olikaan :D En olisi edes osannut kysyä kaikkea mihin kurssi antoi vastaukset. En oikein tiennyt ihon hoidosta juuri mitään, kuuntelin vain kauppojen ja blogien suosituksia. Ihanaa, kun nyt osaan ajatella itse mikä minulle sopii! Kurssi sopii myös niille, jotka jo jotain ihon hoidosta tietävät, sillä tietoa ja sovellettavaa on tosiaan paljon.

Liia W. kirjoitti 04.06.2018 :
Mahtava! Paljon uutta ja hyödyllistä tietoa :) suosittelen erittäin lämpimästi kaikille.

vuo...@...om kirjoitti 17.04.2018 :
Ensimmäinen jakso luettu ja oivallettu. Innolla odotan uusia jaksoja

Aino L. kirjoitti 16.04.2018 :
Verkkovalmennus vaikuttaa tosi hyvältä. Ensimmäiset asiat käyty läpi ja nyt pitää vain odotella lisää tietoa. Jännää miten muutoksia tulehtuneessa ihossani alkaa näkyä valmennuksen aikana.

sjk...@...fi kirjoitti 21.03.2018 :
Vinkit olivat hyviä ja materiaali eteni johdonmukaisesti. Kuitenkin tuntui, että välillä samoja asioita toistettiin ja materiaali eteni hitaasti. Jäin kaipaamaan lisää keskustelua, jotain extraa (esim kokeilutuotepakettia?), livelähetyksiä ym. persoonallista toimintaa. Hintaansa nähden kokonaisuus ei vastannut mielestäni täysin paketin sisältöä. Olen kuitenkin mielissäni siitä, että sain kullanarvoista, uutta tietoa kosmetiikasta ja hyviä käyttövinkkejä mm. kasvojenpuhdistusliinat. :) Mukavaa keväänjatkoa kaikille TwistBeläisille! -Sarian

Henni K. kirjoitti 08.03.2018 :
Olen saanut paljon hyödyllistä ja silmiä avaavaa tietoa ihon toiminnasta ja sen hoitamisesta, ihonhoitorutiinit erityisesti puhdistuksen osalta muuttuivat täysin!

leena p. kirjoitti 13.12.2017 :
Upea kurssi joka sisältää laajan tietopaketin ihonhoidosta.Mm. miten voit vaikuttaa ihosi hyvinvointiin.Mitkä tuotteet sopivat juuri sinulle.Opit lukemaan tuotteiden INCI listoja ja ostamaan kosmetiikkaa.Bonuksena Facebook-ryhmä jossa saa apua mieltä askaruttaviin kysymyksiin tai apua tuotteiden valinnassa.Voin suositella lämmöllä kaikille!

Sari T. kirjoitti 05.12.2017 :
Uskomattoman laaja tietopaketti erilaisista ihonhoitoon vaikuttavista tekijöistä ja tuotteista itsestään. Voin lämpimästi suositella myös niille, joilla ei ole ihon kanssa mitään erityisiä ongelmia, vaan haluavat siirtyä turvallisempiin, terveellisempiin ja laadukkaampiin tuotteisiin.

lii...@...om kirjoitti 05.12.2017 :
Todella hyvä tietopaketti ihonhoitoon, jossa selitetään teoria ymmärrettävästi ja kumotaan monta väärinkäsitystä ijosta ja ihonhoidosta. Mutta ei homma siihen jää, vaan kurssi opettaa myös valitsemaan sopivat tuotteet käytännössä. Kurssin kruunaa facebook-ryhmä, jossa saa jopa henkilökohtaista ohjeistusta tuotteiden valintaan tai muuhun askarruttavaan. Suosittelen kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa ja erityisesti niille joille oikeiden tuotteiden löytäminen tuntuu haastavalta :)

Ihonhoidon asiantuntija Annu R. kirjoitti 14.11.2017 :
Ensimmäisen viikon kokemus tuotteesta on hyvä. Aineisto on selkeä ja kiva, kun kaikki tieto ei tule samalla. En voi vielä antaa viittä tähteä, kun en tiedä koko valmennuksen materiaalia, mutta hyvältä näyttää:)

kat...@...om kirjoitti 08.05.2017 :
Opin hyvin ymmärtämään, että mitä ihoni todella tarvitsee ja mitkä tuotteet ovat sille hyväksi. kurssi oli selkeä ja oppimani asiat oli helppo ottaa käytäntöön! Ei voi kuin suositella :)

Näytä kaikki (46) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Koska kiinnostuit tästä, suosittelemme sinulle myös:

TwistBe Iho-ongelmien hoito sisäisesti: lähtötilanteen määritys ja starttiohjeet
Starttiohjeet iho-oireiden sisäiseen hoitoon
49.00 €
Heti varastossa
Nourish London Kale 3D kasvojen puhdistusvoide, 100ml
Vaihtaa väriä kun iho on puhdas!
25.90 €
(27)
Heti varastossa
Olivia Klein Oil Wash & Care pesu-, hoito- ja intiimiöljy, 100ml
Monitoimituote puhdistukseen ja kosteutukseen
20.50 €
(40)
Heti varastossa
TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi
Asiantuntijan sinulle räätälöimä ihonhoitorutiini
29.00 €
(4)
Heti varastossa
TwistBe led-valohoito, 45 minuuttia
Tehokas hoito eri iho-ongelmiin!
alkaen 60.00 €
Heti varastossa


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

BYBI Buffer huulikuorinta, 10ml
Hoitaa ja siloittaa, rohtuneiden huulien pelastus
12.90 €
(3)
Heti varastossa
BYBI Plumper huulivoide, 10ml
Ravitsee, pehmentää, suojaa
12.90 €
(4)
Heti varastossa