Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus

TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus
Hinta
127.00

Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Vapaana


Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana (18 arvostelua)

Tuotteen kuvaus

Joka naisen ja miehen opas oikeasti toimivaan ihonhoitoon.


Tämä on neljän viikon verkkovalmennus, jonka aikana opit sen mitä sinun olisi aina tullut tietää ihonhoidosta ja kosmetiikasta. Opit ostamaan juuri sinulle sopivaa kosmetiikkaa ja hoitamaan ihoasi oikein loppuelämäsi ajan.

Tämä valmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä. Käytitpä sitten vain kosmetologeilta saatavaa tai selektiivistä kosmetiikkaa, tai edullista markettikosmetiikkaa, sillä ei ole väliä. Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

Valmennuksemme ei ole millään tavalla kosmetiikkabrändien tukema. Tämä on puolueeton valmennus, jonka avulla haluamme auttaa sinua tekemään parempia valintoja ihosi ja terveytesi puolesta.

Tämä valmennus on sinua varten jos tunnistat itsesi seuraavista asioista:
 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein.
 • Haluat oppia helposti ja nopeasti tulkitsemaan tuotteiden INCI listoja
 • Haluat säästää rahaa ja oppia tunnistamaan, mistä juuri sinun kannattaa maksaa.
 • Haluat oppia välttämään suurimmat virheet ihonhoidossa, joita kuluttajat ympäri maailmaa tekevät päivittäin
 • Haluat oppia tunnistamaan helposti mikä oikeasti on laadukas kosmetiikkatuote.
 • Olet kyllästynyt kamppailemaan ihosi ongelmien kanssa.
 • Haluat nauttia kauniista ja terveestä ihosta.
 • Haluat oppia näkemään kosmetiikan markkinointilauseiden läpi.
 • Haluat oppia tunnistamaan kaikki ne tekijät, jotka vaikuttavat ihon kuntoon.
 • Haluat oppia tekemään päätöksiä ihon hyvinvointisi optimoimiseksi ilman, että sinun tarvitsee luottaa jonkun muun apuun ja maksaa siitä.
 • Haluat tietää, miten ja millä tuotteilla sinun kannattaa omaa ihoasi hoitaa.
 • Olet kyllästynyt käyttämään rahasi kosmetiikkatuotteisiin, jotka eivät kuitenkaan tee, mitä mainoslauseet lupaavat (tai vain pahentavat tilannetta).

Valmennus kestää 28 päivää. Jokaisella viikolla on oma teemansa, joiden aikana käymme läpi ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti kosmetiikan, elintapojen ja ruokavalion näkökulmasta. Tämän valmennuksen tarkoitus ei ole ainoastaan kertoa, mitä sinun tulee ostaa. Tämän valmennuksen tarkoitus on antaa sinulle eväät loppuelämäksesi, jotta sinä itse pystyt tekemään harkittuja päätöksiä, etkä enää tuhlaa rahojasi mainoslauseisiin.

Kosmetiikkamaailmassa liikkuu valtava määrä höpö-höpö -juttuja ja myyttejä, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tässä valmennuksessa ne on heitetty romukoppaan ja kerromme sinulle ne asiat, joilla oikeasti on merkitystä!

Me kerromme ne asiat mitkä aidosti liittyvät ihosi biologian kannalta järkevään hoitoon. Perustamme mielipiteemme tieteeseen ja käytäntöön, emme uskomuksiin.

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Viikottaisen valmennusmateriaalin kolme kertaa viikossa.
 • Käytännönläheisin ja innostavin esimerkein rakennetun valmennusmateriaalin.
 • Opit ymmärtämään miten voit vaikuttamaan ihoosi ja tekemään juuri sinulle oikeita valintoja.
 • Vinkit, jotta voit välttyä suurimmilta virheiltä ihonhoidossa, joita suurin osa ihmisistä tekee päivittäin.
 • Opit ostamaan juuri itsellesi sopivaa kosmetiikkaa.
 • Opit säästämään rahaa kosmetiikkaostoksilla.
 • Kattavan tietopaketin, kaiken mitä kuluttajan tarvitsee tietää (olemme suodattaneet olennaisimmat asiat yksinkertaiseen ja helposti sisäistettävään muotoon).
 • Helposti ymmärrettävän (emme hukuta sinua ammattijargoniin) valmennuksen.
 • Opit tunnistamaan kauppojen hyllyiltä tuotteet, joissa maksat enemmän brändistä kun siitä mitä tuote todella sisältää.
 • Yhdeksän hyvinvointiin, kosmetiikkaan ja ihon hoitoon erikoistuneen Suomen huipputason valmentajan valmennussessiot kosmetiikan, ravinnon, stressin, unen ja liikunnan vaikutuksesta ihoosi.
 • Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin niiden julkaisutahdissa.
 • Pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook ryhmään valmennuksen ammattilaisten pariin, jossa saat kysyä ihon kuntoon askarruttavista asioista. Kaikki 9 ammattilaiset vastaavat sinulle puolueettomasti ilman kosmetiikkabrändien sponsorointia ja ottavat aina huomioon kokonaisvaltaisen lähestymistavan.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 7 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että innostut tavastamme kertoa ihonhoidon parhaimmat vinkit ja että olet tyytyväinen oppimaasi.


Saat kolme kertaa viikossa sähköpostilla viestin, kun uusi valmennusmateriaali on saatavillasi. Voit käydä valmennuksen täysin omaan tahtiisi. Materiaali on käytettävissä 2kk valmennuksen alkamisesta. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi olemme mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.


Jos haluat, voit lukea lisää infoa valmennuksesta täältä.


Ostettuasi valmennuksen tämän sivun kautta verkkokaupastamme olet lunastanut paikkasi seuraavassa valmennuksessamme. Saat valmennuksen alkamispäivänä sähköpostitse tarkat ohjeet valmennukseen liittymisestä.

Kommentit
pau...@...om kirjoitti 13.06.2018 :
Verkkovalmennus oli hyvä. Opin paljon uutta ja tuntuu, että nykyään pystyn paremmin arvioimaan itselleni hyviä tuotteita.

arj...@...om kirjoitti 11.06.2018 :
Laadukkaan tuntuiset tuotteet, hinta kohdallaan.

lot...@...om kirjoitti 07.06.2018 :
Hyvä valmennus jota voisin ehdottamasti suositella muillekkin joilla on ongelmia ihon hoidon kanssa. Plussaa se että suositellut tuotteet on todella ihoa hoitavia. Sain paljon uutta tietoa jota olen hyödyntänyt

eli...@...om kirjoitti 06.06.2018 :
Suosittelen melkein kelle vain - hyvää asiaa sopivissa paketeissa. Varmasti jokaiselle iho-ongelmista kärsiville jotain hyödyllistä vinkkiä/ajatusta.

mer...@...om kirjoitti 05.06.2018 :
Loistopaketti! <3

tin...@...fi kirjoitti 04.06.2018 :
Olisi kiva, jos materiaali jäisi itselle sovellukseen luettavaksi. Hyvää asiaa on niin paljon, ettei kaikkea voi muistaa.

mer...@...om kirjoitti 04.06.2018 :
Hyvä valmennus. Sen myötä menee tuotevalikoima vähitellen uusiksi.

pii...@...om kirjoitti 04.06.2018 :
Ihana ja hyödyllinen kurssi. Vastasi odotuksia enemmän kuin niitä olikaan :D En olisi edes osannut kysyä kaikkea mihin kurssi antoi vastaukset. En oikein tiennyt ihon hoidosta juuri mitään, kuuntelin vain kauppojen ja blogien suosituksia. Ihanaa, kun nyt osaan ajatella itse mikä minulle sopii! Kurssi sopii myös niille, jotka jo jotain ihon hoidosta tietävät, sillä tietoa ja sovellettavaa on tosiaan paljon.

lii...@...om kirjoitti 04.06.2018 :
Mahtava! Paljon uutta ja hyödyllistä tietoa :) suosittelen erittäin lämpimästi kaikille.

ida...@...om kirjoitti 04.06.2018 :
Liikaa tietoa liian lyhyessä ajassa! Muuten oikein hyvä! Teknusesti huonosti toteutetut videot. Taustamelu ja kolina kuului läpi.

vuo...@...om kirjoitti 17.04.2018 :
Ensimmäinen jakso luettu ja oivallettu. Innolla odotan uusia jaksoja

ain...@...om kirjoitti 16.04.2018 :
Verkkovalmennus vaikuttaa tosi hyvältä. Ensimmäiset asiat käyty läpi ja nyt pitää vain odotella lisää tietoa. Jännää miten muutoksia tulehtuneessa ihossani alkaa näkyä valmennuksen aikana.

sjk...@...fi kirjoitti 21.03.2018 :
Vinkit olivat hyviä ja materiaali eteni johdonmukaisesti. Kuitenkin tuntui, että välillä samoja asioita toistettiin ja materiaali eteni hitaasti. Jäin kaipaamaan lisää keskustelua, jotain extraa (esim kokeilutuotepakettia?), livelähetyksiä ym. persoonallista toimintaa. Hintaansa nähden kokonaisuus ei vastannut mielestäni täysin paketin sisältöä. Olen kuitenkin mielissäni siitä, että sain kullanarvoista, uutta tietoa kosmetiikasta ja hyviä käyttövinkkejä mm. kasvojenpuhdistusliinat. :) Mukavaa keväänjatkoa kaikille TwistBeläisille! -Sarian

hen...@...om kirjoitti 08.03.2018 :
Olen saanut paljon hyödyllistä ja silmiä avaavaa tietoa ihon toiminnasta ja sen hoitamisesta, ihonhoitorutiinit erityisesti puhdistuksen osalta muuttuivat täysin!

lee...@...fi kirjoitti 13.12.2017 :
Upea kurssi joka sisältää laajan tietopaketin ihonhoidosta.Mm. miten voit vaikuttaa ihosi hyvinvointiin.Mitkä tuotteet sopivat juuri sinulle.Opit lukemaan tuotteiden INCI listoja ja ostamaan kosmetiikkaa.Bonuksena Facebook-ryhmä jossa saa apua mieltä askaruttaviin kysymyksiin tai apua tuotteiden valinnassa.Voin suositella lämmöllä kaikille!

sar...@...fi kirjoitti 05.12.2017 :
Uskomattoman laaja tietopaketti erilaisista ihonhoitoon vaikuttavista tekijöistä ja tuotteista itsestään. Voin lämpimästi suositella myös niille, joilla ei ole ihon kanssa mitään erityisiä ongelmia, vaan haluavat siirtyä turvallisempiin, terveellisempiin ja laadukkaampiin tuotteisiin.

lii...@...om kirjoitti 05.12.2017 :
Todella hyvä tietopaketti ihonhoitoon, jossa selitetään teoria ymmärrettävästi ja kumotaan monta väärinkäsitystä ijosta ja ihonhoidosta. Mutta ei homma siihen jää, vaan kurssi opettaa myös valitsemaan sopivat tuotteet käytännössä. Kurssin kruunaa facebook-ryhmä, jossa saa jopa henkilökohtaista ohjeistusta tuotteiden valintaan tai muuhun askarruttavaan. Suosittelen kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa ja erityisesti niille joille oikeiden tuotteiden löytäminen tuntuu haastavalta :)

Asiakaspalvelija Ann...@...en kirjoitti 14.11.2017 :
Ensimmäisen viikon kokemus tuotteesta on hyvä. Aineisto on selkeä ja kiva, kun kaikki tieto ei tule samalla. En voi vielä antaa viittä tähteä, kun en tiedä koko valmennuksen materiaalia, mutta hyvältä näyttää:)

mia...@...om kirjoitti 04.08.2017 :
Uusi elämä paremman ihon(hoidon) kanssa on joka sentin arvoinen. Miksei tätä (ja niin montaa muuta tärkeää asiaa) opeteta kouluissa? Kiitos Twistben väki :)

kat...@...om kirjoitti 08.05.2017 :
Opin hyvin ymmärtämään, että mitä ihoni todella tarvitsee ja mitkä tuotteet ovat sille hyväksi. kurssi oli selkeä ja oppimani asiat oli helppo ottaa käytäntöön! Ei voi kuin suositella :)

Näytä kaikki (20) ... Lisää kommentti ...

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

BYBI Buffer huulikuorinta, 10ml
Silkinsileät huulet
Hinta 9.90 €
Vapaana varastossa
BYBI Plumper huulivoide, 10ml
Täyteläiset, terveet huulet
Hinta 9.90 €
Vapaana varastossa