Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima » Ihonhoidon valmennukset ja palvelut »

TwistBe Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus


Hinta
127.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%

Määrä
kpl


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

"Todella hyvä tietopaketti ihonhoitoon, jossa selitetään teoria ymmärrettävästi ja kumotaan monta väärinkäsitystä ihosta ja ihonhoidosta. Mutta ei homma siihen jää, vaan kurssi opettaa myös valitsemaan sopivat tuotteet käytännössä. Kurssin kruunaa facebook-ryhmä, jossa saa jopa henkilökohtaista ohjeistusta tuotteiden valintaan tai muuhun askarruttavaan. Suosittelen kaikille, jotka käyttävät kosmetiikkaa ja erityisesti niille joille oikeiden tuotteiden löytäminen tuntuu haastavalta :)" Liinu K.

Uusi Alku Ihollesi on maailman ensimmäinen ihonhoidon verkkovalmennus! Se on sinua varten luotu opas oikeasti toimivaan ihonhoitoon!


Haluaisitko sinä? ⠀

• Lopettaa ihosi kunnosta murehtimisen

• Vähentää kosmetiikan hutiostoksia

• Päästä eroon iho-ongelmista

• Säästää rahaa kosmetiikkaostoksilla ja osata ostaa parempia tuotteita

• Oppia mitä kokonaisvaltainen ihonhoito on

Jos vastasit kyllä, olemme varmoja, että Uusi alku -ihollesi valmennus on ehdottomasti sinua varten 💜

Tämän verkkovalmennuksen aikana opit sen mitä sinun olisi aina tullut tietää ihonhoidosta ja kosmetiikasta.

Opit ostamaan juuri sinulle sopivaa kosmetiikkaa ja hoitamaan ihoasi oikein loppuelämäsi ajan.

Kenelle valmennus sopii?

Monet valmennuksen käyneistä sanovat, että valmennuksemme on sellainen, jonka jokaisen kosmetiikkaa käyttävän kannattaisi käydä.

Uskomme, että jos olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi, ongelmien juurisyyn hoitamisesta sekä käyttämään rahasi fiksummin kosmetiikkaostoksilla, sopii valmennus sinulle täydellisesti.

Valmennus on helppo käydä millä tahansa laitteella: puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

UUTTA! Kun ostat nyt, saat valmennuksen audioversion kaupan päälle!

Mihin valmennuksen tiedot perustuvat?

Valmennuksen olemme kehittäneet me TwistBen perustajat: Veera, Susanna ja Kati. Olemme opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta, raaka-ainetietämystä sekä olemme kauppatieteiden maistereita.

Tiedämme mitä iho biologian näkökulmasta kaipaa, mitkä raaka-aineet ja elintapavalinnat täyttävät tämän tarpeen - sekä mitä sinun kannattaa kosmetiikasta maksaa.

Lisäksi valmennus sisältää neljän vierailevan eri alojen hyvinvointivalmentajan valmennussessiot ravinnon, stressin, unen ja liikunnan vaikutuksesta ihoosi, sillä tiedämme, että ihon kuntoon voi merkittävästi vaikuttaa näiden tekijöiden avulla.


Mistä tiedän, että valmennuksen tiedot ovat luotettavia?

Valmennuksemme perustuu tieteeseen, ihon biologiaan, ihmisen psyykkisfyysisen kokonaisuuden ymmärtämiseen sekä asiakastyössä saatuun kokemukseen.

Valmennuksemme ei ole millään tavalla kosmetiikkabrändien tukema.

Tämä on puolueeton valmennus, jonka avulla haluamme auttaa sinua tekemään parempia valintoja ihosi, terveytesi ja kukkarosi sekä ympäristön puolesta.

Haluamme auttaa sinua tekemään tiedostavampia valintoja arjessasi, jotta voit välttää turhaa kehon, ihon sekä ympäristön kuormittamista.

Kosmetiikkamaailmassa liikkuu valtava määrä höpö-höpö -juttuja ja myyttejä, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Tässä valmennuksessa ne on heitetty romukoppaan ja kerromme sinulle ne asiat, joilla oikeasti on merkitystä!

Annamme sinulle eväät loppuelämäksesi, jotta pystyt tekemään harkittuja päätöksiä, etkä enää tuhlaa rahojasi tyhjiin mainoslauseisiin!


Mitä valmennus pitää sisällään?

Valmennuksen materiaali on jaettu neljään eri osioon, joista jokaisessa on oma teemansa. Materiaalit sisältävät tekstiä, videoita ja PDF oppaita. Valmennuksen materiaalit ovat myös kuunneltavissa audioversioina!

Jokainen 4 osiosta sisältää 3 lukua. Yhden luvun läpikäymiseen voi varata aikaa n. 15-20minuuttia.

Tämän lisäksi valmennus sisältää paljon mielenkiintoista bonusmateriaalia sekä ihotyyppikohtaiset hoito-ohjeet!

Valmennus on helposti ymmärrettävässä muodossa täynnä käytännön esimerkkejä sekä vertauskuvia.
 • OSA 1: Ihon biologia
  • Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihon toiminnasta
  • Mikä vaikuttaa ihon hyvinvointiin
  • Eri ihotyypit
 • OSA 2: Elintavat ihonhoidossa
  • Parhaat vinkit miten voit parantaa ihosi kuntoa muutakin kuin pelkällä kosmetiikkalla
  • Stressi ja ihonhoito
  • Liikunnan vaikutus ihoon
  • Ennenaikainen ikääntyminen ja sen torjuminen
 • OSA 3: Kosmetiikan fiksumpi shoppailu
  • INCI listojen tulkitseminen helposti ja nopeasti
  • Miten ostaa kosmetiikka oikein ja säästä rahaa
  • Vältä sudenkuopat kosmetiikkaostoksilla (opit näkemään kosmetiikan markkinointilauseiden läpi)
  • Käytännön vinkit laadukkaamman kosmetiikan ostamiseen (Opit tunnistamaan kauppojen hyllyiltä aidosti laadukkaat tuotteet, joissa maksat enemmän brändistä kun siitä mitä tuote todella sisältää)
 • OSA 4: Ihon oikeaoppinen hoito
  • Miten tehdä oikein ihon puhdistus ja kosteutus
  • Uudenlainen ajattelu meikkien valintaan

Valmennuksen opeilla voit mullistaa ihosi kunnon sekä lopettaa ihon kunnosta murehtimisen!

Tarjoamme myös 100 % tyytyväisyystakuun valmennuksen ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Tarjoamme tämän, sillä haluamme, että innostut tavastamme kertoa ihonhoidon parhaimmat vinkit ja että olet tyytyväinen oppimaasi.BONUKSENA SULJETTU FACEBOOK-RYHMÄ

Saat myös pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook ryhmään valmennuksen ammattilaisten pariin, jossa saat kysyä ihon kuntoon askarruttavista asioista.

Kokonaisvaltaisen ihonhoidon ammattilaiset vastaavat sinulle puolueettomasti ilman kosmetiikkabrändien sponsorointia ja ottavat aina huomioon kokonaisvaltaisen lähestymistavan.

Miten valmennukseen pääsee mukaan?

1. Osta valmennus

2. Saat automaattisesti sähköpostiisi tunnukset valmennusalustalle. Siellä sinua odottaa tervetulomateriaali, infoa kurssista sekä ensimmäinen kurssimateriaali. Voit aloittaa kurssin heti.

3. Tämän jälkeen valmennusmateriaalia julkaistaan yksi kerrallaan. Kurssi jakautuu neljään eri osioon, joista jokainen koostuu kolmesta eri luvusta. Materiaalia julkaistaan joka toinen päivä ja osioiden välissä on kahden päivän tauko. Tämä tarkoittaa, että yhden osion materiaalien julkaisu jakautuu viikon ajanjaksolle. Kun uusi luku on luettavissa, saat meiltä ilmoituksen tästä sähköpostiisi.

4. Koko materiaali julkaistaan siis 28 päivän kuluessa aloituksesta. Kun kaikki materiaali on julkaistu, on se vielä sinun nähtävilläsi seuraavat 5 kk.

Valmennus ei sido sinua tiettyyn aikaan eikä paikkaan. Voit käydä valmennuksen täysin omaan tahtiisi.


Jos haluat, voit lukea lisää infoa valmennuksesta täältä.


Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Liitetiedostot
Tervetulo_ohjeet_UusiAlkuIhollesi.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Minna M. kirjoitti 12.1.2020:
Ruoka-, liikunta- ja stressiosuudet olivat mielenkiintoisimmat ja antoisimmat. Niistä opin eniten uutta. Myös ihoon keskittyvät luvut olivat hyviä. Inci-luetteloita en vieläkään osaa (=jaksa) tutkia, mutta se ei ole valmennuksen syy 🙂 Onneksi on TwistBe 😄
Niina H. kirjoitti 4.1.2020:
Hyvä ja mielenkiintoinen valmennus. Monipuolista tietoa ihonhoidosta. Suosittelen!
Anu K. kirjoitti 3.1.2020:
Todella paljon mielenkiintoista tietoa tuli! Osa vanhaa, osa uutta. Inci-listojen lukemisen opettelu ehkä koulutuksen paras anti. Tällä hinnalla en ostaisi silti uudelleen.
Jenni R. kirjoitti 3.1.2020:
Aivan huikea kurssi ja silmiä avaava, suosittelen kaikille!
Tia K. kirjoitti 28.12.2019:
Suosittelen lämpimästi tätä valmennusta kaikille!
Maj-Len G. kirjoitti 19.12.2019:
Super mielenkiintoinen valmennus!
Sini M. kirjoitti 17.12.2019:
Suosittelen. Hyviä vinkkejä, mitkä jokaisen kosmetiikkaa käyttävän olisi hyvä tiedostaa. Sai kipinän tarkastella omien tuotteiden laatua tarkemmin.
Elina R. kirjoitti 17.12.2019:
Erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen!
Jonna-Riikka A. kirjoitti 15.12.2019:
Todella kattava tietopaketti ihon hoidosta. Kurssi sisälsi paljon asiaa ihan perusteista lähtien. Ihoni voi nyt paljon paremmin kun tiedän mitä ainesosia kannattaa vältellä ja ymmärrän mitä ihon hoidossani on aikaisemmin mennyt mönkään. Nyt osaan kaupassa katsoa, onko tuotteista oikeasti hyötyä vai määrittääkö merkki hinnan. Olen saanut kuivan, herkän, atooppisuuteen taipuvaisen couperosaihoni nyt parempaan kuntoon ja lisäksi TwistBen naiset auttavat sopivien tuotteiden löytämisessä. Tämä valmennus on todella tehty suurella sydämellä ja se auttaa aidosti ihmisiä ratkaisemaan iho-ongelmansa. Ainut miinuspuoli oli että valmennus loppui niin äkkiä, tiedonjano lisääntyi kurssin loppua kohti. Kurssin materiaaleihin tulee palattua useasti kurssin jälkeenkin.
Jenny J. kirjoitti 12.12.2019:
Tämä valmennus on rehellisesti sanottuna pelastanut ihoni. Kärsin vuosikaudet hormonaalisesta aknesta, joka tarkoitti käytännössä sitä että kuukauden aikana oli ehkä päivän iho ilman ongelmia. Nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen, eikä uusia paukamia ole tullut NELJÄÄN viikkoon! Valmennus auttaa ymmärtämään ihon biologiaa, eli mitä sille pitäisi tehdä ja MIKSI. Lisäksi se auttaa ymmärtämään miten koko keho on yhteydessä ihon hyvinvointiin. Plussaa lisäksi siitä, että tekstit on kirjoitettu helposti ymmärrettävästi, eivätkä sisällä kapulakieltä. Asiat on kerrottu esimerkkien ja kuvien avulla. Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka haluavat hoitaa ihoaan mutta myös voida paremmin muutenkin - siihen kokonaisvaltainen ihonhoito tosissaan tähtää.
Näytä kaikki (65) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Koska kiinnostuit tästä, suosittelemme sinulle myös:

Alima Pure Balancing Primer pohjustuspuuteri, medium
Alima Pure Balancing Primer pohjustuspuuteri, medium
29.90 €
Parantaa meikin pysyvyyttä, must-tuote rasvoittuvalle iholle!
(6)
Heti varastossa
Flow Cosmetics Touch of Love vartalovoidepala, 60g
Flow Cosmetics Touch of Love vartalovoidepala, 60g
26.00 €
”I Am Open to Love”
Heti varastossa
TwistBe Iho-ongelmien hoito sisäisesti: lähtötilanteen määritys ja starttiohjeet
TwistBe Iho-ongelmien hoito sisäisesti: lähtötilanteen määritys ja starttiohjeet
alkaen 59.00 €
Starttiohjeet iho-oireiden sisäiseen hoitoon
(2)
Heti varastossa
Nourish London Kale 3D kasvojen puhdistusvoide, 100ml
Nourish London Kale 3D kasvojen puhdistusvoide, 100ml
25.90 €
Vaihtaa väriä kun iho on puhdas!
(46)
Heti varastossa
Olivia Klein Oil Wash & Care pesu-, hoito- ja intiimiöljy, 100ml
Olivia Klein Oil Wash & Care pesu-, hoito- ja intiimiöljy, 100ml
20.50 €
Monitoimituote ihon puhdistukseen ja kosteutukseen!
(72)
Heti varastossa
TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi
TwistBe Ihonhoitorutiinin analysointi
39.00 €
Asiantuntijan sinulle räätälöimä ihonhoitorutiini
(24)
Heti varastossa
TwistBe led-valohoito, 45 minuuttia
TwistBe led-valohoito, 45 minuuttia
alkaen 60.00 €
Tehokas hoito eri iho-ongelmiin!
(1)
Heti varastossa


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

BYBI Buffer huulikuorinta, 10ml
BYBI Buffer huulikuorinta, 10ml
12.90 €
Hoitaa ja siloittaa, rohtuneiden huulien pelastus
(4)
Heti varastossa
BYBI Plumper huulivoide, 10ml
BYBI Plumper huulivoide, 10ml
12.90 €
Ravitsee, pehmentää, suojaa
(6)
Heti varastossa